Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jedeme v autě a má zapnuté vytápění sedačky. Neměla bych mu to vypnout?
![]()
@Cácorka2 děkuji
taky držím palečky všem, aby to vyšlo ![]()
@Anonymm92 a ty jsi měla zpoždění nebo jsi testovala před ms? Mrzí mě, jak to dopadlo, snad se brzy zadaří
já jsem těhu test ještě nikdy nedělala, ikdyz jsem měla pár příznaků, ale v tomhle stojím nohami pevně na zemi a dokud nebude zpoždění, tak testovat nebudu ![]()
Ahojky holky, přeji krásné svátky a šťastný nový rok
snad se nám zadaří ![]()
@Nutella7 spinila jsem nekolik dni pred MS natekli mi prsa a tak podobne. tak jsem si udelala test a pak jsem si udelala jeste jeden po zpoždění no a pak jsem přestala mit vsechny ty priznaky a prisla MS. Ale jak nekdo zminoval jestli bylo vadne tak je lepsi ze to odeslo hned. Tak to beru ze mame pohnojeno a snad se brzy zadaří a uz to bude v pořádku ![]()
@Anonymm92 mě špinění před ms trápí už od února, kdy jsem vysadila antikoncepci
ale nikdy to neznamenalo těhu
tak hlavně že to odešlo s opožděnou ms bez problémů. Jsem taky toho názoru, že když by to mělo být špatné, tak at to raději odejde s ms, ikdyz chápu že to zabolí a zamrzí
ale snad se ti brzy zadaří
můj aktuální stav je takovýhle ![]()
@Nutella7 mrzelo no… Ja praveze nikdy nespinila 5dni pred MS a hlavne jsem to i nejak tusila a ty prsa me natekli a boleli a mela jsem porad hlad a byla mi porad zima
co se ma stat se stane
ten poslední test vypadá už pozitivní
tak tfuj, tfuj do snažení ![]()
@Anonymm92 tak snad se to příště už povede
dneska jsem bez přítele, sexik byl včera a snad bude vánoční zítra
tak to snad neprošvihneme
děkuju
tebe čekají taky příjemné snažící svátky ![]()
Ahoj, přidávám se k vám na leden.
Dnes jsem 1. den cyklu, kapku jsem doufala ve vánoční dáreček, ale bohužel ta mrcha zase přišla.
S manželem se snažíme už víc jak rok a stále nic, tak třeba se v tom novém roce konečně zadaří. Jinak se chci zeptat. Podle ovulačních testů jsem tak nějak zjistila ovulaci 21-24 den cyklu, mám je dlouhé, většinou kolem 38 dní. Někdy mi vyjde ale luteální fáze na 16-17 dní. Přijde mi celkem dlouhá, nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji a všem přeji do nového roku jen to nejlepší. ![]()
@Nutella7 jj ale snažíme se, když máme chuť
tak snad se zitra tolik neprejime ![]()
@Anonymm92 taky doufám, že se zítra večer budeme moct po celém dnu trochu hýbat
já mám mladšího přítele a ten je při chuti pořád
a já mám pocit, že kolem ovu jsem nejvíc při chuti, takže úplně ideální kombinace. Tak snad se to jednou povede nám všem ![]()
@Kajka9 ahoj, mám to úplně stejně, takže s tebou soucítím. Ráno jsem celé prospala s bolestma a ibalginem, dnes také 1. DC. Jinak mám cykly většinou kolem 38-39 dní. Jak to máš s ovulací při 35dnech? Mě překvapila dlouhá luteální fáze, někdy i 17 dní. ![]()
@Zoe09 Ahojky
já mám úplně opačný problém, mám krátkou lutealni fázi
ale za mě bych si myslela, že by to neměl být vůbec žádný problém, spíš bych to brala jako malé plus
no uvidíš, co napíší holky. A taky přeju jen to nejlepší do nového roku a ať se brzy zadaří ![]()
Ahoj holky! Také všem přeji krásné prožití vánočních svátků
snad všechny ovulačky budete se svými partnery, my máme svátky ještě letos každý zvlášť, tak snad to neudělá nějakou díru v plánu ![]()
@Nutella7
Teda krásně ti to sílí
já dneska dělala první den ovutest, jsem 11 DC a zatím úplně čistý, ale mám cyklus tak 33 dni, tak bude asi později ![]()
Jinak holky, všem krásné svátky a vše nej do nového roku
ať se nám všem pěkně zadaří ![]()
@Nutella7 Tak to jsem ráda. Četla jsem právě, že delší fáze je lepší, ale nesmí být zas moc, tak by mě zajímalo, jak to mají holky, které mají delší cykly.
No doufejme, že ano. Mě byla teda ještě zjištěná endometriocka cysta u vaječníku asi kolem 3cm
tak mám strach, aby to něčemu nebránilo. Chci teď hlavně dělat ty ovu testy a snad se i díky nim konečně zadaří!
V létě už jsem z toho byla i psychicky taková špatná, takže to tomu taky asi nepřidá.