Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@majdulacek co chlap se ho neptej prostě ne něj skoč
myslím že on proti nebude ![]()
@Banny21 tak to jsme vcera splnili
Mrsky, tam byly celou noc, protože jsem omylem usnula s polštářem pod zadkem ![]()
@majdulacek držím palečky aby ti to vyšlo
stejně je to zajímavý jak se člověk snaží a stejně to může ovlivnit fakt jen minimálně
jinak jsem ráda že nejsem jediná komu se to takhle povede, že dokáže usnout bez toho, aby se po sexu hned běžel otírat a nebo koupat..
ne že bych byla nějaký čuně jen teda nemám tu potřebu se po každým sexu koupat ![]()
@majdulacek píše:
@Banny21 Já teda nevím, jestli uz jsem po ovulaci nebo neVčera byl ovu-test pozitivní l, dnes uz je negativní
Pozitivní jasný test 16DC ovulace, vajíčko putovalo 17DC A 18DC JSI 1DPO ![]()
Holky my dnes byli u rodiny, kde přítele bratr oznámil, že jsou v očekávání (je mladší), takže jsme bylo v otázkách kdy my
![]()
@Saynka tak dnes jsem 17DC
Stejně nebudu TT testovat dřív než po zpozdene MS. At nejsem zklamana ![]()
@Jíťa95 Hlavně v klidu
Ber to s humorem, to je prostě ironie zivota. Taky se dockame, neboj
![]()
@Jíťa95 tyhle otázky jsou nejlepší
jako kdyby sme to mohli nějak ovlivnit
fakt to brát jen s humorem, protože co na to říct ![]()
@majdulacek U prvního mi pozitivní test vyšel až 15. den po ovulaci, dělala jsem první test po 14ti dnech- den, kdy jsem měla dostat MS a byl tam mini duch, prakticky neviditelný. Když budeš testovat dřív, tak to zase nemusí být ještě pozitivní. Tak aby jsi nebyla zklamaná z toho. V každém případě držím palce, ať to vyjde ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem 16 DC
můžete, prosím, posoudit, jestli je ovu test pozitivní? Přijde mi to docela brzo, mám dlouhé cykly (+- 33 dni) ale takto výrazný kontrolní proužek jsem min. cyklus, kdy jsem testovala poprvé, neměla
Diky za názory ![]()
@Cácorka2 jo… Já jim to moc přeju a fandím jim, ale jsem z toho nějak rozhozená ![]()
@Slunečnice0303 nechci kazit radost nebo být za prudiče ale úplně pozityvní mi nepřijde, ale to je možná jen kvalitou obrázku ![]()