Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adéla695 to úterý jsem si dělala ovu test a vyšel krásně, ale ze by spineni přišlo až po 5 dnech je divny. Bazalku nemerim, občas udělám ovu test, vic to nijak neřeším. Ve čtvrtek bych měla dostat ms, zatím me ani nebolí břicho a záda, jako když mi spineni signalizuje příchozí ms. Uvidím co se z toho vyklube. Ale nedávám tomu moc šanci ![]()
@Lufka19 No tak kdyz ti vysel ovu test, to je pak jina
Drzim palce, at MS nedojde ve ctvrtek ani dalsich 9 mesicu ![]()
Ahoj děvčata
Dneska mi přišla Fertiprona. A nevím od kdy začít brát. Dneska mám 12 DC. A jestli mám dávkovat 1krát nebo 2krát denně. Máte některá zkušenosti? ![]()
@fergi157 můžeš ji začít brát kdykoliv a lepší jsou dva sáčky:-)
Tak jsem z toho nejaka zmatena, v patek jsem mela jasne pozitivni ovu test a i me bolelo bricho, tak jsem to povazovala za den ovulace, ale po dalsi tri dny, i dnes mam ovutesty stale pozitivni. To je normalni? Myslela jsem, ze to pak zase klesne ![]()
@Atriplexik myslím, že hanka s v tady už někomu psala, že to takhle může někomu dělat
ale já sama s ovu testy nemám žádnou zkušenost, tak nevím ![]()
@lednova17 ja uz se v tom nejak zacnam ztracet v tech informacich
Ale tak snazili jsme se od pozitivniho testu zatim kazdy den jednou, tak asi v tom budu zatim pokracovat jeste…
@adéla695 @Rorrys nikoho nenutim:-), penize nosi, ale to ja taky…ale i tak je veskera domacnost na me…nevadi…jde mi jen o traveni volneho casu vice semnou a pak i nasledne s rodinou…jako normalni lidi snad…
Nebo ja nevim jak to mate doma…ale moje kamosky jsou bez deti nektere a snad veskery cas travi se svou polovickou…proto nemaji vubec na nic cas, kdezto muj pritel je vsude jinde skoro nezli semnou…proste furt pryc..at je to za zabavou ci praci..
Ahoj holky, tak dnes jsem měla dostat MS. Včera lehounce narůžověly papír na toaletě a nic. Dnes jsem si pro jistotu dala do práce tampon a jen lehké spineni starou krvi. Podbrisek bolí, bradavky páli… tak já nevím. Přijde ta mrska nebo nepřijde ![]()
Kéž by tomu tak bylo
Už žádné čekání, to by bylo krásné. A kdyby to nevyšlo, tak aspoň kdyby se to povedlo příští cyklus, narodí se stejně jako my s manželem. Se musím trochu ukonejsit ![]()
@Bar82 jsme se zaregistrovaly skoro stejne;-)…Tak preju at se zadari…jak dlouho zkousite..??