Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tybrďo vy jste všichni z Brna
. Já jsem z Vysočiny. Je mi 26 a příteli je 33 a snažíme se o druhé. Je pravda, že první jsem nehrotila a šlo to na první dobrou, ale teď už desátý cyklus a nic
…
Já doufám, že se do března zadaří
snažím se na to nemyslet, ale znáte to ![]()
@majdulacek píše:
@Jíťa95 @widyninka kočky, ještě koukněteJeště jsem zkousela testovat + nasla jsem ještě Wondfo test.
Krásně pozitivní tak šup ![]()
@Jíťa95 přesně tak taky doufáme že do března… A myslet si nezakazuju spíš nechci byt šílenec a testovat se 11 dní před MS a pak 5 dní před MS a pak každý den jak šílenec… Nechci být ani zklamaná když to pak odejde s MS…
@Baja97 a @Jíťa95 tak to máme stejně, protože v dubnu už bych to řešila s doktorem a doufám, že takhle daleko to nezajde…
Ahoj holky ja se hlasim kusek od Hodonína
jinak já 27 a přítel 30
po trech mesicich biochemické a ted jedeme čtvrtý cyklus
dnes su plus mínus 2DPO tak uz su ve fazi čekání na výsledek
![]()
Taky se hlásí Teplicko já 23 manžel 27 ☺️️ Zatím se snažíme 6 cyklů.. tento cyklus vůbec nevím kdy proběhla ovu
takže vlastně taky čekám na výsledek ![]()
@Banny21 taky nevim, kdy přesně ovu byla. Beru ji jen odhadem a podle hlenu
navic vzdy kolem ovu mam akné ![]()
@Jíťa95 4 měsíce asi nebo už možná 5 😁 tak uvidím do března a když nic tak to začnu řešit s dr ale nebudu zbytečně vyhazovat za ovu testy atd. Když stejně není nic 100%niho… Sama dr mi řekla že když máme sex obden tak by se to mělo povest ale že nikdo neví který cyklus se to povede… Takže tak
![]()
@Anonymm92 taky jí poznám podle hlenu a potvrzuju si jí testy ale tento cyklus mám nějaký divný a myslím že sem jí měla strašně brzy
Takže vůbec netuším kolik DPO jsem a na jednu stranu mi to přijde děsně fajn, protože si snad poprvé neříkám že ten a ten den budu testovat
snad mi to vydrží a do ms testovat nebudu ![]()
@Baja97 To mi taky doktorka řekla, s manželem máme sex často, on to jako snažení nebere
má to prostě rád a já mu o ovulaci neříkám, protože nechci aby si připadal, jako že se musíme na povel milovat, už to takle provozujeme půl roku a pořád se ne a ne zadařit ![]()