Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
19.10.10 19:10

ilca:jee gratulace :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.10.10 09:42

holky chtěla jsem se zeptat jako máte sourozenecké kočárky?u nás je na to ještě brzo jen mě to tak zajímá.Náš favorit je zatim Phil&Teds ale ještě jsem jich moc neviděla tak nevím jaký je výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
20.10.10 10:54

ahoj,já měla Jane Powertwin a byla jsem s ním spokojená. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.10.10 12:06

díky kači,a není moc velkej?mi tak přijde..ale nevím neviděla jsem osobně..y potřebujeme něco skladného do auta:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.10.10 13:18

Dneska jsem byla na monitor, vše ok. Otevřená jsem už měsíc na tři a stejně pořád nic. Vyvolávání se bojím jako čert kříže, tak bych tomu nejradši pomohla sama. Máte nějaký típek? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.10.10 13:46

miša:hodně štěstí :kytka: vlastní zkušensoti nemám ten náš chtěl brzo a sám :lol: ale slyšela jsem sex,uklízení (samozřejmě zlehka) procházka atd. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
20.10.10 15:23

Ilčo velká gratulece k Dominičce :kytka:

Pavli dvojkočár nemáme,ale hodně je chválený Phil, má ho i Silvii tak určitě poreferuje :wink:

Mišo u nás jaksi na vyvolání nic nepomáhalo, chodila jsme na hvězdárnu chodit po schodech, pálivé jídlo, sex, čaj ze zázvoru a hřebíčku a kulový :mrgreen: rodila jsem 5 dnů po termínu.

Jinak u nás nic nového,Adélka přešla s plazení na lezení, tak je to sranda, už se víc sama zabaví. Natálka bez ní nikam nechce chodit, pořád kontroluje zda je Adélka s náma…no doufám, že jim to vydrží. Když holky spinkají tak jsem na zahradě a doufám, že se mi ji letos podaří dodělat. Snad ten sníh ještě chvilku počká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.10.10 15:53

No, já u Míši pověsila záclony v celém bytě a v noci to přišlo, ale stejně se narodil až za nějakých 30 hodin. Navíc se mi teď do záclon nechce, protože malá je podle všeho prcek, tak aby si ještě neomotala pupečník kolem hlavinky :roll: Chjo :zed: Asi na to budem muset s manžou vlítnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
20.10.10 16:36

Míšo, držím palce, aby si malá pospíšila sama ven :palec: .

Pavli, my máme Phila, zatím ho používám jako jednokočár a jsem spokojená.

Jitul, obdivuju, že stíháš se dvěmi malými dětmi ještě pracovat na zahrádce :palec: . Já bych chtěla mít příští rok aspoň dva záhonky se zeleninou, snad mi něco vyroste.

Jinak u nás je docela pohoda, malý se stále víc zabaví sám. Jen je teď nachlazený, přes den to na něm skoro není vidět, ale v noci se tři hodiny v kuse otáčel a vrtěl, než konečně usnul :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.10.10 17:39

ixa:mě se právě Phil líbí nejvíc že se dá pak používat i jako normoš kočár…ale ta cena za nový je mazec :( doufám že ho seženu někde levnějí zatim jsem na žádné moc nenarazila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
20.10.10 20:27

Ta cena se mi taky nelíbila :-? , koupila jsem použitý a možná ho potom ještě prodám. Myslím, že je lehčí než trojkombinace, co jsem měla předtím a dobře se s ním jezdí, jezdili jsme i v lese a po horách :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
21.10.10 07:24

Pavli - Phil and Ted nevypadá špatně ale hrozně mi vadí jak je to zadní dítě moc dole a ta cena je taky celkem masakr.
Já jsem koupila jeté Janéčko a je teda větší než Phil,ale v pohodě se nám do auta vlezl a to jsme měli Peugeota 205,takový pidi autíčko.
Jo a u Toho Phila je dobré že múže fungovat jako mono kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.10.10 10:25

ixa:já bych taky chtěla použitý, myslela jsem že na nový by bylo z porodného ale to nám bohužel zruší od nového roku :nevim:
kaci:no nad tím právě taky přemýšlím jestli tam nebude jak sardinka :think: ta kapsa pro mimčo se mi líbí vezmu tašku a jdu paráda ale pak to sedátko nevím nevím :think: to janéčko se mi taky líbí asi jako jediné z těch dvojek jenže mit o přijde jako takový autobusek :lol: No uvidíme já musím hlavně v první řadě přemluvit přítele že je to potřeba on si myslí že MAx bude SÁM chodit v 15-ti měs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
21.10.10 12:56

Pavli, Šimon chodí teď v 15-ti měsících sám, ale jen tam, kam chce a když se mu chce :pankac: . Nerada s ním jdu 200 metrů k mé babičce, většinou ho musím nakonec nést. Neumím si představit, jít s ním do obchodu, asi bych to brzy vzdala a vrátila se :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.10.10 13:09

Pavli: dvojkočárek si určitě prosadíš. Manža taky ze začátku nechápal, proč ho chci a to má Míša 18 měsíců. Teď už je v pohodě, protože vidí, že se s Mišákem nikam rychle nepřesunem, zvlášť, když si postaví hlavu :lol: Takže naložit na kočár a hurá. Navíc je před náma zima a to už si vůbec neumím představit, že bych Míšu táhla za sebou.

Jinak kočárek máme nakonec Jané Twin two. Je to takový trošku autobusek, ale nic hrozného. Vejde se nám i do naší Hondy Jazz :lol: Po Philovi jsem toužila celým srdíčkem do momentu, než jsem ho vyzkoušela :-( . Nejvíc mi vadila ta prvotní varianta, kdy ti to starší dítko sedí nad tím menším. Nějak jsem si vůbec neuměla představit, cpát tam Míšu v kombinéze. Navíc ho pokaždé posadit a vysadit, protože sám se tam nevyškrábe. Do normál kočárku už si dělší dobu vleze sám. Jinak jízdní vlastnosti budou určitě super a ta výhoda, že z něj jde udělat mono, taky stojí za to. Ale vzhledem k tomu, že mono kočárek (tedy sporťák) už stejně máme, tak to nebylo zase až tak důležité. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová