Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
27.9.12 22:02

Tady se plká o hadrech 8o a beze mě, opice jedny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
27.9.12 22:03
@Black_Orchids píše:
Tady se plká o hadrech 8o a beze mě, opice jedny :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 22:05
@Black_Orchids píše:

další postižená??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.9.12 22:05
@derida píše:
Holky, tak to mě slevy fakt neba, většinou jsou mé velikosti hned pryč, já mám nejraději období po slevách, když přijde do obchodu nová kolekce :palec:
Pro děti nakupuju stejně jako pro sebe, skříně jim absolutně nestačí, takže jsem jim udělala svoji šatnu. V Itálii mám dva dny vyhrazené jen na shoping :dance: „potřebuji“ :mrgreen: vše, od bot, kalhot, svetrů, bund a to samé pro děti :mrgreen:

A je to v Itálii levnější nebo jenom větší vyber? Třeba Armani, Lui, Diesel, Fendi apod.? A co LV, Gucci? Já tyhle dražší věci nepotkala nikde levněji. V Itálii jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.9.12 22:07
@derida píše:
Můj člověk, jejich kabelky miluju, mám doma sbírku.

Já taky a ke kabelce jsou potreba i boticky, ze? A ještě muzu jejich šátky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 22:09
@Black_Orchids píše:

Ja jsem si rikala, kde jsi. Ze jsi na nas zanevrela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 22:09

@kačka25 Značky jako LV, Gucci, Chanel, Dior, Prada atd. jsou více méně cenově jako v CR, rozdíl je jen v kurzu. Co je levnější tak rozhodně Diesel, Lui Jo a takové ty „střední“ značky. A já mám v hodně obchodech i slevu, tím, jak jsme tam žili a já tam vykupovala obchody, tak už mi pak dali slevu :mrgreen: V Replay mám dokonce 40% :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 22:10
@kačka25 píše:
A je to v Itálii levnější nebo jenom větší vyber? Třeba Armani, Lui, Diesel, Fendi apod.? A co LV, Gucci? Já tyhle dražší věci nepotkala nikde levněji. V Itálii jsem nebyla.

Liu Jo je v Italii levnejsi. Uz jsem tu i psala, ze mam od tam boty za 150 euro puv. cena byla 350 euro. Tricko za 70 euro puv. nevim. Ale kdyz ty nerada slevy :P :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 22:11
@derida píše:
@kačka25 Značky jako LV, Gucci, Chanel, Dior, Prada atd. jsou více méně cenově jako v CR, rozdíl je jen v kurzu. Co je levnější tak rozhodně Diesel, Lui Jo a takové ty „střední“ značky. A já mám v hodně obchodech i slevu, tím, jak jsme tam žili a já tam vykupovala obchody, tak už mi pak dali slevu :mrgreen: V Replay mám dokonce 40% :dance:

On to neni Lui Jo, ale Liu Jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 22:11
@kačka25 píše:
Já taky a ke kabelce jsou potreba i boticky, ze? A ještě muzu jejich šátky!

To já též :mrgreen: :palec: Šály mají fakt krásné. Mám snad všechny barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.9.12 22:12
@derida píše:
další postižená??? :mrgreen:

no, asi trochu jo. Mám vlastní šatnu, dítě má taky svou šatnu a už mu tam cpu nějaké své věci :oops:
Tuhle mi manžel dal nůž na krk a donutil mě odnést 2 mega-tašky hader na charitu…
Jinak poslední dobou už se snažím nakupovat věci (tzn. šaty, boty, kabelky) jen na konkrétní příležitosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 22:12
@Weru píše:
On to neni Lui Jo, ale Liu Jo ;)

jj, Italsky je Lui on, tak se mi to popletlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.9.12 22:13
@derida píše:
jj, Italsky je Lui on, tak se mi to popletlo :mrgreen:

I v Italii je to LIU :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
27.9.12 22:14
@derida píše:
@kačka25 Značky jako LV, Gucci, Chanel, Dior, Prada atd. jsou více méně cenově jako v CR, rozdíl je jen v kurzu. Co je levnější tak rozhodně Diesel, Lui Jo a takové ty „střední“ značky. A já mám v hodně obchodech i slevu, tím, jak jsme tam žili a já tam vykupovala obchody, tak už mi pak dali slevu :mrgreen: V Replay mám dokonce 40% :dance:

No tak to tam asi budu muset zavítat! Já mám tady v Replay 20% a to je tady max! I v dětským. V Liu nic nedávají a je to tady pekelne drahy :pocitac: Armani dávají taky minimum slev! Já letim v říjnu do Dubaje, tam se taky dá kupovat, ale ceny taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
27.9.12 22:14
@Black_Orchids píše:
no, asi trochu jo. Mám vlastní šatnu, dítě má taky svou šatnu a už mu tam cpu nějaké své věci :oops:
Tuhle mi manžel dal nůž na krk a donutil mě odnést 2 mega-tašky hader na charitu…
Jinak poslední dobou už se snažím nakupovat věci (tzn. šaty, boty, kabelky) jen na konkrétní příležitosti :mrgreen:

Já dělávám jednou za rok výprodej pro kamarádky
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák