Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lednova17 ale jeste se muze duch objevit, neves hlavu
ja to asi zítra risknu a testnu, z uterka na středu totiž nebudu spat doma a nebudu moct testovat. A beztak na sebe budu taky nastvana, páč tam bude prd…
@manti vydrž ![]()
@lednova17 kvůli tomu „ň“ radši netestuju, ještě se chci těšit že to vyšlo… ale ty nezoufej, dokud je šance ![]()
@Lufka19 Cavec
Tak jak to tvoje spineni, co se z toho vyklubalo? Jeste me napadlo, zda to krvaceni nebylo k ovu, ja tento cyklus take pri ovu spinila.. A co si vzpomibam, batalni teplotu nemeris a ani ovu testy nedelas?
@Snilek88 supeeer normálně gratuluju už
a teď už máš zpoždění nebo jak?
@VeselaHolka ja bych ho do niceho nenutila kdyz bude chtit tak pomuze no, ptala jsem se doma co on na to a rikal ze kdyz se do toho chlapy nenuti a nehoni tak vetsinou na to prijdou sami, zase kdyz domu nosi penize atd tak nekteri péči vidí v tomhle ze je zajisti a vic asi neumeji
Tak ted jsem vazne zmatena,3dni normalni MS a dnes jak kdyz vypnes kouhoutek a nic uz jsem si rikala tak se nezdarilo
a toto nikdy se mi to nestalo tak a ted testovat nebo pockat do 16teho na doktora? A nabrat krev ![]()
@Hanka_S_V jo normalni z lekarny znacku nevim to si nepamatuji pac to uz nezkousim jist dopredu, my to nehrotime jedno kdy se podari jestli ted nebo za rok
![]()
Zdravím holky, mám možná debilní dotaz…ale ![]()
Včera jsem měla ovulaci (dost bolestivou)a to ráno jsme se milovali, večer jsem už však lezla bolestí skoro po zdi, tak jsem si dala horkou láhev na břicho a dost jsem se nahřívala, což mi dělalo moc fajn. Je možné, že jsem spermijky z rána tím teplem mohla zneškodnit? ![]()
Jo a ještě technická-…samozřejmě vím, že na návodu je jasně psáno, že ideálně dělat z první ranní moči…ale hodně holek psalo, že ráno nemívají nic, nebo slabší výsledky než večer, takže testují večer…takže co vy na to? Já jsem zatím ve fázi že když se to má ukázat, ukáže se ať je ráno nebo večer ![]()
@Snilek88 tak to uz jen at to dobre dopadne a po jak dlouhe dobe snažení? Drzim pesticky ![]()