Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Trochu přidám" moudra". Rodič je ten kdo vychovává, nebo to platí jenom pro otce jak tady některé prezentují.
@Paní K.8 píše:
Mas pravdu, asi jsem se potrebovala jen vykecat 😀 😔 bohuzel odjet k rodicum je nerealne, nejhorsi je dvakrat do roka 14 dni dovolene s nim a ted nam zacalo tech druhych 14 dni dovolene a uz zacinam byt dost na nervy, s manzelem jsem se poprve dnes pohadali po dvou letech, je to dost tezke takoveho spratka prehlizet v byte 3+1 😀 😷
My jsme v garsonce a je tu téměř denně, bez spaní teda… To je teprve něco
@smířený píše:
Trochu přidám" moudra". Rodič je ten kdo vychovává, nebo to platí jenom pro otce jak tady některé prezentují.
To záleží na typu vztahu
Na vychovu by mel mit svoji mamu, ale je tezke jeho chovani o tom vikendu nebo v case kdy je u nas prehlizet a delat jakoby nic, navic kdyz se to ted tyka meho ditete
@Paní K.8 píše:
Mas pravdu, asi jsem se potrebovala jen vykecat 😀 😔 bohuzel odjet k rodicum je nerealne, nejhorsi je dvakrat do roka 14 dni dovolene s nim a ted nam zacalo tech druhych 14 dni dovolene a uz zacinam byt dost na nervy, s manzelem jsem se poprve dnes pohadali po dvou letech, je to dost tezke takoveho spratka prehlizet v byte 3+1 😀 😷
Ale ten spratek by byl pravdpodobně i váš starší společný syn. Pozornost je soustředéna na juniora. On je jaksi bokem. Manžel by si ho měl víc všímat.
@Russet vubec neni bokem a ani nikdy nebyl, to by manzel nedopustil, takhle se choval uz i pred tim nez jsem otehotnela, jen ted je to jeste horsi. Manzel se mu venuje cely vikend, spise pak kasle na nas s nasim synem ale to zase chapu, ze si ho chce uzit, taky za nim jezdi jeste dvakrat v tydnu, takze mame manzela doma pro sebe jen dva dny v tydnu a jednou za 14 dni vikend. Snazim se byt opravdu hodne tolerantni, ale s tim malym klukem je to tezke, hlavne nam to ted trosku borti vztah a to me stve nejvice :/
@Paní K.8 píše:
@Russet vubec neni bokem a ani nikdy nebyl, to by manzel nedopustil, takhle se choval uz i pred tim nez jsem otehotnela, jen ted je to jeste horsi. Manzel se mu venuje cely vikend, spise pak kasle na nas s nasim synem ale to zase chapu, ze si ho chce uzit, taky za nim jezdi jeste dvakrat v tydnu, takze mame manzela doma pro sebe jen dva dny v tydnu a jednou za 14 dni vikend. Snazim se byt opravdu hodne tolerantni, ale s tim malym klukem je to tezke, hlavne nam to ted trosku borti vztah a to me stve nejvice :/
Holt strasti a slasti života s chlapem, co už dětný je
Vztah se nezbortí díky synovi
@Russet píše:
Holt strasti a slasti života s chlapem, co už dětný jeVztah se nezbortí díky synovi
nevlastnídítka už zničila spoustu vztahů, jestli ne vetšinu
@Venetia píše:
nevlastnídítka už zničila spoustu vztahů, jestli ne vetšinu
Ten vztah je ale mezi 2 dospělými. Ti si ho zkazí sami
@Russet píše:
Ten vztah je ale mezi 2 dospělými. Ti si ho zkazí sami
to je asi věc pohledu na věc
@Venetia píše:
to je asi věc pohledu na věc
Třeba za máminy rozchody jsme my dvě se sestrou nemohly. Bylo to spís výběrem objektů vášně.
@Paní K.8 píše:
Musíte se dohodnout s manželem na fungování a výchově. Jste tým, ne soupeři.
My máme co 14 dní v 3+1 čtyři děti, moje, tvoje, naše..musí to fungovat. Věkově od batolete po puberťaka.
@Russet zensky mate pravdu obe, urcite si nechci nechat znicit manzelstvi jeho synem, porad si rikam ze z toho uz snad brzy vyroste, musiim se taky krotit v tom byt na nej neprijemna, manzela si tim pak odtahuji, clovek to vsechno vi a stejne v dane situaci neni lehke se ovladnout ![]()
@andelka83 kolikrat uz jsme o tom mluvili a stve me ze na nej nema pevnou ruku a nestaci mu rict veci jednou max dvakrat, ma pocit ze mu musi vynahradit to ze s nim uz od jeho dvou let nezije tak tam ta vychova z jeho strany bohuzel neni tak dusledna a ja mu nemuzu dat na zadek nejsem jeho mama.