Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lednova17 třeba hnizdis @VeselaHolka no hlavně nezapomeň na sex ![]()
@lednova17 takže mrcha fakt přišla jo? To je v háji teda, mě sice ještě ne, ale jsem si celkem
jista ze ve ctvrtek přijde
taky mám ale PMS jako blázen, hlavně i nálada na bodu mrazu, no za to asi muze ten ranní sněhový test…
@wewerka111 toto určitě hnízdění není
toto je regulérní MS teda se vším všudy, bolesti, pupínky, vraždící nálada…asi mi to vynahrazuje minulý měsíc, to jsem jen tak dva dny špinila, tak teď si to vyžeru
nevadí…jedeme nanovo a ze včerejších 12dpo je najednou dnes 2dc toto letí teda ![]()
@manti stále nepřestávám věřit a držím ti moc palečky ![]()
Chjo mě už tenhle cyklus fakt štve a těším se příští na odpočinek od hormonů, Ovulace po clostilu stále nikde, spíš mě furt pobolívává v podbřišku a po sexu už jsem párkrát zaznamenala špinění, fakt super. Jsem zvědavá v úterý na gyndu, snad je vše OK ![]()
@Hanka_S_V no ty bláááho
tak to úplně chápu, že je to na palici ![]()
Jakou ma cenu delat test den před ms? Minuly týden v úterý byla ovulace, v pondeli jsem spinila, myslela jsem, ze přijde ms, zatím nic. Zkoušela jsem dnes delat test, byl negativní. ![]()
@Lufka19 podle me tak 12 den po ovu, záleží, kdy to mas dostat, ale tak nejlepsi je to v den MS…nebo tak 12-14 dni po ovu
@Sylko cyklus mam poslední 4 mesice 21 dni, predtim normálně 28. Takže musím pockat, jestli dostanu ms nebo ne ![]()
@Hanka_S_V to je teda fakt dlouhe, to se nedivim, ze uz jsi z toho nastvana…
Ja dnes 25DC a myslim si ze 5DPO, mam ji fakt nejak pozde, takze test jeste nehrozi, holt budu vyckavat. Program mam, dneska mi prijde kamoska a odpo beru deti lyzovat. ve ctvrtek mam dopo volno a odpoledne jdu s klukem na kontrolu a v patek jdu zase s dcerkou na kardiologii. O vikendu asi kino a je tu u nas karneval, tak nejmladsi pujde
Takze myslim, ze mi to utece. Pokud tenhle mesic nebudou //, tak zacnu hubnout, uz se skoro do niceho nevejdu ![]()
@Atriplexik tak to budem testovat tak nejak stejne
no a kdyz to nevyjde, taky asi budu muset zacit hubnout, tech poslednich par měsíců dobre přibírám nevim zda je to vysazenim HA a nebo uz jen vsugeraci, každopádně hruza
tak budem doufat, ze to vyjde ![]()
Ty jo a my nadavame ze čekáme na ms 28dni, čekat 40dni na ovulku to by mě asi piclo