Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1711
23.12.19 13:09

Jedeme v autě a má zapnuté vytápění sedačky. Neměla bych mu to vypnout? :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
23.12.19 13:13

@Cácorka2 děkuji :hug: taky držím palečky všem, aby to vyšlo :srdce:

@Anonymm92 a ty jsi měla zpoždění nebo jsi testovala před ms? Mrzí mě, jak to dopadlo, snad se brzy zadaří :srdce: já jsem těhu test ještě nikdy nedělala, ikdyz jsem měla pár příznaků, ale v tomhle stojím nohami pevně na zemi a dokud nebude zpoždění, tak testovat nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
23.12.19 13:41

Ahojky holky, přeji krásné svátky a šťastný nový rok :srdce: :hug: snad se nám zadaří :cert:

• Citovat
  • Upravit
235
23.12.19 16:19

@Nutella7 spinila jsem nekolik dni pred MS natekli mi prsa a tak podobne. tak jsem si udelala test a pak jsem si udelala jeste jeden po zpoždění no a pak jsem přestala mit vsechny ty priznaky a prisla MS. Ale jak nekdo zminoval jestli bylo vadne tak je lepsi ze to odeslo hned. Tak to beru ze mame pohnojeno a snad se brzy zadaří a uz to bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
23.12.19 16:59

@Anonymm92 mě špinění před ms trápí už od února, kdy jsem vysadila antikoncepci :zed: ale nikdy to neznamenalo těhu :nevim: tak hlavně že to odešlo s opožděnou ms bez problémů. Jsem taky toho názoru, že když by to mělo být špatné, tak at to raději odejde s ms, ikdyz chápu že to zabolí a zamrzí :hug: ale snad se ti brzy zadaří :srdce: můj aktuální stav je takovýhle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.12.19 17:13

@Nutella7 mrzelo no… Ja praveze nikdy nespinila 5dni pred MS a hlavne jsem to i nejak tusila a ty prsa me natekli a boleli a mela jsem porad hlad a byla mi porad zima :D co se ma stat se stane ;) ten poslední test vypadá už pozitivní :) tak tfuj, tfuj do snažení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
23.12.19 17:58

@Anonymm92 tak snad se to příště už povede :hug: dneska jsem bez přítele, sexik byl včera a snad bude vánoční zítra :mrgreen: tak to snad neprošvihneme :think: děkuju :srdce: tebe čekají taky příjemné snažící svátky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.12.19 18:11

Ahoj, přidávám se k vám na leden. :) Dnes jsem 1. den cyklu, kapku jsem doufala ve vánoční dáreček, ale bohužel ta mrcha zase přišla. :( S manželem se snažíme už víc jak rok a stále nic, tak třeba se v tom novém roce konečně zadaří. Jinak se chci zeptat. Podle ovulačních testů jsem tak nějak zjistila ovulaci 21-24 den cyklu, mám je dlouhé, většinou kolem 38 dní. Někdy mi vyjde ale luteální fáze na 16-17 dní. Přijde mi celkem dlouhá, nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji a všem přeji do nového roku jen to nejlepší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.12.19 18:12

@Nutella7 jj ale snažíme se, když máme chuť :oops: tak snad se zitra tolik neprejime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
23.12.19 18:18

@Anonymm92 taky doufám, že se zítra večer budeme moct po celém dnu trochu hýbat :lol: já mám mladšího přítele a ten je při chuti pořád :lol: a já mám pocit, že kolem ovu jsem nejvíc při chuti, takže úplně ideální kombinace. Tak snad se to jednou povede nám všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.12.19 18:19

@Kajka9 ahoj, mám to úplně stejně, takže s tebou soucítím. Ráno jsem celé prospala s bolestma a ibalginem, dnes také 1. DC. Jinak mám cykly většinou kolem 38-39 dní. Jak to máš s ovulací při 35dnech? Mě překvapila dlouhá luteální fáze, někdy i 17 dní. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
23.12.19 18:22

@Zoe09 Ahojky :mavam: já mám úplně opačný problém, mám krátkou lutealni fázi :zed: ale za mě bych si myslela, že by to neměl být vůbec žádný problém, spíš bych to brala jako malé plus :think: no uvidíš, co napíší holky. A taky přeju jen to nejlepší do nového roku a ať se brzy zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
23.12.19 18:32

Ahoj holky! Také všem přeji krásné prožití vánočních svátků :kytka: snad všechny ovulačky budete se svými partnery, my máme svátky ještě letos každý zvlášť, tak snad to neudělá nějakou díru v plánu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
23.12.19 18:56

@Nutella7
Teda krásně ti to sílí :) já dneska dělala první den ovutest, jsem 11 DC a zatím úplně čistý, ale mám cyklus tak 33 dni, tak bude asi později :)

Jinak holky, všem krásné svátky a vše nej do nového roku :) ať se nám všem pěkně zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.12.19 19:12

@Nutella7 Tak to jsem ráda. Četla jsem právě, že delší fáze je lepší, ale nesmí být zas moc, tak by mě zajímalo, jak to mají holky, které mají delší cykly. :) No doufejme, že ano. Mě byla teda ještě zjištěná endometriocka cysta u vaječníku asi kolem 3cm :( tak mám strach, aby to něčemu nebránilo. Chci teď hlavně dělat ty ovu testy a snad se i díky nim konečně zadaří! :srdce: V létě už jsem z toho byla i psychicky taková špatná, takže to tomu taky asi nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí