Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
29.10.10 22:20

Sylvii - prosím tě a kde jste ten sraz měli?Nechci vyzvídat,ale měli jsme mít letos taky sraz někde u Žamberka,ale nakonec z toho sešlo.A to byla nějaká větší chata?Ať vím kam příští rok zajet…Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
30.10.10 07:23

Míšo, malá je moc krásná :-P :-P :-P .
Už se taky nemůžu dočkat, až uvidím své mimínko. Ale mám takový pocit, že to bude zase kluk :jazyk: .

Ještě jsem zapomněla přivítat Nettie :mavam: .

Lost, já jsem z Beskyd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.10.10 08:47

Kačud byli jsme v CHalupě Bella..http://www.chalupa-bella.cz/ myslela jsem, že to bude trochu víc v přírodě.. teda ono to je.. na kraji města, ale na procházku musíš nejdřív po silnici a pak až na pole.. nicméně to bylo fajn.. ale není to na megasraz.. jsou tam dva pokoje velké - 4 postele a 2 malé - 2 postele. Nás tam bylo pohromadě max 5+8 dětí.. jinak tam mají pro větší děti trampolínu a klouzačku (venku) a vevnitř takový dětský koutek se stolečkem a tabulí a hračkama. No a pro maminky venku spa, neboli vířivku :-)

takže fajn.. ale v létě bych fakt našla radši něco, co je víc hned v přírodě.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
30.10.10 09:52

Míšo veliká gratulace ke krásnému mimi :kytka: A porod byl teda pohádka, já chci takýýý :-D

Sylvi děkuju za info o tom britaxu, už jsem byla hodně nahlodaná ho koupit, tak ho ještě omrknu naživo a jdeme do něj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
30.10.10 17:27

sylvi děkuji za info o britaxu taky se mi moc líbí jen jsem koukala právě na netu že je za 13 ale +dalších 4na korbičku :roll: Ale jak to popisuješ tak to zní fakt dokonale :palec:
ixi si nenechali říct co to bude?:)

teda holky to by mě nenapadlo že budete srazíkovat zrovna tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.10.10 19:20

mno holky, já už jsem se na ten Britax začala děsně těšit :-) říkám.. jediná nevýhoda je ta trochu divně udělaná přídavná sedačka, jak nejni ouplně pevná a 100% rovná, ale podle mě nevadí a výhody předčí tuhle mušku :-)
Teď jen spravit Phila a pryč s ním :-) na ležící mimi byl fajn, ale teď už Britax fakt vede ve všem.. i v ovládání!!

Ad cena: většinou stojí něco přes dvanáct jako jednokočár + něco před dva přídavné sedátko (korby jsem nezkoumala).. takže necelých 15 000 se vším všudy, ALE na mimibazaru jsem koukala, že maj nový i se sedátkem za necelých 13, takže tam ho budu kupovat :-)
Náš Phil měl stát se sedátkem 19!! a nakonec jsem sehnala za 14, takže i tak je Britax super a já doufám, že Phila aspoň za 10 000 prodám. Máme Vibe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
30.10.10 19:34

sylvi:ty jo tak to byl teda ještě drahej 8-o já si myslím že ho prodáš :palec: co jsem koukala tak to kolem 10-ti je ty použitý. Jáá bych taky chtěla ten britaaaaax :) teď právě mi Eri poradila že v časopise maminka jsou slevy a je tam 20% MAlvik v praze takže by to byla pěkný slevička by vyšel asi na 13 :think: jenže kde na to vzít a nekrást ještě před vánoci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.10.10 19:45

Pavli no jasan.. já prostě doufám, že ho vyměním za Phila a jen trochu doplatím :-) blbý ale je, že nejdřív budeme muset pořídit Britax a až pak spravovat a prodávat Phila.. uaaaaaa :-) ale prostě ho budu mít!! fakt se těšim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.10.10 19:47

Jéé, Pavli, v časopise maminka?? v jakém čísle? já to vůbec neznám, ale 20% na kočárek by bylo fajn.. to by vyšlo ještě líp než na tom MMB… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
30.10.10 20:11

sylvi:no to je horší :)) nejdřív koupit a pak teprve prodat:) taky bych prodala starý kočárek je ještě v záruce ale až by byl nový no na kt.momentálně není :( hele teď v listopadovém čísle si kup je to taková kniha hodně stránek za 40kč a je tam spousta slevových kuponů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.10.10 20:35

no já to asi budu muset udělat tak, že si na nový půjčím a penízky pak vrátím, až prodám Phila :-)

a tu maminku teda koupim a pokud je to 20% na všechno, tak by byl za 11500 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
31.10.10 07:12

Holky, vidím, že pořád řešíte kočárky. No, my jsme včera poprvé vyjeli s tím naším autobuskem a celkem pohoda.Říkám si, že malé bude v zime v korbičce líp než jen ve vložné tašce. Ale jakmile se posadí, budu určitě taky řešit nějakou skladnější variantu. S tím Britaxem mi leží v hlavě jen ty jednoduché plastové kolečka. To asi nebude do terénu nic moc, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
31.10.10 07:15

Míšo no do terénu asi ne, no.. to mě netrápí :-) já jezdím po Praze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
31.10.10 10:02

Mišo, a co malá? Spinká v noci? Je hodná? Jak to zvládáš se dvěma dětma? Pořád si to neumím představit, jaké to bude.

Pavli, chceme se nechat překvapit jestli je to kluk nebo holčička. Ale už jsem měla párkrát nutkání se doktorky zeptat :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
31.10.10 12:34

ixa: Malá je zlatá. V noci už se začínáme dostávat do normálu, takže vstáváme cca v 1 a v 6.,takže docela pohoda.Jinak se to docela zvládnout dát. Malá většinou spinká, když kojím, tak Míša si v pohodě hraje a nechává nás v klidu. Malou občas pohladí a když zapláče, hned ukazuje na ložnici, jakoby říkal, mami běž tam. :lol:

Sylvii: To se máš, že můžeš řešit jen kočárek do města. My potřebujeme takový univerzál, který zvládne i terén :-? Jo a chceš ten Britax už na zimu? Já jen, že mi ty přední kolečka hodně připomínají IP-OP od Bébécar a musím říct, že s tím se loňskou zimu nedalo vůbec vyjet. Musela jsem ho vyměnit za Speediho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová