Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítám nové snažilky
doufáme, že se s námi odreagujete od porblémů ![]()
Jinak jsem dnes 8dc, poctivě piju kontryhel, chlap koupil blbě ovulační testy, je jich jenom 5..5?!?! Jako vážně, chlape
Málo munice
Takže v týdnu razím do lékárny radši já ![]()
Zítra nás čeká výměna oken, takže už se nemůžu dočkat, až bude hotovo ![]()
Mějte se krásně a sledujte ovulku ![]()
@MamaJani Tak preju at to mate rychle za sebou a nepokazi vam to, hned to budete mit zase krasnejsi
Ja mam dva dny do MS, protivna jsem, naladova… Do toho prestavam kourit, tenhle mesic si semnou muj chlap vylozene uzije ![]()
@Eliizabetha snažíme se od dubna, ale je to trochu složitější
Já dnes 8DC.
Prima den všem
Tak ja jsem dnes 2dpo. Dnes uz neplodny hlen prestoze cipek otevreny, vcera byl jeste ukazkovy… tak doufam ze ovu byla fakt v nedeli a ne v pondeli protoze jsme to pojistili jen v sobotu vecer a kdyz jsem chtela vcera jeste pro jistotu tak se na me manzel vyprdl
tak doufam ze mrsky si kdyztak pockaly jinak me picne a za trest bude mit pristi mesic muz sex obden
(musim vysvetlit - muj muz je na sex uz pohodlnej a kdyz bych ho sama do postele nedotahla tak nemam nic klidne i nekolik mesicu
)
@MamaJani tak spojeni malo munice me fakt pobavilo
je fakt ze ja tenhle cyklus spotrebovala testu asi 12 ![]()
@Derra Tak ale to nejni někdy špatný, ne? Ten můj by se serval, říkám mu ze je asi úplně nemocnej ![]()
@Derra Holky dobré ráno, můj muž teda vydrží bez sexu jen 2 dny…On by chtěl neustále, ale mě už to moc neba
![]()
Teď jsme měli jeden den pauzu a dnes se z toho asi nevykroutím, už bude určo po mě šmatrat. ![]()
MS zatim nikde včera tt bílo
I minulý měsíc se mi to posunulo a to právě tím kontryhelem pila jsem ho 3 měs. Tak už ho radči nechci. A vy to máte cykly pravidelné?
@Samonelka1106 tak to jsem si myslela, že je takový jen ten můj…to jsem teda ráda ufff ![]()
@Luciiiš83 Určitě ne jen u vás
Někdy se i kvůli tomu pěkně pohadame když se mi nechce… Ja vůbec nechápu jak se z bezvadnyho chlapa stane normální blbeček! Jako myslím když mu houpne a nedostane se mu potřeby, úplně mu ten pinďour zatemni mozek. Nebo jen tomu mému?
@Samonelka1106
Uplně to samé! Římam mu že nemyslí na nic jiného někdy je to úplně otravné jak má být pak sex pěkný bych ho
![]()
Přesně pořád mu stojí.
@Samonelka1106 @Luciiiš83 holky, já myslím, že jsou v tomto všichni chlapi stejní, spíš je výjimka, když je chlap, který nechce každý den ![]()
@Luciiiš83 Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama
Vždycky mi rikal, ze až se budeme snažit o mimco tak bude dělat ofuky, abych věděla jaký to je. No a teď když se snažíme, tak zkace do postele, jen se zminim že bychom mohli
Ty ofuky mu teda vůbec nejdou
![]()
@Samonelka1106 @Luciiiš83 No problém je, že ta náruživá jsem ve vztahu já, já bych zas mohla každý den
A manžel je furt věčně unavený z práce nebo se mu nechce, takže mu sex musím vždycky nadiktovat ![]()
No al eteď mě to v době ovulky dost štve, kdyby byl sex aspoň 2× dělala bych si hned větší naděje, ale jen jednou? A 1-2 dny před ovulkou? No nevím ![]()
@Gabcca No asi jo ale jelikož pracuji 12hodin, denní noční, tak se mi po 3 nočních a 12ti hodinách na nohou opravdu teda nechce ![]()
@Derra No to jo to máš pravdu, v době ovulky to chce mrskat co to jde ![]()