Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@HubbaBubba Ahoj, zkus manželovi koupit Selzink (selen plus zinek) ten má vliv na vznik spermií a nestojí tolik peněz a navíc se dá i propašovat jako vitamín na imunitu, když nechceš chlapovi přímo říct na co to je
o repromanovi jsem ještě neslyšela, ale tak za zkoušku nic nedáte, když je ochotný zobat
Na druhou stranu se snažíte teprv chvíli a ještě bych to s tími preparáty nepřeháněla, je lepší tomu ze začátku dát volný průběh, psychika může být taky prevít. Držím palce ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jak jsem bez HA, tak mi je tak jaksi divně.. Nedokáži to popsat, ale je mi od žaludku a břicha, tak nedobře. Takový náběh, jako by mě mělo bolet. Tělo se asi vyrovnává, že nedostane nášup v rámci HA
Těhotná rozhodně nejsem, ale je to zajímavé. Asi to nebude tak honem, než se tělo „očistí“.
@ivalinka Ahoj, tak se nám všem snad brzy zadaří
konečně začíná být alespoň hezké počasí a hned je to trochu optimističtější
já mám předpokládám dnes ovu a ms by měla nedorazit 5.3.takže si ještě chvilku počkám. Tobě budu držet pěsti, aby už nedorazila když jste se tak snažili ![]()
@HubbaBubba píše:
Ahoj holky,
už vás tu chvilku sleduju a ráda bych se k vám přidala, snažíme se třetí cyklus, možná ve čtv bych měla dostat ms, teda doufám, že nee, ale asi jo
Mám typické příznaky pms. První měsíc beru Gynex a třetí Femibion, uvažuju, že příteli koupím Reproman - prý má dobré účinky, doporučují ho v repro centrech..
Ať jsme tu všechny brzo těhule..![]()
![]()
Ahoj, vítáme tě
My se snažíme o první miminko, ale velice krátce, pár dní. Tak snad se ti brzy zadaří a vyměníme si tady své radosti ![]()
@AnyshaAnet píše:Čauky![]()
Už tu nějakou chvilku čtu vaše příspěvky
@Atriplexik nene já se z toho teď asi vyspala. Budu cekat minimálně 2 tydny, jestli se mrcha objeví či objevím dvě čárky. Já jsem dosti nervózní, nálady se houpou a testovat a testovat… Už mi to někdy aji leze mozkem, to koukání a přání si druhé /
@Rielka u mně bílo, bílo a zase bílo…Taky už trochu i špiním, takže MS je tu co nevidět..už ať se radši nefláká, a můžem zkusit zase další kolo…
@Atriplexik sáákryš, to vypadá hódně dobře!!!
jen ať čára pělně sílí a už se nevytrácí!! ![]()
Sakris holky ja su nervni
začíná mi byt zase ne uplne dobre.. Spousta priznaku, ale jen drobne, oproti minulemu cyklu a nic z toho nebylo. Tak kdo vi k cemu ted ty stavy jsou
a jak se to bude dále vyvijet ![]()
@Rielka a kdy budes testovat? V patek? ja myslela, ze vydrzim do stredy, ale uz ted se nemuzu dockat rana abych zkusila dalsi test ![]()
Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala. Ikdyž se snažím se tím nezatěžovat, tak už mi chvilkama hrabe a bude fajn si o tom s někým podrbat
snažíme se od července 15' a je to dlouhé chvilkama.. před rokem jsem dostala duphaston (anovulacni cykly) a v dubnu clostilbeghyt. Následovalo biochemické těhotenství
v červenci laparoskopie a září opět biochemické…
Ovulace už funguje a snažím se co nejvíce „na přírodno“ ale už mi z toho bývá smutno. Ahoj Anet
@Atriplexik. No ja nevim, snad ne driv, ale rikala jsem si, ze bych vydržela do pondeli, ze uz by to vylo jiste pokud neprijde, abych nebyla zklamana, ale jak to vydrzim. Když si ted predstavim, ze by to byl jeste tyden, tak nevim
Ale víkendy dávám lepe, mene na to myslim, v praci je to hrůza ![]()
@Amnezieee píše:
Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala. Ikdyž se snažím se tím nezatěžovat, tak už mi chvilkama hrabe a bude fajn si o tom s někým podrbatsnažíme se od července 15' a je to dlouhé chvilkama.. před rokem jsem dostala duphaston (anovulacni cykly) a v dubnu clostilbeghyt. Následovalo biochemické těhotenství
v červenci laparoskopie a září opět biochemické…
Ovulace už funguje a snažím se co nejvíce „na přírodno“ ale už mi z toho bývá smutno. Ahoj Anet
Hodne stesti
jiste uz mas naslapnuto tou spravnou cestou.
Ahoj děvčata, tak dnes jsem si vyzvedla bazální teploměr a zitra zacnu měřit, jsem zvědavá, jak to budu davat ![]()