Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3938
30.12.19 14:17

@leylen
Ahaa, tak uvidíme :) Snažení bylo až, až :lol: tak snad to klapne :srdce: díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
30.12.19 14:25

@majdulacek Ahojky :mavam: my uklízeli naštěstí včera, dneska a zítra si sedím v práci na bidýlku, tak doufám, že jak přejdu domů, tak tam nebude zase spoušť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.12.19 16:11

Ahoj holky, můžu se přidat? :) Nesnažíme se nějak extra dlouho, ale dostala jsem teď výsledky hormonálního profilu a mám prý zvýšené mužské hormony… Máte s tím někdo zkušenost? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
30.12.19 18:06

Ahoj :mavam:
Můžu taky ještě k vám? :-) Jsem v prosincových snažilkách, ale vzhledem k.tomu, že už mám na obličeji samý beďar, tak mi asi brzy dorazí MS :roll:
Snažíme se skoro dva roky, rok teda bez kontrol na gyndě, protože Dr. přes sťítnou žlázu tvrdila, že je to zbytečné dokud mi nespraví hormon tak jak má být…takže rok ztracený zbytečně, gynekolog kroutil hlavou…mám anovulační cykly, jinak vše ok, manžel taky, poslední cyklus jsme zkoušeli Clostyrbegyt a Ovitrele, v prosinci jsem byla na hysteroskopii…prý se pak po ní často zadaří, ale pochybuji :think:
Berete nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
30.12.19 19:21

@Janca9191 @anomally
Ahoj holky, vítejte a snad se nám všem brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
30.12.19 20:10

@Zoe09 děkuji za reakci :kytka: dneska už po špinění ani památky, takže uvidím co bude dál, ms by měla být začátkem příštího týdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
30.12.19 20:30
@Janca9191 píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? :) Nesnažíme se nějak extra dlouho, ale dostala jsem teď výsledky hormonálního profilu a mám prý zvýšené mužské hormony… Máte s tím někdo zkušenost? Díky :)

Tak to netuším :think: co ti k tomu řekl Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.12.19 20:59

@anomally no mluvila jsem s Dr jen po telefonu a rikala, že by to nemělo mít na otěhotnění nějaký větší vliv a že by se to mělo za půl roku překontrolovat :zed:, na internetu jsem toho noc nenašla, tak mě zajímalo, jestli to takhle někomu taky vyšlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.12.19 21:08

@Nutella7 No tak to jsem teda sama zvědavá, jak to dopadne, třeba to bude nakonec ještě milé překvapení :palec: My se snažíme s manželem už něco málo přes rok a stále nic, navíc mám na pravém vaječníku zjištěnou cystu necelý 3cm a nejspíš se jedná o endometriózu :zed: začátkem února mám jít na prohlídku, jak to vypadá a popravdě se mi vůbec na nějakou laparoskopii, co jsem se tu dočetla, nechce :roll:… nemáte s tím někdo prosím zkušenosti, že se vám podařilo i tak přirozeně otěhotnět s endometriózou - cystou na vaječníku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.12.19 21:15

Tak holky, řekla jsem, že to tentokrát nebudu řešit, že tomu nechám volný průběh. Přesto…dnes jsem 22DC, kolik DPO nevím, ale předpokládám tak 5-7(podle bolestí v podbřišku). Dneska jsem si všimla, že mám na pravém prsu viditelnou žílu, bolí mě prsa(to je u mě ale před ms běžný), pobolívá mě podbřišek, jako před ms, ale před ms touhle dobou bývám přecitlivělá (tentokrát nic). Tak snad…byla bych nejšťastnější.
Jak se cítíte vy? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
30.12.19 21:16

Holky ja od ovu zkousim papat kazdy den ten ananas :D tak jsem zvědavá jestli je teda k něčemu dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.12.19 21:28
@Anonymm92 píše:
Holky ja od ovu zkousim papat kazdy den ten ananas :D tak jsem zvědavá jestli je teda k něčemu dobrý :lol: :lol:

To pomáhá? To slyš prvně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
30.12.19 21:46

@Vikkull v nekterem mesici to holky psali. Ze do ovulace grep na lepsi ovu hlen a po ovu ananas ze ma v sobe nejakou latku na udrzeni mimi :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
30.12.19 21:55

@Zoe09 příští týden podám hlášení jak jsem dopadla :hug: a jelikož se snažíme o první mimi, tak ti ohledně té cysty bohužel neporadím. Ale zbytečně bych se předčasně nestresovala, uvidíš co ti řekne doktor ;) do února času ještě dost, třeba se zadaří, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
30.12.19 22:09

Ahoj holky. Pár dní jsme tu nebyla a je tu +16 stran to fakt nestihnu přečíst…
Jinak já měla ms jen 6 dní :dance: jinak 8-9..
Takže paráda..jinak teď čas letí jak blázen pořád samé návštěvy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital