Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
1.11.10 12:30

já taky, Pavli :-) hlavně ho chci taky co nejdýl užít.. ale taky se na něj radši zajeď podívat.. jak říkám, jediná moucha je ta zadní sedačka, že není z jednoho kusu a tak se pod hlavičkou trochu zalamuje.. ale mně to neva :-) a Barče taky ne.. nicméně určitě radím podívat, vyzkoušet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
1.11.10 13:25

Míšo, Jarko, to je dobře, že vám prckové v noci spinkají :-) . Myslím si, že i když teď není na obě děti tolik času jako dřív na jedno, tak že si to později vynahradí ony samy, že bude pro ně přínos, že jsou dva, že je zbytečné se tím stresovat. A jak se má asi Ilča?

Pavli, my máme pro holčičku taky jméno Ema :lol: . Měl se tak jmenovat i Šimon, kdyby byl holčička, je to po manželově babičce. A když to bude kluk, tak asi Jakub. Ještě jsme přemýšleli nad Tadeášem a Danielem, ale zatím Jakub vyhrál.

Jinak Šimonkovi se včera konečně vyklubal poslední špičák :dance: . Dnes poprvé spal celou noc 8-o ! (Tedy „až“ do pěti, když byla ta změna času :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
1.11.10 13:29

ixi se ema hozně líbí a a přítelovi taky tak není co řešit:) kluka ještě vůbec nevíme to bude sranda:))
sylvi bych jela hned jen tady není kam :( koukala jsem ještě ve větší městě třeba hradec nebo pardubice ale na netu jsem žádný obchod kde by ho měli nenašla :( tak asi fakt budeme muset do prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
1.11.10 14:06

Pavli tak až pojedete, tak se stavte, bydlíme od Malvika kousek :-)
Stejně tam plánuju asi ještě jednou zajet.. pro jistotu :-)

Jo, holky, mně se Ema taky moc líbí.. bohužel s naším příjmeném by to moc nešlo.. byla by Ema Mafková..to ma ma je tam divný.. navíc mě dycky napadne Ema má Mafo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
1.11.10 20:41

Ahojky,

Sylvii ty jsi kočárkový maniak :lol:

Ixi taky jsme chtěla holčičku Emu, ale doma neprošla :-( Kluk měl být Matěj nebo Kuba. Jinak Natálce teď rostou všechny trojky a chudák se budí v noci s pláčem.

My tu teď měli na víkend známé ze Slovenska tak už jsem konečně nakoupila nějaké vánoční dárky. Ještě musím zajet do Ikei Natálce koupit kuchyňku a budu to mít celkem z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
1.11.10 21:02

Jitul mnoooo. pravda, že bych kočárek řešit nemusela.. :-) ale maniak.. no to je snad silné slovo, ne :-D když já prostě už dlouho řeším, že to jediné, na co Phila používám jako dvojkočár - tedy když je Barča unavená a chce spát, v něm vlastně nefunguje.. Takže když pak přijdu na kočár, kde to jde, tak jsem holt nadšená :-) hihi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
2.11.10 09:49

jito:taky už máme nakoupeno na vánočky:)) Malé už takle rostou zoubky jo?to máte veselo. u nás pořád nic :think: nevím jeslti to je dobře nebo ne alle pak to půjde vše najednou a asi se z toho pokadíme:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
7.11.10 11:20

Ahojte, omlouvám se, že vám sem lezu, ale prodávám sourozenecký kočárek Jané Powertwin s 1 korbičkou - když budete mít zájem tak jukněte, případně napište SZ:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
8.11.10 08:25

Ahoj holky :-) , jak se máte?

Jarko, Ilčo, Míšo, jak to zvládáte? Co mimínka, jsou hodné? A jak novou situaci zvládají starší dětičky? Myslím na vás :hug: .

Pavli, už spí Maximek líp, nebo se pořád tak často budí?

Sylvi, je něco nového s kočárkem? Už jezdíte v novém :wink: ?

Já se mám dobře. Jen bývám víc unavená a už se někdy nemůžu dočkat, až se zbavím toho břicha :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.11.10 09:52

ixi ty jo to věřím už to má šza pár :palec: Jo max spí tak nějak v rámci možností budí se jednou v noci tak to ještě jde:)

taky by mě zajímalo jak to zvládají holky doma :-) já na to jak to u nás bude fungovat myslím skoro každý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.11.10 19:56

Ahoj holky,

tak jsme to asi zakřikli :lol: Malá je noční víla, a tak jsme od jedné tak do půl paté vzhůru :-? Ale naštěstí nám nebudí Mišáka. Jinak spinká krásně od sedmi do té jedné, ale kdo by se donutil, jít tak brzo do hajan.

Ale jinak je zlatá. Krásně přibývá. Mišák se taky chová suprově. Naučil se podávat dudlík, dělá jí malá, malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.11.10 23:07

Ahoj holky, nemám moc čas ale dočetla sem vás.

tak do doby kdy Domča netrpěla na prdy tak to byla celkem pohoda, sice sem vstávala 2-3h vnoci ale dobrý ale teď poslední dny jen chovám a kojím aby neřvala, tak nic nezvládám, ale kdyby ji to bříško netrápilo tak mám pocit že to celkem de.
Jeden den sem i s děckama zvládla vyžehlit 4pračky a 2 vyprat,sice sem ten den nevařila ale přišel mě to jako výkon dne a dobrý.

jen teď se musím krotit abych s malou někam „nešvihla“ jak pořád řve a já už sem zní unavená, už aby měla aspoň tak 3-4m a toto období by bylo za nama.

no nic konečně sem ji uspala a nekňourá tak du taky ať nepadám úplně na hubu.

jo jinak já s malou spím v obyváku a manža s Mikinem v ložnici, jinak sme je pořád budili a teď když řve tak je budíme taky :roll: no holt dveře nejsou zvukotěsný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.11.10 07:40

Holky drzim vas palce ty zacatky jsou desny ale brzy to prejde.verte tomu. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.11.10 08:12

Lost nic jinýho mi nezbývá už se těším až se začne Domča přetáčet protože teď tu kňourá a řve jak ji nejde si prdnout :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.11.10 08:20

jo a tady je ta naša Domča, Miki ji říká „Domička“ vynechává „ni“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová