Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je Nettie tak to je super my jsme z jesenice tak by jsme se mohly scuchnout nekdy.
![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že jsme se vylodili
Anička se narodila v pondělí večer a byl to fakt fofr. I s cestou hodinu a půl ![]()
ahoj holky ![]()
předně: Míšo veeeliká gratulace ![]()
zadně: jééé, Pavli já se teĎ ze Žamberka vrátila!!
měli jsme tam sraz ledňátek ![]()
jo, ten kočár z Youtube není ten, co se prodává u nás.. asi k nám ještě nedošel.. ale ten b-dual vypadá taky dobře. .dneska se na něj asi mrknem do Malvíka.. No cena nic moc, ale když si vezmu, kolik nás stál Phil, tak pořád ok ![]()
a už letím, papa
sylvi:jee no vidíš co jsi dělala tak daleko ty jo:))jo vypadá dobře ale s korbičkou to je taky 16ti ![]()
a chtěla sem se optat jaký typ phila máte?jestli je rozdíl mezi DASH A VIBE? ![]()
Takže shrnutí příchodu Ani na svět. Do porodnice jsme vyjeli něco po půl osmé a dorazili tam v osm (PH-Neratovice). Ve 20:15 mě dali na monitor, pak prohlídli (otevření na 6-7) a pelášili jsme na sál. Malá se narodila ve 21:28, vážila 3,250g a měřila 50cm. Vše proběhlo hladce, bez epid., bez nástřihu,… prostě pohoda. Během středy jsme se rozkojili, takže si nás kluci ve čtvrtek mohli odvézt domů.
Jinak první noc byla docela mazec. Budili jsme se s malou všichni, tak uvidíme, co bude dneska ![]()
miša:ty jo tak to zní jak z pohádky
tak ať to zmáknete doma ![]()
Míšo no krása
jo jo, buzení.. a Míša spí s váma?? Odstěhovat!! ![]()
jinak jsem viděla ten Britax na živo a je geniální. Teda je divná ta spodní sedačka, jak je dělaná, páč nejni ouplně rovně.. nevim, jak bych to popsala.. je to z několika částí, ne z jedný, asi kvůli nějakýmu pseudo lehu s taškou pro mimino.. ale když jsem tam Barču posadila, tak to nevadilo. No a hlavně.. i ta sedačka je megaprostorná.. a jde fakt až do lehu!! takže Phila zkusím prodat.. jen se nám teĎ u skládání zlomilo takový to dvakátko, když se kočár skládá.. jezdí to i tak a složit se to dá taky.. vlastně to v ničem nevadí, ale asi to budeme muset dát spravit, než budem prodáhttp://www.youtube.com/watch?v=_qeNTjNoEwE&feature=related… bleeeee
no a horní sedačka - sporťák, kam budu dávat Majdu (Britax) je taky super, prostorná, taky jde až do lehu amá velikou stříšku.. dítě se tam vejde až do puberty ![]()
no prostě ten leh a i ta prostornost mě přesvědčily
a taky teda ovládání super.
a vůbec..
jo holky a ještě další +pro Britax: krom toho, že přidan sedátko jde taky až do lehu, tak má navíc taky stříšku, což mi u PT taky dost chybělo.. a další věc.. i když je dítě v přidaný sedaččce, zbývá v košíku místo na přebalovací tašku a navíc je do něho přes zip nádhernej přístup i zepředu, takže odpadá tahání věcí složitě z pod nohou dítěte..
říkám.. jen trochu domakat tu sedačku jako takovou a je to největší dokonalost… řekla bych ře u toho, co bylo na videu, už bude sedačka třeba lepší
ale jak říkám, i takhle je to ok.. Barče nějaký maličký zvýšené v sedu pod hlavou ani nevadilo a v lehu se to ztrácí ouplně.. a taky je možný, že sjem s tím špatně manipulovala..
na MMB se prodává nza necelých 13 000 i s DK
což je stejně jako stál náš PT zlevněný v akci o 6 tisíc!! takže nic děsnýho!