Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VeselaHolka
15.2.17 20:02

@lednova17 myslis ze by to mohlo byt po tom..??.Ja beru pregnafolin..ale teprve tyden!!…ale je pravda, ze mam chute neskutecne…no musim se zacit hlidat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.17 20:37

Ahoj holky mám takový menší problem :oops: :oops: :( moje poslední ms byla 28.1.mam pravidelný cyklus 32dni. Podle ms kalendáře co mám v tel.mam plodné období od pátku do čtvrtka. Dnes by měla být ovulace.Mela sem od pátku do neděle takový průhledný hlen jen trošku na papíře a v pondělí večer mě bolel dost podbřišek na pravé straně. Vcera ze mě vypadl hustci bílí výtok do záchodu. Myslite že ovulace proběhla v pondělí? Dnes teď k večeru trošku bílí výtok na. kalhotkach. Nesvedi to nepálí nic :nevim: :nevim:.Bz teplotu nemerim dělám na 12ctky tak to nedávám. Tulinkovani proběhlo od pátku a poslední v neděli odpoledne než přítel odjel do práce. Myslite že by jsme se mohli strefit? O miminko se snažíme teprve od prosince tak to není tak dlouho. Dekuji za Vaše názory a omlouvám se že sem se tak rozepsal.

• Citovat
  • Upravit
45
15.2.17 22:38

@fergi157 to je super, praskají když maji zhruba pres 22 mm. Takže ještě nějaký den ti poroste a pak by ovu mela proběhnout. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
15.2.17 22:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám takový menší problem :oops: :oops: :( moje poslední ms byla 28.1.mam pravidelný cyklus 32dni. Podle ms kalendáře co mám v tel.mam plodné období od pátku do čtvrtka. Dnes by měla být ovulace.Mela sem od pátku do neděle takový průhledný hlen jen trošku na papíře a v pondělí večer mě bolel dost podbřišek na pravé straně. Vcera ze mě vypadl hustci bílí výtok do záchodu. Myslite že ovulace proběhla v pondělí? Dnes teď k večeru trošku bílí výtok na. kalhotkach. Nesvedi to nepálí nic :nevim: :nevim:.Bz teplotu nemerim dělám na 12ctky tak to nedávám. Tulinkovani proběhlo od pátku a poslední v neděli odpoledne než přítel odjel do práce. Myslite že by jsme se mohli strefit? O miminko se snažíme teprve od prosince tak to není tak dlouho. Dekuji za Vaše názory a omlouvám se že sem se tak rozepsal.

Myslim, ze ovu to byla ted den, kdy te bolelo v podbřišku, tj pondeli ci úterý, plodný hlen je pred ovu par dni i chvilku po ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.17 07:19

Dobre rano, tak jsem smutna a zklamana :( :,(… ms nikde, mam 3 dny po terminu ms, BT porad nad 37 a udelala jsem si teda dnes rano test a snehobilo, tak nevim co si o tom mam myslet :nevim: :nevim: ale fakticky to mrzi :,( uz jsem cekala ty // carky… tak pockam na ms a zacnem znovu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
16.2.17 07:28

@adéla695. Vydrz, treba jeste prijdou //, pokud se ti drzi teplota a ms neprichazi, nic neni ztraceno, pockej dva dny a pokud bude furt teplota stejna a ms nikde, zkousela bych znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
16.2.17 07:30

@adéla695 kolik si DPO?:-) já 13DPO neměla ani ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.17 07:53
@Anonymní píše:

Ahoj, datum ovulace se nedá spolehlivě určit podle kalendáře, ani podle příznaků, ikdyž ty příznaky vypadají nadějně, plodný období asi fakt bylo :) ale přesný den nikdo neřekne, hlen (měl by být táhlý podobně jako bílek) i bolesti jsou hodně individuální, každopádně sex ob den stačí, spermie si počkají, tak myslím že jste to pojistili dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.17 07:53

@Snilek88 no podle BT co merim jsem dnes 17DPO :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
16.2.17 07:55

@adéla695 no někde jsem tu četla, že někde měl první čárku až 19 DPO… tak ještě nic není ztraceno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.17 07:56

@Rielka je to divny protoze ms pokazdy ukazkova a i presne podle BT a ted tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
16.2.17 08:02

@adéla695 tak vidis, tak v klidu. Nekomu hladina HCG stoupa pomalu a jiste by to melo byt az 21 DPO, ale většinou se ukazuje driv, ale muzes byt ta výjimka a nebo mas malo citlivy test. Ještě bych to nevzdavala, snad to vyjde, drzim palecky, ja jsem cca asi 5DPO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.2.17 08:12

Tak me ta mrcha taky dorazila :cert: přesne na termín 28 dnu, no aspoň že je přesna, když už…
Tak holt zase další kolo, už mne to unavuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
16.2.17 08:17

Kontryhel

Ahoj, můžu se přidat?
Chtěla bych se pouze zeptat zda jste pily nebo pijete kontryhelový čaj, nebo zda vám pomohl? A jak jste ho pily? :)
Všude jsou různé názory a já už fakt nevím :D
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.2.17 08:20

@manti Tak to mě mrzí :( Tak alespoň víš na čem jsi a není tam taková ta nejistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí