Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Irenka826 no to je jak u me, bolí me v podbřišku na den presne a vychází tak plus minus dva dny i vypočtená ovu vzdy jsem si myslela, ze je to ovu, ale ted si rikam, že mohu být vedle jak ta jedle ale ty ovu testy se mi delat nechce…ale zase sex každé dva dny je dost náročný a i nereálný, kdyz si chci hrát na to, ze nesexuju kvuli mimi, protoze normalne fakt takhle často nebyl ;D
@Sylko no právě
vzhledem k mým i přítelovým směnám se nám občas taky stává, že se stihneme potkat tak mezi dveřma
tak se budu snažit věřit tělu a bolesti, že to opravdu ovu je
navíc když bolí každý měsíc jiná strana ![]()
@Irenka826 jo presne! Potkani mezi dveřmi je presne a nekdy ani to ne ![]()
Ahoj holky
pridavam se k vam do skupinky. Budeme se snazit o prvni miminko. Je mi 26 a pritelovi 31. Vcera mi skoncila sedmidenni pauza a uz jsem nenacla dalsi platicko. Zacala jsem brat kyselinu listovou a nechame tomu volny prubeh. HA jsem brala od 16, takze nepredpokladam, ze by se zas tak rychle zadarilo. Preji vsem hodne stesti pri snazeni.
@majdulacek nekdy to naopak vyjde brzo, ja dvakrat prestala brat antiko a hned prvni mesic jsem otehotnela
ted jsem ji ale uz nebrala, tak se musime snazit. drzim palce.
Ahojky. Teda holky, to mate super, ze to tak muzete citit na zaklade bolesti, nebo hlenu. Ja jsem v tom uplne nepouzitelna. Jsem si myslela, ze citim ovu „krece“ a bylo to az nekolik dni po potvrzene ovu. Pravdepodobne plynatost
. A pak se divim, ze nemuzu otehotnet ![]()
@Atriplexik @mimis86 tak novy tyden za rohem, tak co vy, už testujete holky? ![]()
@Irenka826 Ahoj. Ja si myslim, ze jsi ovulovala kolem toho sestnacteho. Jde videt, jak ti carka pekne sili, jak se hodnota LH zvysuje. VIdela jsem ze spousta holek tady nema tu carku uplne vyraznou a presto to indikovalo ovulaci a otehotnely
.Tak snad jste to pojistili
.
Posilam ukazku meho OT z tohoto mesice. Mne zase ta carka uplne zaskocila, nebo predtim to vubec nenaznacovalo zadny pokrok, proste bum a byla tam. A druhy den byl test zase slaboucky. Tak jsem asi chytla ten vrchol..co myslis?
@Adelkadd Budu v to doufat
snažili jsme se dnes a zítra to zkusíme ještě pojistit, snad se konečně zadaří
Ten tvůj poslední test je přímo ukázkový
to bylo kdy? Držím pěsti, aby se zadařilo ![]()
Ahoj, my už se snažíme od lonského června a nic.. ted jsme se na to nějak víc vykašlali do jara ale nedá mi to… kamarádce řekl lékař že sex 2-3× za týden je málo? Já měla za to že cca obden stačí? Jak často je třeba mít sex? Nemáte někdo informace? Pěkně mě to štve, nebaví mě to když nemám chut ale „musím“…
ovulaci na sobě poznám, ale stejně nic… v březnu si nechám dát žádanku na spermiogram - dává žádanku gynekolog doufám?
@Vicky1 ovulka byla 28.1., sex 29.1., o tri dny pozdeji jsem lehce krvacela. Krvaceni ovu nebyla, to vim na tuty, den po ovu jsem mela poz.,teda spise uz slabnouci ovu test, ve stredu kdyz jsem trochu krvacela byl ovu test uz negativní. Vím, že tyden po ms uz tam byt neco musí.. akorát já kráva si.ty testy dělala odpoledne. Jsem hrozně nafoukla a mám problém dopnout rifle. Uvidíme, prý se některým ženám ukázal poz. tehu test treba az v osmém týdnu
Ahoj jdu si pro radu menstruaci jseme mela dostat 19.2. v patek 17.2.strasne krece v podbrisku a spineni v sobotu uz to trochu vypadalo jako klasicka menstruace a v nedeli uz zase jen spineni ☹ o mimco se snazime od rijna 2016 tak me tohle trochu znepokojuje
Holky, nevím jak to svoje tělo preprogramovat na plodný režim… zatím se snaží doktorka pomocí chemie ale to podle mě není ono. Nenajde se tady někdo kdo cvičí tu mojzisovku aby podpořil ovulku? Podle bolesti na pravém vaječníku i podle hlenu bych řekla že byla.. ale ovu testy nic nepotvrdily… ![]()