Šli byste do vztahu s mužem který má dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
2.8.20 12:24

Ne, nešla bych. To dítě je dost malé, akorát by si tě zafixovalo jako mámu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.20 12:26

Kdyz je dite takhle male, tak je to lepsi, nez kdyz je to 10 lete zarlive decko, ktere je zvykle mit tatinka jen pro sebe. Ja verim tomu, ze bych si k cizimu miminku udelala vetsi vztah, nez ke starsimu diteti. Dala bych tomu sanci.

• Citovat
  • Upravit
1699
2.8.20 12:28

Ty blaho. To je docela těžký rozhodnutí.
Chlapec by mi za to opravdu musel stát.
Vezmi pro a proti. Je hezky, ze se stará sám, ale jak to bude když budete spolu? Budeš se muset starat ty a on chodit do práce? Nebo to bude zvládat sám a ty budeš chodit do práce? Je mnoho otázek, které bych si chtela vyjasnit než bych do toho sla.
Každopádně to bude náročné… řádně bych si to rozmyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.8.20 12:30
@Anonymní píše:
@kalie mě bude 23,jako děti mi nikdy nevadíli, mám je i ráda. Ale jestli jsem teď schopná dítě vychovávát nevím.

Pokud se na to necítíš, tak do toho nejdi. Ublížíš tím časem oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
2.8.20 12:30
@Anonymní píše:
@kalie mě bude 23,jako děti mi nikdy nevadíli, mám je i ráda. Ale jestli jsem teď schopná dítě vychovávát nevím.

Tak za takové situace fakt ne. Roční dítě vyžaduje neustálý dohled, do toho bych fakt nešla :? žádný čas pro sebe, pořád tam bude jeho dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
2.8.20 12:37

No hlavně si budeš muset uvědomit, že ty převezmeš roli matky pro jeho dítě. Pokud jsi si jistá, že to zvládneš tak proč né. Jde vidět, že chlap asi šlápl špatně. Otázka je jestli jen neshání novou mámu pro mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
2.8.20 12:46
@Anonymní píše:

Mne se chlap s detskem kdysi libil a chtela jsem ho „klofnout“, myslim, ze i ja se mu libila. Bylo mi 27. Diteti byly 2 roky, maminka mu zemrela. A predpoklada jsem, ze si bychom meli i svoje. Ale nakonec tomu okolnosti nepraly (nasla jsem si praci v jinem meste a ztratila prilezitosti pro prohloubeni vztahu, prisly jine starosti…). Stale si myslim, ze by to byl pekny vztah, z dite vyrostl mily kluk a tatinek mu poridil brasku s jinou zenou.
Hodne zalezi, jaky ten chlap je, jestli by na tebe hodil veskerou peci, protoze ty jsi preci zenska… Tak ho trochu otukej. Jinak pocitej s tim, ze zivot s ditem a zivot bez nej je mega rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
2.8.20 12:47

Ne, nešla bych do toho. Jsi ještě mladá, život máš před sebou a je zbytečné komplikovat si ho takovým vztahem. Neměla bys to lehké - zodpovědnost, práce, závazky… Nevím, no, rozmysli si to pořádně. Kdyby ti bylo 40, je to jiné. Ale teď máš prožívat bezstarostné mládí, a to se s miminem dost dobře neslučuje.
Pořádně si rozmysli odpověď na otázku „Stojí ten muž za to?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
2.8.20 12:50

Taky zalezi na tvych aktualnich planech-studujes? Chces cestovat? Chces karieru? To s malym ditetem dist dobre nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.8.20 13:12
@katyca píše:
No hlavně si budeš muset uvědomit, že ty převezmeš roli matky pro jeho dítě. Pokud jsi si jistá, že to zvládneš tak proč né. Jde vidět, že chlap asi šlápl špatně. Otázka je jestli jen neshání novou mámu pro mimčo.

Presne tak. To by u mne hralo taky velkou roli, proc dotycny slapl s vyberem partnera vedle, jestli je to vec, kterou mohl ovlivnit nebo ne. Pokud ano, tak by mu to kladne body pro rozhodnuti zustat s nim nepridalo. Ale kazdej je jinej, hodne lidi zije jen pritomnym okamzikem a adrenalin ani zit neustale v problemech, ktere vzniknou spatnou volbou jim nijak nevadi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.8.20 13:21

Pokud matka skutecne zajem nejevi, tak sla. Dite je male, jeste neni proti nikomu postvane, vychovas si ho podle obrazu sveho. Coz by byla pro me dalsi podminka, pokud mam mit „povinnost“ starat se o dite, ocekavam i prava co do vychovy, stravy a podobne. Pokud by toto fungovalo, nemam problem, deti mam rada, ve 23 jsem byla vdana a tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.8.20 13:24
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym, nebo smazat. Řeším teď dílema, ohledně budoucího vztahu. Šli byste do vztahu s chlapem který má už 11 měsíční dítě? Matka dítěte se o něj nejeví žádný zájem, a dítě je ve výhradní péči otce.

Jako mladá a bezdětná určitě ne. V kategorii 45+ už bezdětného sotva klofnu (ne že bych hledala), takže pak už by výběr nebyl. S tak malým miminem bych si třeba ve 20 nevěděla vůbec rady. O pár let později jsem často bývala s malou sestřenkou od novorozence, ale měla jsem ji jen na radost, pochovat, povozit a přebalit. Pak odevzdat mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.20 13:37

@VilaAnalka
Taky tak. Vdavala jsem se v 21r. a prvni dite se narodilo 15 mes. po svatbe. Ale nekdo zraje dyl, nez chce rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
2.8.20 13:43

Já šla. Ale hned na začátku vyjasnit s partnerem vse kolem výchovy. Teď tě bude stát strasne moc energie. Z pohledu dítěte bude šťastné, že ma mámu. Ale jak je psáno výše nečekej žádný vděk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36357
2.8.20 15:32

V tvým věku a bezdetna bych do toho nešla. Jako starší už s nějakou zkušenosti s vlastními dětmi asi jo, ale taky bych si to hodně dobře rozmyslela. Když by vztah nevyšel a dítě na tebe bylo citově navazany tak úplně zpretrhat vazby nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí