Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jíťa95 píše:
@Saynka budu držet palce, já jsem dnes teprve 3DC a už aby to zas skončilo![]()
ale začínám chytat trochu obavy, že se nám to nepovede
To já mívám taky, hlavně mě tlačí čas věk do toho endometriza. Ale pořád si říkám že to nejhorší mám za sebou a hůř být už nemůže ![]()
@Cácorka2 píše: Čím jsem starší, tím je to horší. Cítím ovu, umírám při PMS…hlen poznám. Jak to bylo krásné před prvním žít v nevědomosti
Jo taky na to vzpomínám ![]()
Dobré ráno děvčaty, přesouvám se k Vám z prosince.. Tak jestli se mohu připojit k Vám ![]()
![]()
@Saynka no my jsme mladí já 24 let, ale letos po operaci a léčbě rakoviny štítné žlázy, takže nám řekli, že co nejdříve
tak snad se nám všem brzo zadaří ![]()
@majdulinka12 ahojky taky jsem přešla
dnes 3DC
Ahoj, přidám se k Vám
Některé holčiny znám z uzavřené diskuse, tak pro ostatní, budeme se teď snažit 3. cyklus. 2. cyklus se zadařilo, ale bylo z toho biochemko, tak snad tedy bude pohnojeno. Jsem dnes 10 DC a OVU vychází na štedrý den. Včera jsme zahájili snažení, takže v lednu se pak uvidí…
Jinak ovu poznám (snad) podle bolesti vaječníku, která se pravidelně střídá na pravé a levé straně každý měsíc. Začala jsem si i zapisovat, který vaječník to daný měsíc je, abych viděla, zda se to střídá ok.
@Jíťa95
Ahojky já dnes první den MS, svině přišla zase o 5 dní dříve ![]()
Asi mi to někdo nepřeje
ty dvě //..
Snad se nám zadaří teď v lednu
![]()
Ahoj holky ![]()
taky sem přicházím z prosince
S partnerem začínáme čtvrtý cyklus a já cítím, že je čas přenechat to osudu (budou hory, uvidím co s pracovní smlouvou, přihláška na navazující studium)
Ráda bych ale podpořila ostatní a dozvěděla se, nebo se podělila, o nějaké zkušenosti ![]()
@leylen vítám tě tu
tak to bude dobré pěkně vypne budeš mít toho hodně ![]()
@majdulinka12 u mě o 2 Dny… Minule o 4
no snad ano, už to teď bude 5. cyklus
@leylen ahojky, držím palce ![]()
@Kajka9 ano, vypínání je záměr
už jsem byla doma i málem ukamenována, že uvažuju o dalším studiu, prej jsem potom strašně nesnesitelná, vůbec nevím, o čem mluvil ![]()
@Jíťa95 tobě taky ![]()
@leylen Ahooj, my budeme druhy cyklus
Já školu už naštěstí koncím, ale ceka me povyseni v praci a do toho rekonstruujeme, takže jsem na tom stejně jako ty
nechavam tou volný průběh
Ale je mi jasné, že jestli otěhotním, tak to bude šíleně hektické období ![]()
![]()
@Jíťa95 píše:
@Saynka no my jsme mladí já 24 let, ale letos po operaci a léčbě rakoviny štítné žlázy, takže nám řekli, že co nejdřívetak snad se nám všem brzo zadaří
@majdulinka12 ahojky taky jsem přešla
dnes 3DC
No to sis prosla nehezkymi věcmi ![]()
Takže miminko by pro tebe byla krásná odměna. Budu ti mco držte palce aby ti to vyšlo ![]()
@Saynka bylo to trošku těžší, tento rok
ale věřím, že vše zlé už je za námi a že se miminko snad poštěstí
a děkuji moc, tak držím palce ![]()
@anonymka0307 Jehe, no to nas ani nenapadlo při skole a rekonstrukci něco takového řešit (prazdniny)
naštěstí máme vše za sebou, tak jsme si to chtěli ještě stvrdit tím mimimoušem a ono hele 😁 v květnu jdu na kontrolu kvůli nějakému nezmaru z cytologickeho vyšetření, tak snad to nebude nějaký bubak