Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3938
20.12.19 08:30

@Lavendeeer
určitě přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.12.19 08:31
@Jíťa95 píše:
@Saynka budu držet palce, já jsem dnes teprve 3DC a už aby to zas skončilo :lol: :zed: ale začínám chytat trochu obavy, že se nám to nepovede :(

To já mívám taky, hlavně mě tlačí čas věk do toho endometriza. Ale pořád si říkám že to nejhorší mám za sebou a hůř být už nemůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.12.19 08:32
@Cácorka2 píše: Čím jsem starší, tím je to horší. Cítím ovu, umírám při PMS…hlen poznám. Jak to bylo krásné před prvním žít v nevědomosti :think:

Jo taky na to vzpomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.12.19 09:10

Dobré ráno děvčaty, přesouvám se k Vám z prosince.. Tak jestli se mohu připojit k Vám :)
:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
20.12.19 09:26

@Saynka no my jsme mladí já 24 let, ale letos po operaci a léčbě rakoviny štítné žlázy, takže nám řekli, že co nejdříve 8o tak snad se nám všem brzo zadaří :hug:

@majdulinka12 ahojky taky jsem přešla :lol: dnes 3DC

• Citovat
  • Upravit
1596
20.12.19 09:44

Ahoj, přidám se k Vám :-) Některé holčiny znám z uzavřené diskuse, tak pro ostatní, budeme se teď snažit 3. cyklus. 2. cyklus se zadařilo, ale bylo z toho biochemko, tak snad tedy bude pohnojeno. Jsem dnes 10 DC a OVU vychází na štedrý den. Včera jsme zahájili snažení, takže v lednu se pak uvidí… :mavam: Jinak ovu poznám (snad) podle bolesti vaječníku, která se pravidelně střídá na pravé a levé straně každý měsíc. Začala jsem si i zapisovat, který vaječník to daný měsíc je, abych viděla, zda se to střídá ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.12.19 10:08

@Jíťa95
Ahojky já dnes první den MS, svině přišla zase o 5 dní dříve :(
Asi mi to někdo nepřeje :( ty dvě //..
Snad se nám zadaří teď v lednu ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
20.12.19 10:16

Ahoj holky :mavam:
taky sem přicházím z prosince :,( S partnerem začínáme čtvrtý cyklus a já cítím, že je čas přenechat to osudu (budou hory, uvidím co s pracovní smlouvou, přihláška na navazující studium) :pankac: Ráda bych ale podpořila ostatní a dozvěděla se, nebo se podělila, o nějaké zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
20.12.19 10:23

@leylen vítám tě tu :hug: tak to bude dobré pěkně vypne budeš mít toho hodně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
20.12.19 10:45

@majdulinka12 u mě o 2 Dny… Minule o 4 :zed: :zed: no snad ano, už to teď bude 5. cyklus
@leylen ahojky, držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
1506
20.12.19 10:52

@Kajka9 ano, vypínání je záměr :) už jsem byla doma i málem ukamenována, že uvažuju o dalším studiu, prej jsem potom strašně nesnesitelná, vůbec nevím, o čem mluvil :D
@Jíťa95 tobě taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.12.19 10:53

@leylen Ahooj, my budeme druhy cyklus :-) Já školu už naštěstí koncím, ale ceka me povyseni v praci a do toho rekonstruujeme, takže jsem na tom stejně jako ty :D nechavam tou volný průběh :) Ale je mi jasné, že jestli otěhotním, tak to bude šíleně hektické období :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
20.12.19 11:22
@Jíťa95 píše:
@Saynka no my jsme mladí já 24 let, ale letos po operaci a léčbě rakoviny štítné žlázy, takže nám řekli, že co nejdříve 8o tak snad se nám všem brzo zadaří :hug:@majdulinka12 ahojky taky jsem přešla :lol: dnes 3DC

No to sis prosla nehezkymi věcmi 8o
Takže miminko by pro tebe byla krásná odměna. Budu ti mco držte palce aby ti to vyšlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
20.12.19 11:26

@Saynka bylo to trošku těžší, tento rok :) ale věřím, že vše zlé už je za námi a že se miminko snad poštěstí :andel: a děkuji moc, tak držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
1506
20.12.19 12:00

@anonymka0307 Jehe, no to nas ani nenapadlo při skole a rekonstrukci něco takového řešit (prazdniny) :lol: naštěstí máme vše za sebou, tak jsme si to chtěli ještě stvrdit tím mimimoušem a ono hele 😁 v květnu jdu na kontrolu kvůli nějakému nezmaru z cytologickeho vyšetření, tak snad to nebude nějaký bubak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí