Šli byste do vztahu s mužem který má dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
2.8.20 16:10

Nevidím rozdíl, jako když si žena s dítětem nabrkne bezdětného. Pokud ho miluješ, pak není co řešit. Ale jelikož je tam to děťátko, tak dobře zvaž, zda se chceš vázat nebo jen flirtovat. V případě odchodu pak nelámeš jedno srdce ale dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107535
2.8.20 22:22
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym, nebo smazat. Řeším teď dílema, ohledně budoucího vztahu. Šli byste do vztahu s chlapem který má už 11 měsíční dítě? Matka dítěte se o něj nejeví žádný zájem, a dítě je ve výhradní péči otce.

Určitě ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
2.8.20 22:40
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym, nebo smazat. Řeším teď dílema, ohledně budoucího vztahu. Šli byste do vztahu s chlapem který má už 11 měsíční dítě? Matka dítěte se o něj nejeví žádný zájem, a dítě je ve výhradní péči otce.

Jestli o tom přemýšlíš, tak nešla. Tohle tě musí táhnout srdcem tak moc, že se nemusíš ptát ostatních. Když si to pak rozmyslíš, tomu dítěti to ublíží, protože si k tobě vytvoří blízký vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.8.20 22:44

Tak me slecna az tak mlada na dite neprijde 🤷‍♀️ Pokud jsi pripravena se o nej starat, kdyz chlap bude v praci-budes mu v podstate delat maminku, tak bych do toho sla.
Zalezi jak jsi nastavena ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.8.20 22:49

@Terodaktil V tomto věku holka mladá je…ta si má užívat ne se starat o něci mimi… :nevim: ještě to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
2.8.20 23:11
@Anonymní píše:

Já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.8.20 23:11
@Annabela11 píše:
@Terodaktil V tomto věku holka mladá je…ta si má užívat ne se starat o něci mimi… :nevim: ještě to tak

Bavim se o veku na mimi. Ve 23 letech jsem ja mela 2 lete dite.
Kazdy je na tom povahove jinak, ja bych se o nej postarat dokazala a i bych do toho sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.8.20 23:13

@Terodaktil Já ne a vůbec ne o cizí děcko…hlavně když zakladatelka váha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.8.20 23:16
@Annabela11 píše:
@Terodaktil Já ne a vůbec ne o cizí děcko…hlavně když zakladatelka váha

Tak to prave zalezi ciste na ni. Nechtela bych chlapa se starsim ditetem, ktere uz je drze atd.
Tady zase hrozi, ze zakladatelka mimi vypipla a on ji pak kopne do zadku. To se ale stat muze i nemusi. Treba jednou budou mit i svoje deti a budou stastni. Clovek nikdy nevi. Kazdopadne zkusit se ma vsechno a uvidi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107535
2.8.20 23:19
@Terodaktil píše:
Tak me slecna az tak mlada na dite neprijde 🤷‍♀️ Pokud jsi pripravena se o nej starat, kdyz chlap bude v praci-budes mu v podstate delat maminku, tak bych do toho sla.
Zalezi jak jsi nastavena ty.
Předpokládám, že pracuje… To bych si právě otestovala, co má on za představy.
A jak je na tom s prací, když se může starat o takhle malé dítě.
@Terodaktil píše:
Bavim se o veku na mimi. Ve 23 letech jsem ja mela 2 lete dite.
Kazdy je na tom povahove jinak, ja bych se o nej postarat dokazala a i bych do toho sla.

Tak to já taky, ale předtím jsme si užili nějaký čas chození a zábavy, času jen ve dvou… V tomhle případě skočí rovnou do detneho života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.8.20 23:20

@Terodaktil Já bych do toho nešla je to zavazek…a v tomhle věku??fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
2.8.20 23:34

Nešla. A v tvém věku už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.8.20 23:34
@Terodaktil píše:
Tak to prave zalezi ciste na ni. Nechtela bych chlapa se starsim ditetem, ktere uz je drze atd.
Tady zase hrozi, ze zakladatelka mimi vypipla a on ji pak kopne do zadku. To se ale stat muze i nemusi. Treba jednou budou mit i svoje deti a budou stastni. Clovek nikdy nevi. Kazdopadne zkusit se ma vsechno a uvidi sama.

Zkusit se ma vsechno? :nevim:

To jsou zas „chytre“ nazory, ze by si z toho jeden sedl na prdel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.8.20 23:38
@Chytrak píše:
Zkusit se ma vsechno? :nevim:To jsou zas „chytre“ nazory, ze by si z toho jeden sedl na prdel…
🤯
Proc by ne? 😶
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.8.20 23:41
@Terodaktil píše: 🤯
Proc by ne? 😶

Tech duvodu je cela rada a svuj nazor na tuhletu situaci jsem uz napsal o stranku drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí