Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Black_Orchids píše:
Tady se plká o hadrecha beze mě, opice jedny
další postižená??? ![]()
@derida píše:
Holky, tak to mě slevy fakt neba, většinou jsou mé velikosti hned pryč, já mám nejraději období po slevách, když přijde do obchodu nová kolekce
Pro děti nakupuju stejně jako pro sebe, skříně jim absolutně nestačí, takže jsem jim udělala svoji šatnu. V Itálii mám dva dny vyhrazené jen na shoping„potřebuji“
vše, od bot, kalhot, svetrů, bund a to samé pro děti
A je to v Itálii levnější nebo jenom větší vyber? Třeba Armani, Lui, Diesel, Fendi apod.? A co LV, Gucci? Já tyhle dražší věci nepotkala nikde levněji. V Itálii jsem nebyla.
@derida píše:
Můj člověk, jejich kabelky miluju, mám doma sbírku.
Já taky a ke kabelce jsou potreba i boticky, ze? A ještě muzu jejich šátky!
@Black_Orchids píše:
Tady se plká o hadrecha beze mě, opice jedny
Ja jsem si rikala, kde jsi. Ze jsi na nas zanevrela ![]()
@kačka25 Značky jako LV, Gucci, Chanel, Dior, Prada atd. jsou více méně cenově jako v CR, rozdíl je jen v kurzu. Co je levnější tak rozhodně Diesel, Lui Jo a takové ty „střední“ značky. A já mám v hodně obchodech i slevu, tím, jak jsme tam žili a já tam vykupovala obchody, tak už mi pak dali slevu
V Replay mám dokonce 40% ![]()
@kačka25 píše:
A je to v Itálii levnější nebo jenom větší vyber? Třeba Armani, Lui, Diesel, Fendi apod.? A co LV, Gucci? Já tyhle dražší věci nepotkala nikde levněji. V Itálii jsem nebyla.
Liu Jo je v Italii levnejsi. Uz jsem tu i psala, ze mam od tam boty za 150 euro puv. cena byla 350 euro. Tricko za 70 euro puv. nevim. Ale kdyz ty nerada slevy
![]()
@derida píše:
@kačka25 Značky jako LV, Gucci, Chanel, Dior, Prada atd. jsou více méně cenově jako v CR, rozdíl je jen v kurzu. Co je levnější tak rozhodně Diesel, Lui Jo a takové ty „střední“ značky. A já mám v hodně obchodech i slevu, tím, jak jsme tam žili a já tam vykupovala obchody, tak už mi pak dali slevuV Replay mám dokonce 40%
On to neni Lui Jo, ale Liu Jo ![]()
@kačka25 píše:
Já taky a ke kabelce jsou potreba i boticky, ze? A ještě muzu jejich šátky!
To já též
Šály mají fakt krásné. Mám snad všechny barvy.
@derida píše:
další postižená???
no, asi trochu jo. Mám vlastní šatnu, dítě má taky svou šatnu a už mu tam cpu nějaké své věci ![]()
Tuhle mi manžel dal nůž na krk a donutil mě odnést 2 mega-tašky hader na charitu…
Jinak poslední dobou už se snažím nakupovat věci (tzn. šaty, boty, kabelky) jen na konkrétní příležitosti ![]()
@Weru píše:
On to neni Lui Jo, ale Liu Jo
jj, Italsky je Lui on, tak se mi to popletlo ![]()
@derida píše:
jj, Italsky je Lui on, tak se mi to popletlo
I v Italii je to LIU ![]()
@derida píše:
@kačka25 Značky jako LV, Gucci, Chanel, Dior, Prada atd. jsou více méně cenově jako v CR, rozdíl je jen v kurzu. Co je levnější tak rozhodně Diesel, Lui Jo a takové ty „střední“ značky. A já mám v hodně obchodech i slevu, tím, jak jsme tam žili a já tam vykupovala obchody, tak už mi pak dali slevuV Replay mám dokonce 40%
No tak to tam asi budu muset zavítat! Já mám tady v Replay 20% a to je tady max! I v dětským. V Liu nic nedávají a je to tady pekelne drahy
Armani dávají taky minimum slev! Já letim v říjnu do Dubaje, tam se taky dá kupovat, ale ceny taky nic moc.
@Black_Orchids píše:
no, asi trochu jo. Mám vlastní šatnu, dítě má taky svou šatnu a už mu tam cpu nějaké své věci
Tuhle mi manžel dal nůž na krk a donutil mě odnést 2 mega-tašky hader na charitu…
Jinak poslední dobou už se snažím nakupovat věci (tzn. šaty, boty, kabelky) jen na konkrétní příležitosti
Já dělávám jednou za rok výprodej pro kamarádky
![]()