Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
21.2.17 09:44

@kbrazdov na gynde prý vše ok ale mám nepravidelný cyklus tak mi to upravuje duphaston estrofem… ale zatím nic… ovulaci jsem testovala ovu testy a nic kromě duchu nepotvrdila ale bolesti a hlen by byl…tak nevím ale stejně máme mazlendo skoro. každý den takže je to pokryté i kdyby byla kdykoliv:-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.17 10:19

@Atriplexik panejo!!! Gratulace :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.2.17 10:37

Ahojky holky, chci se svami podělit, mám tento příspěvek i v jiné skupině, ale bez odezvy… Rok se snažíme, cyklus mám 29-33 jak kdy… teď se mi týden zpozdily, test negativní a prave včera Jsem byla na první návštěvu +odběr krve na IVF ve Zlíně.. chlapovi dopadl SPG výborně no a já krevní výsledky na hormony, imunitu atd budu vědět za 5tydnu.. s tím ze mám týden zpoždění tak mi chtěla dat injekci na vyvolání MS a tu jsem odmítla.. podle utg řekla ze vše je OK, nikde nic špatného nevidí, ovu proběhla vše je OK… pak mi teda dala papír ze je potřeba podstoupit proplach vejcovodu, to mě vyděsilo.. ale ze aby to měli komplet.. když nevím výsledky a budou za tak dlouho tak proč bych na to měla jít? Třeba je problém jiný.. bojím se… dnes jsem volala svému doktorovi a říkala mu to a říkal ze to je správně ze jsem odmítla injekci, ze těch kdybych byla tehu tak po 3 týdnech od ovu to nejde na utg poznat a ze se uvidí…ovu jsem měla 30.1.. ale nechápu proč mi to neřekli tam z krve když sem tam s tím kvůli tomu byla, aby mi zjistili z krve když test je negativni..a hned mi chtěli dat injekci atd.. já myslela ze když mi veme krev tak ty výsledky třeba do hodiny budou zda mám v krvi zvýšené hormony a pozná se to.. jako čekat 5 týdnu… + proplach, trochu mi to smrdí pračkou peněz.. 700,– krev, vejcovody 1900,–, nějaké vitaminy jsem dostala za 300,– a už to začíná a to vlastně ani nevím jestli mi něco je, nebo to všechno zařizuje moje skvělá psychika… mate někdo podobnou zkušenost? A co ty vejcovody? Pomohlo to někomu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.2.17 10:39

@Atriplexik jeheee moc gratuluju :srdce: já pila tento menší od MS do OVU kontryhelovy čaj jen ráno 1× denně a teď mám 8dni zpoždění, test nega a tlaky v podbrisku, ale vypadá to ze asi žen čaj zabral jinak než měl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
21.2.17 10:53

@Wendyska77 skoc si do laboratore jako samoplatce :-) ty vejcovody neproplaci pojistovna? Drzim palce, aby to klaplo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.2.17 11:35

@Atriplexik super :palec:
@Wendyska77 skoč si do laborky jako samoplátce na test krve HCG, stojí to kolem 200. Ale klidně se ti mohla jen opuzdit ovulace a tím pádem i ms, mohla na to mít vliv i psychika, když sjet šli zrovna i do toho CARu. jinak vyvolávačka by neměla vadit ani při těhotenství, jsou tam stejné hormony, co se dávaj pak případně na podpořen uhnízdění. Proplach vaječníků je myslím celkem věžné základní vyšetření, aby zjistili jestli máš průchodné vaječníky, což je při snažení celkem důležité.
@AnneeM ono je celkem jedno kdy si test děláš, jen by to mělo být z koncentrovanější moči - když nejdeš delší dobu čůrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.2.17 11:37

Ahoj, můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
21.2.17 11:45
@Ivullinka píše:
Ahoj, můžu se přidat?

Samozřejmě :) Vítám tě tady a přeji ti hodně štěstí, ať se brzy zadaří. My se snažíme o první miminko a to jen pár dní. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.2.17 11:48

Děkuji. My se snažíme skoro rok, vloni v lednu jsem potratila hned na začátku. Nechali jsme volný průběh, ale už mi je 30 a tak už to budeme muset řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
21.2.17 12:26

Tak já dnes odešla od doktorky s vyvolávačkou a žádankou do cARu, ale ještě se uvidí jestli tam půjdem hned - manžel tomu chce dát ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.2.17 12:40
@Hanka_S_V píše:
Tak já dnes odešla od doktorky s vyvolávačkou a žádankou do cARu, ale ještě se uvidí jestli tam půjdem hned - manžel tomu chce dát ještě čas.

Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
21.2.17 12:52
@Ivullinka píše:
Děkuji. My se snažíme skoro rok, vloni v lednu jsem potratila hned na začátku. Nechali jsme volný průběh, ale už mi je 30 a tak už to budeme muset řešit.

To mě mrzí.. :( ale ono se jistě zadaří. Příroda ví co dělá a najednu stranu, psychika je strašně důležitá. Mně je 26 a přítelovi 31, necháváme tomu zatím volný průběh :) brala jsem 10let HA, takže ani nepředpokládám, že by to bylo tak honem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
21.2.17 12:53
@Hanka_S_V píše:
Tak já dnes odešla od doktorky s vyvolávačkou a žádankou do cARu, ale ještě se uvidí jestli tam půjdem hned - manžel tomu chce dát ještě čas.

Drž se a hodně štěstí!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
21.2.17 14:21

@Hanka_S_V taky si myslím, že mě tam už pošle…Řekl mi, že pokud do 3 měs. od laparoskopie neotěhotním tak mě pošle.. Už to je 6 měs. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.2.17 14:33
@majdulacek píše:
To mě mrzí.. :( ale ono se jistě zadaří. Příroda ví co dělá a najednu stranu, psychika je strašně důležitá. Mně je 26 a přítelovi 31, necháváme tomu zatím volný průběh :) brala jsem 10let HA, takže ani nepředpokládám, že by to bylo tak honem.

Mám hodně známých a po dlouhé době braní HA byly těhotné brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí