Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem dneska udělala nákup zásoby ovu testů i těhu testů
od každého 4 balení. Po kolika nakupujete vy?
Ahoj holky, tak jsem vás dočetla až do konce a musím vám napsat svůj aktuální stav
jak už jsem tady předtím psala, po vysazení antikoncepce v únoru mě trápí několikadenní špinění před ms. Pokaždé to hnědé špinění přijde 20dc a špiním zlehka až do ms, cykly mám kratší, cca 25 dní. Druhý cyklus beru kapky Gynex. Ovu test byl nejsilnější v pondělí 23.12.(11dc)., pak už slabnul. Ovulační bolest nebyla žádná, takže nevím kdy ovu vůbec byla. No a teď k mému problému, dnes jsem 17dc a včera i dnes jsem trošičku zašpinila. Teď pardon za popis
ale odpoledne na kalhotkách jsem měla trochu hnědého jakoby hlenu(hnědá hrudka) a pak večer jen na toaletaku krvavý hlen. Stalo se to někdy některé z vás? Nemůže to být z toho Gynexu?
kdybych byla 20dc tak to neřeším, ale tohle je na mě nějak brzy. Děkuju za případné informace ![]()
@Baja97 uvidíš
my dnes i 2×
ale neřeším to… Prostě si sex chci užívat tak jako před snažením ![]()
Ahoj holky, takže ovitrelle stál za nic, akorát jsem měla víc jak týden bolesti břicha, dementní náladu a celkově jsem se cítila tak divně.
![]()
Dneska jsem 5 DC takže opět začíná snažení..
![]()
Nevím jestli znovu půjdu do injekce ovitrelle…
Asi už to prdim a uvidím co přinese čas… pořad si říkám asi to má byt asi až po svatbě nebo co ![]()
@Jíťa95 anoano sice teď ke konci jak si to tady pročítám jsem už zvědavá jak to dopadne a doufám ale spíš si myslím že nic
mám takový pocit
@Baja97 bohužel je nejhorší to, že my to zas tak úplně nedokážeme ovlivnit
my včera sex 2× a zkusila jsem aspoň ty nohy do svíčky
tak uvidíme
@Venceslavka Ja ye vcera ovladla a koupila jen ten sprej do nosu, pro ktery jsem sla. Chtela jsem i TT, ale pak jsem si rekla, ze pockam, az budu meskat MS, at nejsem zbytecne zklamana ![]()
@Queen97 Ahojky, ja presne to stejne mela tehdy u Clostilbegytu. Dalsi cyklus uz jsem si ho nevzala a bylo mi lip, i psychicky.
Nam ted vyslo snažení během vanocnich svatku, tak uvidime, jestli to neco prinese ![]()
@Jíťa95 jejeee 😁asi se hormony vyplavuji před tou MS tak člověk zkouší vše mě dnes onemocněl přítel tak asi už z toho nic nebude každopádně se chci zeptat nevíš jestli při uhnizdovani vajíčka musí být nějaký vytok/hlen? Jsem 8dpo a zatím nic
@Nutella7 Může to být jak Gynexem, jsou to celkem silné kapky, tak ale i vysazením HA.
Tělo dostane zápřah a není na to zvyklé, kór když jsi krátce po vysazení. Mě se to uklidnilo až cca po dvou letech, co jsem je přestala brát.
. Jinak já teda gynex 1 cyklus zkusila a tak se mi to tím rozhodilo, že už jsem je nevzala, bylo mi i špatně. No a nebo taky možnost uhnízdění
psala jsi, že 11DC byla možná ovulace a teď jsi 17DC, což by i odpovídalo, jen mě tam mate ten krvavý hlen
Počkala bych do menstruace jestli přijde, zkusila bych pak cyklus bez kapek a pokud by se opakovalo, pro svůj klid bych šla na prohlídku ![]()
@Baja97 jo přítele taky bolí v krku… No tak uvidíme
nevím, prý některá i špiní při uhnízdění ![]()
@Jíťa95 no tak to se asi nezadarilo nebo odešel dřív než jsem si stihla všimnout :/ uvidíme ![]()