Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zaret Já jsem teď začala čaj Mojžíšové, drmek a fertipronu
a od včerejška Macu
a manželovi jsem už taky nakoupila tak uvidím
jako teď jsem si řekla, že vlastně jsem to vždycky brala měsíc a seznala že to nefunguje tak bych asi měla vydržet ![]()
@zaret taky jsem brala AH dlouho, vlastne hned od 15 az do 28.
Tak jsem se taky trosku bala
ale nakonec to nicemu nevadilo.
Já jsem brala antikoncepci asi 13 let a vysadila jsem v září a podle všeho cyklus hned taky naskočil, hned byly //. Taky je mi 30 a snažíme se o první, už podruhé 🙃
@Téra10 mně vychází kolem 13.5.
(a to se narodil můj první pejsek před 15lety přesně
)
Tak jsem zvědavá kdy přijde, kdy vychází tobě?
Mě je 32, chtěla bych ještě druhé
mám skoro 3.5 letou holčičku
může ukecavam poslední rok
aktivněji se snažíme od Nového roku. Poslední dva cykly měřím BT. Ale zatim nic. Mám od porodu CS potvrzenou endo a adenomyozu ![]()
Dneska jsem 21Dc (mívám cyklus 26-28 dní) ale spíš to vypadá na MS zase ![]()
Co mě třeba překvapilo, že mám plodný hlen celkem brzy před ovu, největší chuť mám kolem toho 10.dne a pak to kde z kopce
a taky mě zaráží ten propad kolem 10Dc, minulý cyklus jsem to měla stejně ![]()
@Fra8 me teda taky pobolívá podbřišek ale testy zatím slabota takže zase jako vždycky příznaky budu mít týden a ovu přijde až někdy 3 dny po příznacích 😁 🙈
@Orchidejka13 Já ji očekávám někdy kolem 15.-18.5. beru myo inositol, tak uvidím jestli s tím pohýbe…
@Denise.H píše: Více
No zkusila sem i dneska test ale byl bili. Tudíž zítra zavolam a at me zkontroluji a uvidí se. Prostě se uvidí a bude pravidelnější sex a třeba se zadari. Tento měsíc sem to taky neresila ale sexu bylo malo tak ted budu trochu nenapadne nalehat na vice sexu
tak uvidíme. Jinak urco je to fakt ji mit takto kratkou
měla sem vždy ale ted je to malo a tak asi hormony. Uvidíme. ![]()
Ahojky, v poslední době ze mě byl tichý pozorovatel a nedávno jsem sem házela dušíky. Vcera digi test ukázal, ze mamatest neni falešný
všem holkám přeji, aby své vysněné // našly co nejdříve. U nás to bylo po 16 měsících. Hodně štěstí a sil ![]()
Tak jsem si včera dělala test… měla bych mít 2 dny do MS, ale mám cykly 27-34 dní. A ovulaci jsem tenhle měsíc nechytla (dělala jsem testy ráno) a všechny negativní, ale pak jsem poznala, že jsem po ovulaci… Včera večer jsem poprvé v životě měla ducha, nevím jestli se tam objevil až po limitu nebo během 5ti minut. Každopádně dneska ráno všechny testy negativní… tak ale beru to jakože aspoň něco i když nejspíš falešné ![]()
Ahoj
mohla bych také poprosit o odkaz na fb skupinu? 🌸 zase mi tu ujel vlak 😂 a asi to nikdy nedočtu. Jsem dnes cca 7-8 dpo. Minule to bylo biochemko ale cítila jsem od začátku se jinak. Teď necítím vůbec nic. Takže jsem zvědavá… 🙈 😂
@Orchidejka13 píše: Více
Já mám 2 letého syna
ale ráda bych aby nebyl sám. Je mi 32 ☺️