Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
17.2.17 16:41

@Hanka_S_V dik tim jsi mne uklidnila, mne totiž doktor rekl ze mam vysadit vitamíny echinacea a jeste jeden druh listovky, kvuli chemii, tak mne zpetne napadlo jeste toto. Tam jsem si nevzpomnela se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
17.2.17 17:08

Ahoj, máte někdo zkušenost s vitaminy z DM drogerie A-Z MAMA? Pisou, že se užívají před těhotenstvím a při těhotenství.. budem se snažit od června, tak bych chtěla začít od dubna něco brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.2.17 17:09

@Rielka fakt jo? to to tvůj doktor teda hodně řeší. pochopila bych u tebe nějaké léky na předpis, ale že i vitamíny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
17.2.17 17:18

Ahoj holky! Snažíme se třetím měsícem o první miminko. Tento měsíc jsem začala s ovulacnimi testy a super. Mužů se přidat? :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
17.2.17 18:27

@Hanka_S_V ja nevim proc, no on se ptal jestli neco pravidelne beru, tak jsem mu rekla ze ted ty vitaminy a tak a on mi rekl, ze to mam radsi vysadit a napsal mi jen obyčejnou cistou listovku. Ja netusila, moc o tom nevedela, tal jsem poslechla. Ono kdyz jsem cetla ty letaky pak k tomu, tak tam prave bylo taky jen to užívat v době těhotenství po domluve s lekarem, tal nevim, ale radsi jsem poslechla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
17.2.17 19:00

@Rielka to je jasný, že člověk poslechne, jen jsem se s tím ještě nesetkala. Ale určitě je fajn, že je doktor pečlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
17.2.17 21:21

Vitam nove :mavam:
Myslim, ze mam klasicky PMS, krom bolesti prsou se pridaly bolesti podbrisku, mam opar a cely den uklizim :mrgreen: to mam vzdy pred MS :D takze asi bude dalsi mesic snazeni a hubnuti k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
18.2.17 03:08

@Atriplexik :mavam: Ahojky. Jak dlouho se snazite? Ja „ji“ ted take ocekavam. Nalady a vypucovana lednice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
18.2.17 07:20

@Atriplexik tak to mohou byt příznaky cehokoli ;) tak uvidis, zkousela už jsi test nebo se držíš do toho pondělí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
18.2.17 09:24

@Adelkadd tak spíše ji neocekavas ne :jazyk: jinak vítám. Kdy máš termín MS? A testujes dřív nebo čekás az nedojde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
18.2.17 16:11

@Atriplexik @Adelkadd PMS., tak to také znám :mrgreen: k tomu jsem protivná ještě i sama sobě. Mně už MS skončila, tak se budeme postupně snažit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
18.2.17 20:27

Ahoj děvčata, tady je nějak mrtvo, nekdo nejake novinky nejlépe pozitivní testiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
18.2.17 20:48

Zadny test jsem jeste nedelala, myslim, ze brzo dorazi MS, aspon priznaky tomu napovidaji, ma dorazit zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
18.2.17 20:56

@Atriplexik tak držím pěstí, at se mrcha neukaze. Jsi dobra, ze si vydržela netestovat. Ja mam ted asi ovu dnes ci zitra a od vcera vecer mykoza, takze jsem nasr…ale prubli jsme to i tak a dneska canesten tableta, tak snad to zmizi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
18.2.17 21:56

@wewerka111 Mas recht :mrgreen:. Ted poprve si asi udelam test( delala jsem ovulacni testy ted prvnim mesicem, tak priblizne tusim, kdy by se uz duch ukazal), jinak cekam na MS prvniho brezna…Tak nejak nechci testovat, prijde mi, ze me ten snehobily test docela stresuje. S MS to zkousnu tak nejak lepe..
Co ty? Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital