Snažení 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1596
15.2.17 10:19

@Atriplexik ja se snažím taky shodit, hrozne jsem nabrala a nechci, aby se mi rozpadly klouby v těhotenství. Uz takhle jim dávám zabrat, natož s brichem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.2.17 10:23

@Atriplexik @Rielka testuju s váma, hubnu s Váma! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
15.2.17 10:34

Ahoj holky, tak doufám, že se nám všem už konečně zadaří, já jsem zase 6DC takže se teprv zas zkusime snažit, ale tentokrát už přestávám kupovat ovulační testy protože si myslím, že by mi z toho brzo hráblo, prostě to jednou vyjít musí i bez testů! 8) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.2.17 10:39

@Atriplexik no porad lepsi mit nejaky to kilo nahore nez zhubnout tak ze se ti ztrati i ms… :(… tak jsem prave dopadla ja pred rokem… a to pak bylo i po moznosti otehotnet :nevim: a horko tezko jsem se srovnavala… tak budte holky radi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
15.2.17 12:05

@adéla695 to asi u me nehrozi, uz dobry pulrok jsme neslaqpla na vahu, ale jsou mi male rifle a i mikiny na telo, takye myslim, ze jsme na takovych 78 kilech a to jsme mela pred rokem a pul krasnych 64, aaach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeselaHolka
15.2.17 13:24

Od te doby co jsem se zde zaregistrovala, tak jsem tu denne…je z toho moje mala nova zavislost…furt neco procitam, pecka…ted mi skoncila MS…takze repete:-)

• Citovat
  • Upravit
VeselaHolka
15.2.17 13:35

Aaaaa hubnuti???…ja mam tedy BMI v norme..ted cerstve udelany..ale v posledni dobe silene zeru, jakoze fakt..i sladke co jsem drive nejedla..ale nejaka fyzicka je…ale postava by chtela zpevnit, to je fakt…rozkydly ruce a zadek a stehna a bricho taky neni uplne plochy..

• Citovat
  • Upravit
1362
15.2.17 14:17

@VeselaHolka já teda na sobě pozoruju poslední dva měsíce co jsem začala jíst femibion, že mám větší chuť k jídlu…díky tomu se mi parádně roztáhl žaludek,, takže mám pořád hlad :D Mě to ale nevadí, mám lehce podvýživu, kvůli mojí nemoci, takže každé kilo nahoru vítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
15.2.17 14:30

@lednova17 Tak to jsem ráda, že nemám pocit jen já, že vyloženě po femibionu žeru :mrgreen: :lol: a to ho beru teprve druhý měsíc :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.2.17 14:49

Jo po vitamínech B se přibírá, to znám moc dobře, ale já rozhodně podvyživená nejsem, spíš naopak :zed:

Příspěvek upraven 15.02.17 v 18:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
15.2.17 14:52

@Hanka_S_V jo tak z toho…no to je zuzo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
15.2.17 16:14

@Hanka_S_V tak to si s ovulcí užíváš. To mě by už asi hráblo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.2.17 16:52

Ahoj holky :mavam: Tak už druhý měsíc beru Clostilbegit a dneska jsem 14DC tak jsem si u doktora vydupala kontrolu na UTZ :cert: A mám jen jeden fólík v levém vaječníku 18mm, který ještě prej neprasknul.Tak nevím jestli je to dobrá zpráva. :nevim: Můj mudr není zrovna výřečný tak moc nevím co jsi myslet. Máte některá zkušenosti? Na ovu testech zatím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.2.17 18:06

@fergi157 tak to je dobrá zpráva ne, ovulace bude, nevím při kolika mm praskají, ale ještě asi pár dní. určitě naplánujte plodné období :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.2.17 18:15

@Hanka_S_V Snad brzy praskne :dance: Alespoň mě trošku uklidnil že to na mě působí. A máme alespoň nějakou šanci. Jinak mě minulý cyklus strašně bolelo v podbřišku a bolely mě prsa.Tak říkal že za to mohou ty prášky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí