Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám takový menší problem
moje poslední ms byla 28.1.mam pravidelný cyklus 32dni. Podle ms kalendáře co mám v tel.mam plodné období od pátku do čtvrtka. Dnes by měla být ovulace.Mela sem od pátku do neděle takový průhledný hlen jen trošku na papíře a v pondělí večer mě bolel dost podbřišek na pravé straně. Vcera ze mě vypadl hustci bílí výtok do záchodu. Myslite že ovulace proběhla v pondělí? Dnes teď k večeru trošku bílí výtok na. kalhotkach. Nesvedi to nepálí nic
.Bz teplotu nemerim dělám na 12ctky tak to nedávám. Tulinkovani proběhlo od pátku a poslední v neděli odpoledne než přítel odjel do práce. Myslite že by jsme se mohli strefit? O miminko se snažíme teprve od prosince tak to není tak dlouho. Dekuji za Vaše názory a omlouvám se že sem se tak rozepsal.
@fergi157 to je super, praskají když maji zhruba pres 22 mm. Takže ještě nějaký den ti poroste a pak by ovu mela proběhnout. Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám takový menší problem![]()
![]()
moje poslední ms byla 28.1.mam pravidelný cyklus 32dni. Podle ms kalendáře co mám v tel.mam plodné období od pátku do čtvrtka. Dnes by měla být ovulace.Mela sem od pátku do neděle takový průhledný hlen jen trošku na papíře a v pondělí večer mě bolel dost podbřišek na pravé straně. Vcera ze mě vypadl hustci bílí výtok do záchodu. Myslite že ovulace proběhla v pondělí? Dnes teď k večeru trošku bílí výtok na. kalhotkach. Nesvedi to nepálí nic
![]()
.Bz teplotu nemerim dělám na 12ctky tak to nedávám. Tulinkovani proběhlo od pátku a poslední v neděli odpoledne než přítel odjel do práce. Myslite že by jsme se mohli strefit? O miminko se snažíme teprve od prosince tak to není tak dlouho. Dekuji za Vaše názory a omlouvám se že sem se tak rozepsal.
Myslim, ze ovu to byla ted den, kdy te bolelo v podbřišku, tj pondeli ci úterý, plodný hlen je pred ovu par dni i chvilku po ovu
Dobre rano, tak jsem smutna a zklamana
… ms nikde, mam 3 dny po terminu ms, BT porad nad 37 a udelala jsem si teda dnes rano test a snehobilo, tak nevim co si o tom mam myslet
ale fakticky to mrzi
uz jsem cekala ty // carky… tak pockam na ms a zacnem znovu ![]()
@adéla695. Vydrz, treba jeste prijdou //, pokud se ti drzi teplota a ms neprichazi, nic neni ztraceno, pockej dva dny a pokud bude furt teplota stejna a ms nikde, zkousela bych znovu.
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám takový menší problem![]()
![]()
![]()
Ahoj, datum ovulace se nedá spolehlivě určit podle kalendáře, ani podle příznaků, ikdyž ty příznaky vypadají nadějně, plodný období asi fakt bylo
ale přesný den nikdo neřekne, hlen (měl by být táhlý podobně jako bílek) i bolesti jsou hodně individuální, každopádně sex ob den stačí, spermie si počkají, tak myslím že jste to pojistili dost ![]()
@adéla695 no někde jsem tu četla, že někde měl první čárku až 19 DPO… tak ještě nic není ztraceno:-)
@Rielka je to divny protoze ms pokazdy ukazkova a i presne podle BT a ted tohle ![]()
@adéla695 tak vidis, tak v klidu. Nekomu hladina HCG stoupa pomalu a jiste by to melo byt az 21 DPO, ale většinou se ukazuje driv, ale muzes byt ta výjimka a nebo mas malo citlivy test. Ještě bych to nevzdavala, snad to vyjde, drzim palecky, ja jsem cca asi 5DPO ![]()
Tak me ta mrcha taky dorazila
přesne na termín 28 dnu, no aspoň že je přesna, když už…
Tak holt zase další kolo, už mne to unavuje ![]()
Ahoj, můžu se přidat?
Chtěla bych se pouze zeptat zda jste pily nebo pijete kontryhelový čaj, nebo zda vám pomohl? A jak jste ho pily? ![]()
Všude jsou různé názory a já už fakt nevím ![]()
![]()
@manti Tak to mě mrzí
Tak alespoň víš na čem jsi a není tam taková ta nejistota.
@lednova17 myslis ze by to mohlo byt po tom..??.Ja beru pregnafolin..ale teprve tyden!!…ale je pravda, ze mam chute neskutecne…no musim se zacit hlidat…