Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1072
24.12.19 14:56
@Anonymm92 píše:
Všem přeji krásné Vánoce :) :srdce: a spoustu toho tuleni :) :oops:
:mrgreen: :mrgreen: nejlépe vytíženo :lol: :mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
24.12.19 20:16

Ahoj holky, přidávám se k vám :srdce: teď jsem si byla téměř jistá, že jsem těhotná a bohužel jsem to dnes dostala v plné síle, takže jsem si hned ráno pěkně na Štědrý den poplakala tiše v koupelně a budu věřit, že to vyjde tento cyklus :srdce: moc bych nám to všem přála :srdce: jinak my se snažíme krátce tak nechci plašit… je mi 31 a partner je starší…je tu ještě někdo v mém věku kdo zatím nemá mimi? Přeju všem hodně štěstííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
24.12.19 20:18

Jo jinak už jsem objednala ovu testy a teploměr na měření bazální teploty…nic nenechám náhodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
25.12.19 01:26
@LuE88 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám :srdce: teď jsem si byla téměř jistá, že jsem těhotná a bohužel jsem to dnes dostala v plné síle, takže jsem si hned ráno pěkně na Štědrý den poplakala tiše v koupelně a budu věřit, že to vyjde tento cyklus :srdce: moc bych nám to všem přála :srdce: jinak my se snažíme krátce tak nechci plašit… je mi 31 a partner je starší…je tu ještě někdo v mém věku kdo zatím nemá mimi? Přeju všem hodně štěstííí :)

Mě bude 31 za 10 dní a snažíme se o druhé marně. Teď naposled ZT :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
25.12.19 12:12

@LuE88
Ahoj, já jsem podobně…bude mi na jaře 30, a prošla jsem si na podzim zamlklým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
25.12.19 13:37
@Melody26 píše:
@LuE88
Ahoj, já jsem podobně…bude mi na jaře 30, a prošla jsem si na podzim zamlklým…

To mě mrzí :( ale ber to tak, že to prostě ještě nemělo dopadnout…aspoň já se tak na to koukám a je to lepší takhle brát. Příště už bude mimi silné a zdravé uvidíš :* já si zas několik let prožívala to, že přítel už rezolutně nechtěl děti (má z předchozího manželství) a mě to celou dobu nevadilo, jenže pak začaly tikat biologický hodiny a já byla fakt hrozně nešťastná a nevěděla co dělat…nechtěla jsem ukončit vztah… ale v létě se stal zázrak a najednou on sám o tom začal mluvit, takže úplný obrat a začali jsme na tom pracovat. Vlastně teprve první cyklus, což nevyšlo tak nevěším hlavu…ale to víš…samozřejmě bych chtěla hned 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.12.19 14:22

@LuE88 Taky jsem si byla tento měsíc jistá, že to určitě vyjde, snad nejvíc za tu dobu, co se snažíme a den před Vánoci to přišlo :zed: Jinak já jsem teda mladší, ale chlap je starší a už kvůli němu bych si miminko moc přála. Snažíme se více jak rok a stále nic. Pro ženský je to hrozný no, většina z nás to chce hned a já jsem přesně ten případ :think: No…Doufám, že už se tento cyklus zadaří, mám koupené ovu testy, tak se trefit a pak už si jen přát a samozřejmě i vám ostatním, abychom tam ty dvě // našly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.19 16:56

Ahoj holky, potrebuju nějak poradit. S přítelem jsme spolu rok, 2 roky se známe, a já už toužím po miminku. Jak přítele přesvědčit o tom ze je správný čas?

• Citovat
  • Upravit
3110
25.12.19 18:39

@LuE88
Já to tak beru no…na úkor toho jsme začali přestavovat byt, takže asi to tak mělo být a mimi přijde do nového :dance: teď jsme se snažili od revize první cyklus ale nevyšlo to…mám rozházenou MS po t operaci tak ani nevím kdy má přijít ovu, ale dělám každý den testy tak uvidíme…dnes jsem 11DC…no jestli vám to nevyšlo první cyklus tak to bych byla úplně v pohodě…já asi začnu panikařit tak po půl roce…ale snad se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
25.12.19 18:41
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potrebuju nějak poradit. S přítelem jsme spolu rok, 2 roky se známe, a já už toužím po miminku. Jak přítele přesvědčit o tom ze je správný čas?

O tomhle nikoho nepřesvědčíš..nevím kolik vám je, co děláte apod..ale o tomhle se musí přesvědčit každý sám…já třeba i čekala na to, až budu finančně zajištěna, a budu bydlet ve vlastním, aby se mimi mělo dobře…a každý má spousty jiných důvodů, kdy je správný čas na mimi, a u mužů to je o dost složitější…takže přesvědčování je o tom, může mít opačný efekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.19 18:59

@Saynka mě je 30, a taky se snažíme o druhé. Zatím pojedeme druhý cyklus. A vy??
Jinak na první jsme si počkali cca 2,5 roku, 😀 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
25.12.19 19:10

Ahoj, mě je 35 a muži bude 40 a už tri děti máme. Takže jsem tu asi nejstarsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
25.12.19 20:44

@LuE88 @Zoe09
Holky, měla jsem to úplně stejně :D byl to teda první cyklus, kdy jsme to začali zkoušet a já to proste věděla, byla jsem si na milion % jistá, ze to hned klaplo. Pak jsem byla hodně překvapená, když jsme to dostala :D naštěstí jsem nebyla nějak extra zklamaná, nebo teda ne dlouho, jen dopo a jede se dal :) ale teď už vím, ze nemám žádný 6. smysl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
25.12.19 20:48
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 píše:
@Saynka mě je 30, a taky se snažíme o druhé. Zatím pojedeme druhý cyklus. A vy??
Jinak na první jsme si počkali cca 2,5 roku, 😀 :srdce:

Ja mam první dceru (6let) s bývalým manželem, pak nam tatínek utekl za těhotnou milenkou :mrgreen: mam nového přítele jsme spolu tes 6 let a máme za sebou sva potraty jeden 2016 dvojčata a teď říjen zamkle těhotenství. Uz mám za sebou dve ms a cekam na ovulaci. Ale doufám ze přijde az pi 27tem dobíram antibiotika po ledvinové kolice a zánětu mocaku.
Jinak první dcera přišla po pul roce snažení, als az potom co jsem si musela hlídat ovulaci a tu musím dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
25.12.19 20:55

@Saynka držím palce ať už to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie