Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@majdulacek píše:
Hodne stestijiste uz mas naslapnuto tou spravnou cestou.
Právě, že si tím nejsem úplně jistá ![]()
@Amnezieee píše:
Právě, že si tím nejsem úplně jistá
Budeme se vzájemně podporovat ![]()
Tak jsem nevydrzela testla, jak jinak než bílo..
12dpo už by tam něco vidět bylo, myslim, že u druhého tehu to musí být vidět ve stejnou chvíli.. ![]()
Jinak, co se vysazení ha týče, jsem četla, že největší šance otěhotnění jsou první tři měsíce, prý ten prvni mesic muže být i vícečetná ovulace, jak se tělo čísti.. No, každopádně, u nás to nevyšlo.. U prvniho teda už druhý cyklus, a to jsem brala ha 15 let.. ![]()
Taky jsem tu někde četla, údajně nějaká rada od Mudr, že je právě dobre se vitamíny nadopovat, tak nevím ![]()
Ještě mě napadá jedno zjištění - všimla jsem si, že po styku, cca 5 dní před Ms, zašpiním, takové poznávací znamení, aneb první test, že to nevyšlo - máte to některá taky tak? ![]()
Zdravím holky, jak dlouho se cca snažíte? Já furt žiji v představě, že jak se rozhodnu tak to půjde hned ![]()
@kbrazdov píše:
Zdravím holky, jak dlouho se cca snažíte? Já furt žiji v představě, že jak se rozhodnu tak to půjde hned
My skoro dva roky
![]()
@AnyshaAnet @Xrybs a na gyndě vše v pohodě? mě po vynechání HA řekla, že se vše nastartovalo v pohodě. jsem tedy zvědavá až se rozhodneme jak to půjde, z blízkých známých nikdo nečeká tak nějak nemám moc co porovnávat.
@kbrazdov to jsem si před rokem a půl taky myslela…Ale každá jsme jiná a tělo funguje každé jinak..Takže se nic nevylučuje ![]()
@kbrazdov píše:
@AnyshaAnet @Xrybs a na gyndě vše v pohodě? mě po vynechání HA řekla, že se vše nastartovalo v pohodě. jsem tedy zvědavá až se rozhodneme jak to půjde, z blízkých známých nikdo nečeká tak nějak nemám moc co porovnávat.
Na gyndě vše ok, ale po roce snažení jsem si nechala dělat test na štítnou žlázu a zjistili mi sníženou funkci, takže teď půl roku beru léky a konečně mám ovulaci. Doktorka říkala, že můžu otěhotnět během prvních dvou měsíců ale taky po půl roce či roce, prostě až se mi srovnají hormony…Ale já to moc nehrotím, až to přijde tak to přijde
![]()