Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
693
29.12.19 22:16

Tak jsem dneska udělala nákup zásoby ovu testů i těhu testů :mrgreen: od každého 4 balení. Po kolika nakupujete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
29.12.19 22:26

Ahoj holky, tak jsem vás dočetla až do konce a musím vám napsat svůj aktuální stav :) jak už jsem tady předtím psala, po vysazení antikoncepce v únoru mě trápí několikadenní špinění před ms. Pokaždé to hnědé špinění přijde 20dc a špiním zlehka až do ms, cykly mám kratší, cca 25 dní. Druhý cyklus beru kapky Gynex. Ovu test byl nejsilnější v pondělí 23.12.(11dc)., pak už slabnul. Ovulační bolest nebyla žádná, takže nevím kdy ovu vůbec byla. No a teď k mému problému, dnes jsem 17dc a včera i dnes jsem trošičku zašpinila. Teď pardon za popis :zed: ale odpoledne na kalhotkách jsem měla trochu hnědého jakoby hlenu(hnědá hrudka) a pak večer jen na toaletaku krvavý hlen. Stalo se to někdy některé z vás? Nemůže to být z toho Gynexu? :think: kdybych byla 20dc tak to neřeším, ale tohle je na mě nějak brzy. Děkuju za případné informace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
29.12.19 22:33

@Baja97 uvidíš :hug: my dnes i 2× :lol: :lol: ale neřeším to… Prostě si sex chci užívat tak jako před snažením :andel:

• Citovat
  • Upravit
55
30.12.19 01:35

Ahoj holky, takže ovitrelle stál za nic, akorát jsem měla víc jak týden bolesti břicha, dementní náladu a celkově jsem se cítila tak divně. :? 8o
Dneska jsem 5 DC takže opět začíná snažení.. :mrgreen: :think:
Nevím jestli znovu půjdu do injekce ovitrelle…
Asi už to prdim a uvidím co přinese čas… pořad si říkám asi to má byt asi až po svatbě nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
30.12.19 09:08

@Jíťa95 anoano sice teď ke konci jak si to tady pročítám jsem už zvědavá jak to dopadne a doufám ale spíš si myslím že nic :nevim: mám takový pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
30.12.19 09:28

@Baja97 bohužel je nejhorší to, že my to zas tak úplně nedokážeme ovlivnit :zed: my včera sex 2× a zkusila jsem aspoň ty nohy do svíčky :lol: :lol: tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
3141
30.12.19 09:34

@Venceslavka Ja ye vcera ovladla a koupila jen ten sprej do nosu, pro ktery jsem sla. Chtela jsem i TT, ale pak jsem si rekla, ze pockam, az budu meskat MS, at nejsem zbytecne zklamana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.12.19 09:40

@Queen97 Ahojky, ja presne to stejne mela tehdy u Clostilbegytu. Dalsi cyklus uz jsem si ho nevzala a bylo mi lip, i psychicky.
Nam ted vyslo snažení během vanocnich svatku, tak uvidime, jestli to neco prinese :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
30.12.19 11:06

@Jíťa95 jejeee 😁asi se hormony vyplavuji před tou MS tak člověk zkouší vše mě dnes onemocněl přítel tak asi už z toho nic nebude každopádně se chci zeptat nevíš jestli při uhnizdovani vajíčka musí být nějaký vytok/hlen? Jsem 8dpo a zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.12.19 11:10

@Nutella7 Může to být jak Gynexem, jsou to celkem silné kapky, tak ale i vysazením HA. :) Tělo dostane zápřah a není na to zvyklé, kór když jsi krátce po vysazení. Mě se to uklidnilo až cca po dvou letech, co jsem je přestala brát. :zed:. Jinak já teda gynex 1 cyklus zkusila a tak se mi to tím rozhodilo, že už jsem je nevzala, bylo mi i špatně. No a nebo taky možnost uhnízdění ;) psala jsi, že 11DC byla možná ovulace a teď jsi 17DC, což by i odpovídalo, jen mě tam mate ten krvavý hlen :think: Počkala bych do menstruace jestli přijde, zkusila bych pak cyklus bez kapek a pokud by se opakovalo, pro svůj klid bych šla na prohlídku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
30.12.19 11:19

@Baja97 jo přítele taky bolí v krku… No tak uvidíme :zed: nevím, prý některá i špiní při uhnízdění :nevim:

• Citovat
  • Upravit
902
30.12.19 11:27

@Jíťa95 no tak to se asi nezadarilo nebo odešel dřív než jsem si stihla všimnout :/ uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
30.12.19 11:35

@Baja97 ale nemá to každá :andel: neupinala bych se na to 😇

• Citovat
  • Upravit
902
30.12.19 12:02

@Jíťa95 to se neupinam nemusela jsem si toho ani všimnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
30.12.19 12:10

@Baja97 přesně tak :andel: držím palce ať to vyjde :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat