Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak hlasim, ze MS stale nikde, mela jsem to dostat vcera. test jsem si delala, dokonce dva
jeden clearblue, ktery nejdriv neukazala nic a asi po peti minutach tam byla slaba carka, u toho druheho byla slaba carka hned a zase vybledla po peti minutach
Tak to aby se v tom cert vyznal… ale je fakt, ze jsem teprve 10DPO, mela jsem ovulaci az 20DC, aspon myslim. Tak zkusim zase zitra nebo ve stredu. Ale je fakt, ze uz tyden me poboliva slabe podbrisek. jenze to muze byt k Ms nebo i k tehotenstvi. tak uvidime…
Já bych testla nejradši hned.. akorát se mi nechce do lékárny pro test
teprv jdu spát po noční.
@Atriplexik tak to zni dobře… Fandím, ja zatin ne, teprve 9DPO, snad v patek nepřijde, tak snad to s testy vydrzim ![]()
@Atriplexik držím palce, to vypadá nadějně
clarblue má horší citlivost, tak to může ukázat jistěji až další dny.
@Atriplexik já teprve začínám znovu, jsem teď 5DC, ale tobě držím palce ať další testování jsou // ![]()
Jo, vypada to nadejne, tak zkusim zase zitra, jeste je porad cas, aby MS dorazila, nekdy mam cyklus i 31 dni, ale to fakt vyjimecne… Ale taky je fakt, ze tenhle mesic jsme se ooopravdu snazili, az me to uz ani nebavilo, ale manzel do toho sel se mnou, sam rekl, ze proste kolem ovulace musime kazdy den ![]()
@AnneeM a budes dneska testovat nebo zitra??
@Rielka drzim palce, at se take zadari!!
A jste mile holky, docela mi tahle diskuze pomaha, ze v tom snazeni nejsem sama ![]()
@Atriplexik to by bylo super, vypadá to hodně nadějne ![]()
Už by bylo potřeba aby se tu na diskuzi ukázaly nějake pozitivní testiky ![]()
Taky si rikam, je nas tu docela dost a zatim jsem zaregistrovala jen jeden nebo dva pozitivni testy…
@Atriplexik píše:
@majdulacek nekdy to naopak vyjde brzo, ja dvakrat prestala brat antiko a hned prvni mesic jsem otehotnelated jsem ji ale uz nebrala, tak se musime snazit. drzim palce.
Super
takove ambice na poprve nemam, ale priroda se zaridi podle sebe.
@Irenka826 Ahoj, taky se sanzime od zari.. tento mesic jsem to uz vypustila.. ms ma dojit/nedojit o vikendu, tak jsem zvedava.-) tuleni bylo skoro ob den, nekdy casteji, t ak uvidime
nasla jsem si ted jine zajmy, tak jsem to vypustila ![]()
@Atriplexik hlavně doma se o tom není s kým bavit uz vidím ty naše chlapy kdyby jsme s nima chtěly řešit to co tady vypisujeme hleniky testiky milión ruznych pocitu nejdriv predovulacnich pak poovulacnich atd atd by nam asi tukali na čelo. Se jim to mluví…jen my víme jak je to složité
![]()
@wewerka111 no prave, manzel vi, ze je potreba se snazit, i kdyz se nam do toho zrovna nechce, i jsem mu teda ten minuly patek rekla, ze mam pozitivni ovu test, ze musime, ale ze mi ted bylo divne a kdy presne mam dostat MS to nevi, nebudu ho tim zatezovat. ani mu jeste nereknu o tom dnesnim testovani, pockam ty dva dny a pokud carka zesili tak teprve pak…
Ahoj holky,
už vás tu chvilku sleduju a ráda bych se k vám přidala
, snažíme se třetí cyklus, možná ve čtv bych měla dostat ms, teda doufám, že nee, ale asi jo
Mám typické příznaky pms. První měsíc beru Gynex a třetí Femibion, uvažuju, že příteli koupím Reproman - prý má dobré účinky, doporučují ho v repro centrech..
Ať jsme tu všechny brzo těhule..
![]()