Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka_S_V dik tim jsi mne uklidnila, mne totiž doktor rekl ze mam vysadit vitamíny echinacea a jeste jeden druh listovky, kvuli chemii, tak mne zpetne napadlo jeste toto. Tam jsem si nevzpomnela se zeptat.
Ahoj, máte někdo zkušenost s vitaminy z DM drogerie A-Z MAMA? Pisou, že se užívají před těhotenstvím a při těhotenství.. budem se snažit od června, tak bych chtěla začít od dubna něco brát.
@Rielka fakt jo? to to tvůj doktor teda hodně řeší. pochopila bych u tebe nějaké léky na předpis, ale že i vitamíny ![]()
Ahoj holky! Snažíme se třetím měsícem o první miminko. Tento měsíc jsem začala s ovulacnimi testy a super. Mužů se přidat?
![]()
@Hanka_S_V ja nevim proc, no on se ptal jestli neco pravidelne beru, tak jsem mu rekla ze ted ty vitaminy a tak a on mi rekl, ze to mam radsi vysadit a napsal mi jen obyčejnou cistou listovku. Ja netusila, moc o tom nevedela, tal jsem poslechla. Ono kdyz jsem cetla ty letaky pak k tomu, tak tam prave bylo taky jen to užívat v době těhotenství po domluve s lekarem, tal nevim, ale radsi jsem poslechla ![]()
@Rielka to je jasný, že člověk poslechne, jen jsem se s tím ještě nesetkala. Ale určitě je fajn, že je doktor pečlivý.
Vitam nove ![]()
Myslim, ze mam klasicky PMS, krom bolesti prsou se pridaly bolesti podbrisku, mam opar a cely den uklizim
to mam vzdy pred MS
takze asi bude dalsi mesic snazeni a hubnuti k tomu.
@Atriplexik
Ahojky. Jak dlouho se snazite? Ja „ji“ ted take ocekavam. Nalady a vypucovana lednice ![]()
@Atriplexik tak to mohou byt příznaky cehokoli
tak uvidis, zkousela už jsi test nebo se držíš do toho pondělí? ![]()
@Adelkadd tak spíše ji neocekavas ne
jinak vítám. Kdy máš termín MS? A testujes dřív nebo čekás az nedojde?
@Atriplexik @Adelkadd PMS., tak to také znám
k tomu jsem protivná ještě i sama sobě. Mně už MS skončila, tak se budeme postupně snažit ![]()
Ahoj děvčata, tady je nějak mrtvo, nekdo nejake novinky nejlépe pozitivní testiky?
Zadny test jsem jeste nedelala, myslim, ze brzo dorazi MS, aspon priznaky tomu napovidaji, ma dorazit zitra…
@Atriplexik tak držím pěstí, at se mrcha neukaze. Jsi dobra, ze si vydržela netestovat. Ja mam ted asi ovu dnes ci zitra a od vcera vecer mykoza, takze jsem nasr…ale prubli jsme to i tak a dneska canesten tableta, tak snad to zmizi ![]()
@wewerka111 Mas recht
. Ted poprve si asi udelam test( delala jsem ovulacni testy ted prvnim mesicem, tak priblizne tusim, kdy by se uz duch ukazal), jinak cekam na MS prvniho brezna…Tak nejak nechci testovat, prijde mi, ze me ten snehobily test docela stresuje. S MS to zkousnu tak nejak lepe..
Co ty? Jak dlouho se snazite?