Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
20.2.17 19:11
@majdulacek píše:
Hodne stesti :) jiste uz mas naslapnuto tou spravnou cestou.

Právě, že si tím nejsem úplně jistá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.2.17 19:22
@Amnezieee píše:
Právě, že si tím nejsem úplně jistá :lol:

Budeme se vzájemně podporovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.2.17 20:02

Tak jsem nevydrzela testla, jak jinak než bílo.. :zed: 12dpo už by tam něco vidět bylo, myslim, že u druhého tehu to musí být vidět ve stejnou chvíli.. :think:
Jinak, co se vysazení ha týče, jsem četla, že největší šance otěhotnění jsou první tři měsíce, prý ten prvni mesic muže být i vícečetná ovulace, jak se tělo čísti.. No, každopádně, u nás to nevyšlo.. U prvniho teda už druhý cyklus, a to jsem brala ha 15 let.. :kytka:
Taky jsem tu někde četla, údajně nějaká rada od Mudr, že je právě dobre se vitamíny nadopovat, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.2.17 20:11

Ještě mě napadá jedno zjištění - všimla jsem si, že po styku, cca 5 dní před Ms, zašpiním, takové poznávací znamení, aneb první test, že to nevyšlo - máte to některá taky tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.2.17 20:15

Zdravím holky, jak dlouho se cca snažíte? Já furt žiji v představě, že jak se rozhodnu tak to půjde hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
20.2.17 20:17
@kbrazdov píše:
Zdravím holky, jak dlouho se cca snažíte? Já furt žiji v představě, že jak se rozhodnu tak to půjde hned :)

My skoro dva roky :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.2.17 20:22

@kbrazdov už rok…není to moc ale málo taky ne :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.2.17 20:28

@kbrazdov my pul roku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.2.17 20:32

@AnyshaAnet @Xrybs a na gyndě vše v pohodě? mě po vynechání HA řekla, že se vše nastartovalo v pohodě. jsem tedy zvědavá až se rozhodneme jak to půjde, z blízkých známých nikdo nečeká tak nějak nemám moc co porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.2.17 20:36

@kbrazdov představa pěkná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.2.17 21:19

@Amnezieee no kéž by to tak fungovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
20.2.17 22:12

@kbrazdov to jsem si před rokem a půl taky myslela…Ale každá jsme jiná a tělo funguje každé jinak..Takže se nic nevylučuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
21.2.17 07:17

@Atriplexik držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
21.2.17 08:02
@kbrazdov píše:
@AnyshaAnet @Xrybs a na gyndě vše v pohodě? mě po vynechání HA řekla, že se vše nastartovalo v pohodě. jsem tedy zvědavá až se rozhodneme jak to půjde, z blízkých známých nikdo nečeká tak nějak nemám moc co porovnávat.

Na gyndě vše ok, ale po roce snažení jsem si nechala dělat test na štítnou žlázu a zjistili mi sníženou funkci, takže teď půl roku beru léky a konečně mám ovulaci. Doktorka říkala, že můžu otěhotnět během prvních dvou měsíců ale taky po půl roce či roce, prostě až se mi srovnají hormony…Ale já to moc nehrotím, až to přijde tak to přijde 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
21.2.17 08:02

@Atriplexik tak co výdržela nebo testikujes? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí