Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VeselaHolka Ano všimla jsem si, ze jsme se stejně zaregistrovaly
My se pokoušíme od srpna 2016. A vy chvíli, ze?
@Atriplexik taky mě to napadlo, ale to by znamenalo, ze by ovulace byla později. Což se mi pravé nezdá, protože to jsem cca v Te době začala brát hormony… mno nevím
@Snilek88 tak at ti ta carecka poradne sili a dej vedet az budes u dr preji at potvrdi
![]()
@Atriplexik jojo taky mivam pozitivni tri dny. Nekomu LH leze pomalu, aspon to jen tak neprosvihnes, ikdyz na sex je to narocnejsi, pac neni jiste ktery den ovu fakt je ![]()
@Bar82 a ja teda kdyby po pul roce „nic“, tak to zacnuuz asi resit..kvuli veku. Atd…kdyz uz jsem se do toho pustila:-)…
@VeselaHolka ja taky kvuli veku tomu necham pul roku, takze do dubna a pak se pujdu poradit s doktorem, klidne mu reknu, ze se snazime rok…je mi 37 ![]()
@Atriplexik to je stejné jako u nás… my se taky snažíme nějak od léta a kvůli věku tomu dávám půl roku ještě a pak to začnem řešit… mě je už teda 38… ![]()
Holky já bych si nakopala
samozřejme jsem nevydržela a ráno testovala, vysledek -snehobilo. Sama jsem na sebe nastvana, páč takhle jsem zklamána ted a po druhý az to dostanu. A to jsem tak moc doufala, že to ted vyjde, když jsem věděla přesný den ovulace díky ultrazvuku. Ach jooo ![]()
@manti tak to máme stejně
kdy máš dostat MS? já už jsem z toho fakt zklamaná ![]()
@manti @lednova17 holky mely jste to vydrzet
… ale snad neni jeste nic ztracenyho a pokud to nevyjde tento mesic, tak s chuti do dalsiho snazeni… vzdyt to musime brat prece jako zabavu…ja jeste netestovala a uz jsem ms mela dostat v nedeli, ale jeste cekam ![]()
@adéla695 no jo, jenže já radši asi vím že nic než že nevím
ta nejistota mě hrozně žrala :/ ![]()
@lednova17 to chapu
jsme hrozne netrpelive
jsem ted zvedava na sebe, minuly mesic jsem to zvladla vydrzet, ale ze bych byla min zklamana. Jsem zvedaca na tento, tak zatim neni co testovat jsem 19DC, ale i tak uz zacinam znervoznovat ![]()
@Rielka nejhorší je takové to období cca 5 dní od ovulace až do MS…to už si člověk říká co by kdyby…no děs
![]()
mimo téma, mám chovného psa, a nechápu proč to u lidí nemůže jít jako u psů
prostě když má fenka ty správné dny, přijede za chovným psem, bum bum zaděláno, za dva dny pro jistotu ještě jednou a je asi tak 90% šance, že to klapne ![]()