Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, nebojte.. fakt ten věk kolem 7,8 m je na probouzení kritickej.. k roku se to lepší ![]()
Jarko tyjo, na mě docela dlouhej porod! Tak hlavně, žes to zvládla.. Akorát mě překvapilo, žes čekala spoustu lidí.. Já byla jen s Pepčou a PA a strašně mi to vyhovovalo!
Malá se pak jen přenesla naproti do boxu k dětské.
a pak zpět k mně. paráda!
Sylvi:no už aby to bylo ![]()
jarko:gratulace k holčičce je moc hezoučká ![]()
čekala, protože u Ondry tam bylo asi 5 lidí,..a teď se taky čekalo než se seběhnou,.. byla tam právě PA, doktor, pak asi dvě sestry z dětského a manžel,..mně by to nevadilo porodit takto jen v malém počtu, ale ona nebyla připravená na střih atd..
Jarko, taky se mi zdá, že jsi měla porod docela dlouhý, na to že to bylo podruhé! A přijde mi hrozné, žes musela čekat, než se všichni seběhnou
.
Ilčo, jak se máš? Myslím na vás, jestli je mimi ještě v břiše nebo ne. ![]()
Děvčata ahojky,
tak pokud se do rána nic nerozeběhne tak zítra nastupuju do špitálu a během dne ani nevím v kolik tak bude císař, držte mě pěsti.
Mějte se du dogruntovat, ať mám dobrej pocit, bude mi tu úřadovat tchýně tak ať mě nepomluví ![]()
Ilčo, drž se!! At všechno vyjde dobře, a máš v náručí zdravé miminko! ![]()
Ahojky,
tak předem gratulace Jarce ke Gábince,je fakt k sežrání.
Jak jsem ji viděla,tak jsem začala přemýšlet o třetím dítku. ![]()
Ilče se dnes v 11.00 narodila Dominička.Tak hodně zdravíčka přejeme.
![]()
Sylvii - já měla s Tobíkem na sále taky jen přítele a porodní asistenku,ale u Domči jsem tam měla asi 12 lidí a to fakt nepřeháním.
Nevím proč,jestli čekali nějaké komplikace
je fakt že když se narodil tak nedýchal,takže ho oživovali,ale ti všichni lidi tam byli už předtím
Druhý porod jen s tou jednou asistentkou byl určitě intimnější ![]()
Ilčo veliká gratulace
![]()
Se těším až tu budeme sdílet sžívání dítek,..
Ondra je trochu uvztekanější, a chce vše dělat sám,..nevím zda to souvidí s malou, ale nejspíš jo,..on je odjakživa paličí´áka anemá rád změny, takže tohle je asi náročné. Holky Vy co máte dvě už doma, vzpomenet na ty začátky? Choval se starší sourozenec jinak? Eventuelně kdy se to začalo rovnat,..nebo po jaké době Vám přišlo, že už jste to všechno sehrály? A co Vám přišlo nejtěžší?
Mě občas štve že lítám vlastně kolem Ondry a malou si moc neužiju,..musím ho pořád zabavovat, děsně se mi doma nudí a sám nevydrží, to tak bylo vždy bohužel..
Jarko - Když byl Tobík miminko,tak ho Domča pořád hladil a pusinkoval a teď by ho pořád mlátil
Kdy se to srovná nevím,každý to má jinak
Ilčo gratulace veliká!!
Vy se tak máte, že už to máte za sebou. My dneska ráno cvičně vyjeli do porodnice, ale než jsme tam dojeli, tak malé se přestalo chtít ven, takže jsme zase doma. Ach jo!
jarko u nas to byla docela katastrofa.
Eli zarlila proto jsme prestaly i kojit docela brzy.
![]()
Ted uz je to lepsi sara uz chodi uz se spolu i zabavi ale jeste porad to neni ono.
![]()