Šli byste do vztahu s mužem který má dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
4.8.20 16:14

Trochu přidám" moudra". Rodič je ten kdo vychovává, nebo to platí jenom pro otce jak tady některé prezentují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.8.20 16:16
@Paní K.8 píše:
Mas pravdu, asi jsem se potrebovala jen vykecat 😀 😔 bohuzel odjet k rodicum je nerealne, nejhorsi je dvakrat do roka 14 dni dovolene s nim a ted nam zacalo tech druhych 14 dni dovolene a uz zacinam byt dost na nervy, s manzelem jsem se poprve dnes pohadali po dvou letech, je to dost tezke takoveho spratka prehlizet v byte 3+1 😀 😷

My jsme v garsonce a je tu téměř denně, bez spaní teda… To je teprve něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.8.20 16:17
@smířený píše:
Trochu přidám" moudra". Rodič je ten kdo vychovává, nebo to platí jenom pro otce jak tady některé prezentují.

To záleží na typu vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.20 16:24

@Venetia a jeeee no tak to musite mit uz asi svatozar ze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.20 16:26

Na vychovu by mel mit svoji mamu, ale je tezke jeho chovani o tom vikendu nebo v case kdy je u nas prehlizet a delat jakoby nic, navic kdyz se to ted tyka meho ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.20 16:56
@Paní K.8 píše:
Mas pravdu, asi jsem se potrebovala jen vykecat 😀 😔 bohuzel odjet k rodicum je nerealne, nejhorsi je dvakrat do roka 14 dni dovolene s nim a ted nam zacalo tech druhych 14 dni dovolene a uz zacinam byt dost na nervy, s manzelem jsem se poprve dnes pohadali po dvou letech, je to dost tezke takoveho spratka prehlizet v byte 3+1 😀 😷

Ale ten spratek by byl pravdpodobně i váš starší společný syn. Pozornost je soustředéna na juniora. On je jaksi bokem. Manžel by si ho měl víc všímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.20 17:21

@Russet vubec neni bokem a ani nikdy nebyl, to by manzel nedopustil, takhle se choval uz i pred tim nez jsem otehotnela, jen ted je to jeste horsi. Manzel se mu venuje cely vikend, spise pak kasle na nas s nasim synem ale to zase chapu, ze si ho chce uzit, taky za nim jezdi jeste dvakrat v tydnu, takze mame manzela doma pro sebe jen dva dny v tydnu a jednou za 14 dni vikend. Snazim se byt opravdu hodne tolerantni, ale s tim malym klukem je to tezke, hlavne nam to ted trosku borti vztah a to me stve nejvice :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.20 18:01
@Paní K.8 píše:
@Russet vubec neni bokem a ani nikdy nebyl, to by manzel nedopustil, takhle se choval uz i pred tim nez jsem otehotnela, jen ted je to jeste horsi. Manzel se mu venuje cely vikend, spise pak kasle na nas s nasim synem ale to zase chapu, ze si ho chce uzit, taky za nim jezdi jeste dvakrat v tydnu, takze mame manzela doma pro sebe jen dva dny v tydnu a jednou za 14 dni vikend. Snazim se byt opravdu hodne tolerantni, ale s tim malym klukem je to tezke, hlavne nam to ted trosku borti vztah a to me stve nejvice :/

Holt strasti a slasti života s chlapem, co už dětný je :nevim: Vztah se nezbortí díky synovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.8.20 18:31
@Russet píše:
Holt strasti a slasti života s chlapem, co už dětný je :nevim: Vztah se nezbortí díky synovi

nevlastnídítka už zničila spoustu vztahů, jestli ne vetšinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.20 18:37
@Venetia píše:
nevlastnídítka už zničila spoustu vztahů, jestli ne vetšinu

Ten vztah je ale mezi 2 dospělými. Ti si ho zkazí sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
4.8.20 18:42
@Russet píše:
Ten vztah je ale mezi 2 dospělými. Ti si ho zkazí sami

to je asi věc pohledu na věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.20 18:48
@Venetia píše:
to je asi věc pohledu na věc

Třeba za máminy rozchody jsme my dvě se sestrou nemohly. Bylo to spís výběrem objektů vášně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
4.8.20 18:57
@Paní K.8 píše:

Musíte se dohodnout s manželem na fungování a výchově. Jste tým, ne soupeři.
My máme co 14 dní v 3+1 čtyři děti, moje, tvoje, naše..musí to fungovat. Věkově od batolete po puberťaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.20 18:58

@Russet zensky mate pravdu obe, urcite si nechci nechat znicit manzelstvi jeho synem, porad si rikam ze z toho uz snad brzy vyroste, musiim se taky krotit v tom byt na nej neprijemna, manzela si tim pak odtahuji, clovek to vsechno vi a stejne v dane situaci neni lehke se ovladnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.20 19:03

@andelka83 kolikrat uz jsme o tom mluvili a stve me ze na nej nema pevnou ruku a nestaci mu rict veci jednou max dvakrat, ma pocit ze mu musi vynahradit to ze s nim uz od jeho dvou let nezije tak tam ta vychova z jeho strany bohuzel neni tak dusledna a ja mu nemuzu dat na zadek nejsem jeho mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí