Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten Peg Perego je docela pěknej, akorát kam dávat dítě do půl roka, že…
Koukám, že ty ABC jsou dva, ZOOM a TANDEM, kterej je to ten blbej? ![]()
Jinak víc kočárků mají taky tady
Momentálně mají slevy na kolekci 2010.
Nettie ahoj
no jasan, že „vyhovuješ“ ![]()
ABC nevim, jestli „blbej“, ale já měla ZOOM, a to prostě ve městě (hlavně ve větším a s MHD) fakt nejde… je to tank.. ale hyperpohodlnej pro obě děti.. jsou to fakt v podstatě dva kočárky spojené dohromady. Každé dítě má maximální pohodlí.. Na vesnici super.. maximálně ![]()
Sylvi tak ZOOM mám možnost odkoupit od jedné holčiny, akorát koukám, že za tu cenu, co mi písla, se dá pořídit i novej… ![]()
tak zoom se líbí i mě jen nevím co ty kolečka jak sou moc vhodný na vesnici
Eri a kde bydlíš? město, mhd či terén - tam to nedoporučuju. Rovné cesty do krámu a zpět - super ![]()
jinak my ho kupovali i prodali za 10000
eri:a tak neprodává to s výbavou?na netu máš možná základ nevím ![]()
a co ten britax?ten taky vypadá dobře jen nevím kdyby nahoře byla korba pro mimi tak jak by ten dole měl místo ![]()
Sylvi bydlíme na vesnici, jenže s kočárem budu taky někdy vyrážet do Prahy na pochůzky a tak…
Pavli jo, ten britax se mi líbí, je zdaleka nejlehčí, ale zase jenom černej. Ale vypadá dobře, asi si ho tam sjedu vyzkoušet a pak napíšu Ježíškovi ![]()
teda kočárky vám nezávidím, mně se nelíbil ani jeden z těch tandemových, tak jsem se po dlouhém váhání rozhodla to risknout a mít jenom jeden+ nosítko. A zvládla jsem to, ale zaprvé Jindřiška už slušně chodila (jenom ne vždycky tam, kam jsem potřebovala
)a za druhé to bylo na léto, o to to bylo jednodušší. Ale když jsme někam šli s manželem, měli jsme Jindřišku v golfáčích a Toni v hlubokém.
Taky nezávidím ten výběr kočárku, i když jak už jsem psala, kdyby jsme ho pořizovali, tak bych šla do Phila. Ale jsem ráda, že jsme to bez něj zvládli, ale bydlíme na vesnici a Natálka hodně chodí a vše potřebné máme poblíž a v létě jsme byli více méně na zahradě.
Sylvi jak nakonec dopadla ta školička jak ti nabízeli práci?
Ilčo malá je kouzelná ![]()
Eri tj vypadá dobře máš štěstí že to máš kde omrknout tady to zdaleka není kde očíhnout:(
holky to máte dobrý když prckové aspoNˇtrochu chodí tak bych to asi taky neřešila jenže ten náš asi v 15 měs chodit nebude tak by to byl mazec s nim asi ![]()
holky teď jsem viděla phila použitého ve skvělém stavu za 8500kč ty jo hned mě svědí ručičky ![]()
My budem mít brzo tenhle:
http://www.eshopbaby.cz/…teds-p33436/
No můj synek bude mít sice v lednu dva, ale já se bez tandemu neobejdu. Cestujeme hodně vlakem a autobusem a to na docela slušný vzdálenosti. To se se šátkem nedá. Potřebuju přebalit dítko, odložit, různě krmit… Zkrátka se pohybovat. I na rychlé přestupy bude PT fajn a na rozdíl od dlouhejch tanků nebude problém nacpat ho do linkového autobusu malého města, až pojedem k babičce ![]()
Eri tak do Prahy a na pochůzky to teda kočár nejni.. ten ZOOM.. ![]()
A Britax je co? jdu to najít…
tak Britax mě naprosto dostal.. teda tenhle.. a víte čím… protože vychytává jedinou a největší chybu Phila.. obě sedátka jdou položit!! I to přídavný!!! jooooj, to bych chtělaaaa!!!
http://www.youtube.com/watch?…