Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já to nevydrzim. Čekat.. dneska na noční se mi nálady houpaly šíleně a bylo mi hrozné horko, normalne jsem zimomřivá, i když jsem pod tlustou perinou. Akorát nevím, jestli se ranní moč počítá i po tom, co jdu spát po noční a vzbudim se pak ![]()
test jsem rano samozrejme udelala:))) to neslo vydrzet:) Prikladam foto, vlevo jsou dva vcerejsi a vpravo dnesni.
@Atriplexik tak ja myslim, ze snad jo a gratuluju
at vse probiha jak ma ![]()
@Atriplexik Tak to úplně zcela jasně jo!!!
Velká gratulace!
![]()
Jak dlouho jste se to snažili?
@Atriplexik super!!! Gratuluju moc a počkej na nás v tehu diskuzich, urcite tam za chvilku budeme všechny
![]()
holky diky..
V tehu diskuzi na vas pockam, mate dost casu, me by takhle vychazel termin na uplny zacazek listopadu, kdyby slo vse dobre.
Snazili jsme se poctive tri cykly, tenhle mesic nejvic.taky jsem vzdy do ovu pila kontryhelovy caj.
Uz premyslim, ze teda letos nepojedeme k mori a nebudu moc s detma na kolovylety.holt s nimi bude jezdit tatinek:))
Tyyyjo, zatim tomu nejak porad neverim, ze budeme mit zase mimco:)
@kbrazdov píše:
Zdravím holky, jak dlouho se cca snažíte? Já furt žiji v představě, že jak se rozhodnu tak to půjde hned
Ahojky
my teprve pár dní. Zrovna začínáme.
@Atriplexik píše:test jsem rano samozrejme udelala:))) to neslo vydrzet:) Prikladam foto, vlevo jsou dva vcerejsi a vpravo dnesni.
Myslím si, že to tam je
veliká gratulace a hlavně zdravíčko.
Ty jo holky, to je tak krasne, když to nekomu vyjde
snad se nam to všem brzo povede a vykouzli nam to usmev na tvari ![]()
@Atriplexik a ver
ale uplne te chapu
uzivej si ten krasnej pocit ![]()