Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sylvii píše:
Eri tak do Prahy a na pochůzky to teda kočár nejni.. ten ZOOM..A Britax je co? jdu to najít…
To je kočárek, kde pokud chceš mít novorozeně, musíš dočasně používat korbičku nebo autosedačku. Pak teprv pro odrostlejší dítě přídatné sedátko ![]()
akorát jsem to teda u nás prodávat nenašla.. já bych do toho šla okamžitě.. protože to je přesně, na co Phila využívám nejvíc.. když je starší unavená.. a tam se prostě vyspí blbě..
Máš ho například tady
http://www.malvik.cz/…-Dual-4-2010
Já ho kdysi zavrhla, ale už nevím proč. Že by proto, že výrobce uvádí, že je od narození do 15-ti kg, což mi přišlo poněkud málo
Nepamatuju se, ale asi jo.
Jo a asi taky roto, že nemá nafukovací kola. Rozměrově se mi teď porovnávat nechce.
Porovnání těch rozměrů:
Phil classic/SP/dash/Vibe:
rozměry včetně DK): 62×120/62×120/62×120/64×120
po složení(bez kol): 76×51×23/76×51×23/76×56×22
Britax
Rozložený: 119×110×69 cm
Složený: 53×100×69 cm
Složený bez sedátka: 30×84×69 cm
(jinak pozor, váha se sedátkem je 14kg, to už je docela dost)
Příspěvek upraven 27.10.10 v 11:07
mno pro mě je teda to spaní naprosto směrodatný.. nenafukovací kola mi nevaděj..
a 15 kg mi přijde docela v pohodě.. Barča má teď necelých 12 a to už asi půl roku, tak předpokládám, že 15 jen tak mít nebude.. a na tom videu to zkoušej s tříletým klukem.
v tý přídavný sedačce..
mno pojedu ho asi vyzkoušet a pokud je to fakt tak všechno
tak do něj normálně jdu! ![]()
Holky zdravim.
Vitam netie tusim ze?No a proc bys nemohla me holky jsou od sebe presne 18mes.
![]()
No holky koukam ze debata o kocarcich jede.
No Sylvii ma pravdu taky mi u Graca vadi ze pro vetci ditko nejde sklopit sedacka na spani.Ale nastesti se clovek ten 1rok stejne pohybuje vetcinou tady nekde a nikam moc nevyrazi ja uz ho budu po zime prodavat a pak uz do dalsiho nejdu.mame golfky a Eli uz bude bez kocaru stejne mi uz nespi pres den.
![]()
Holky a odkud vlasne jste vsechny?Sylvi a jitu vim a ostatni?
![]()
Sylvii, tak synovi je rok a třičtvrtě a má 14 kilo. Když ho obleču, tak těch patnáct mít bude. Ale holky bývají drobnější. Řekla bych, že těch patnáct kilo je fakt dost omezujících
Jinak já budu mít na malého fusak, takže ho tam nebudu dávat nabaleného a jak mám vypozorováno ze sporťáku - nejradši je taky svezený dole, takže se to nějak udělá ![]()
ambi to jsem ani nevěděla že tam je dát taková korbička to je dobrý ![]()
sylvi už to vidím to je fakt dobrý a i vypadá dobře a líbí se mi že ve předu jsou 2 otočná kolečka pže bych se trojkolky někdy bála
známá z naší diskuze jednou říkala že přední píchla někde v terénu a že to byla morda ho dotáhnout někde kde potřebovala
Ty jo i s tou korbou to vypadá dobře a u nás bude ze začátku max malinkej tak by se tam mohl v poho vejít..ty jo fakt mě ten kočárek nadchl a jak se dá pěkně skládat (to je pro nás taky důležitý dojst jezdíme autem) paráda ![]()
lost:my jsme z východních čech (konkrétně žamberk)
to máš dobrý že už ti prcek bude chodit to bych asi taky kočárek nekupovala jen ať chodí
když vidím neteř od přítele kt. budou v lednu 3 roky a nejde pěšky ani do obchodu tak je to děs
nohy šourá po zemi z kočáru no mazec
holky a myslíte že je ta váha tak „svazující“? já nevím max má teď 9 kg.mi přišlo to vrchní sedátko na většího prcka malé ale když jsem viděla ve videu toho klučinu tak se to zdálo být v poho ![]()
No moje holky drobne tedy nejsou Eli ma 17kg a sara mela v roce 12kg.
takze bych nato nevsazela.
![]()
Sylvi škoda, že ten britax, co si našla na videu tady nejde koupit, je dobrej ![]()
Já koukala na Malvík a tam mají ten B-dual, docela o něm začínám přemýšlet. I když čert ví, jak moc budeme cestovat, na Prahu máme přece jenom tatínka s autem, ale nejsem si jistá, že Damien bude v roce nějak moc chodit… Asi to risknu, prodat se dá vždycky. No a ta váha, v sedmi měsících má devět kilo, tak snad to přibírání teď trošku zabrzdí.
holky to jsem z toho nějaká zmatená
to co bylo na videu není ten B-dual co má malvík?mě se líbí ale tak cena uf ![]()
No Eri a pavli u vas bych ten dvoukocar vazne brala.Ty deti budou kolem roku a jeste mozna nebudou chodit a kdyz tak stejne budou chodit kolem jedny veci 50krat takze stvrdnete na 1miste hodinu.
sara uz chodi dobre ale ma to objevovatelske obdobi ze jede s malym kocarkem a nemuzu ji dostat z jednoho mista.Eli je nekde 5km od nas a my tvrdneme na tom 1kilometru.
![]()
Ahoj všem,
lost, to máš pravdu,z pětiminutové trasy je s dětma rázem túra na půl hodiny
![]()
Je fakt, že mít děti ještě blíž k sobě, kočár jsem určitě pořídila, takhle to přece jenom šlo. A to s sebou ještě mívám na vodítku psa ![]()
Jinak 2 kamarádky mají PaT a hrozně si ho chválí ![]()
Jsem z Prahy ![]()
lost:tj chodit určitě nebude budu ráda když se přetransportujeme všichni najednou:))
netie:taky chodím se psem (teda když je zrovna doma a nezdrhá nikde
) je to takový trdlo tak si neumím představit ještě hlídat druhé dítě k tomu:))
ještě jsem našla tento kočárek jen z fotky s dětma se zdá docela dlouhý ![]()
lost, momentálně pha 7, ale cca za měsích se budeme stěhovat do Uhříněvsi ![]()
pavli, no nějak to půjde, neboj
Zrovna dneska mě zastavila paní s kočárkem a bíglicí (my máme bígla
) a že prý jak k tomu psovi zvládám ještě dítě a kočár
A že ona teda měla pocit, že to nezvládá s kočárem a se psem, tak prý si ze mě vezme příklad ![]()