Snažení leden 2020

• Fotoalbum (476)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1711
18.12.19 19:25

To je mi moc líto anymko :srdce:

Já strašlivý PMS, je mi blbě od žaludku, prsa jak balvany a všechny nenávidím :cert:

Snad pomůže pupalku a ženský čaj :roll: fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
18.12.19 20:33

@Cácorka2 taky mě šíleně bolí prsa dneska :roll: sem tam břicho a mrcha ještě nikde opět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.12.19 20:58

@Kajka9 štve mě to. Každý měsíc je mi tak zle… Fakt na blití, ze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
18.12.19 21:00

@Cácorka2 to věřím..taky mám hodně PMS posledního půl roku.. je mi dobře ž celého cyklu jen pár dní (ani ne týden )..
Mám ms 8-9 dní ted a strašně silnou á bolestivou…
No prostě všechno na prd teď se mi rozhodil í cyklus :cert:
Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.12.19 21:12

Ahojky, tak já si dneska užila konec MS s tím ze jsem byla s kamoskou na předvánoční večeři, tak jedu trosku nakropena domu, ale bylo to prima :) a žádné smutky holky, všechno přijde! Hezkou dobrou noc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.12.19 22:09

No, snažíme… Spíš se nechranime. Jako dlouho už to bude. Nejmladšímu je šest. Teprve teď jsme si řekli, že se tomu nebudeme bránit. Ale muž má velmi špatný spermiogram, takže to spíš nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
18.12.19 22:13

@Cácorka2 tak od holek vím že spermiogram se může hodně zlepšit.. různé vitamíny a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.12.19 22:27
@Kajka9 píše:
@Cácorka2 tak od holek vím že spermiogram se může hodně zlepšit.. různé vitamíny a tak

No, on má varikokélu. Byl i na zákroku, ale nepomohlo to :-( zkoušeli jsme před lety vše… Ale každopádně nějaká šance být může ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
18.12.19 22:29

@Cácorka2 aha. Tak to se omlouvám v tomto že zas nijak nevyznam jen vím zr hodně pomohla změna stylu atd…
Tak vždycky je naděje :) a držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
18.12.19 22:56

@Kajka9 v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
18.12.19 23:13

Ahojky holky, tak se přesouvám z prosince… Dneska 1DC, snažíme se od září, teď už 5. cyklus… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1105
19.12.19 07:49
@Anonymní píše:
Ahojky, přidávám se k vám. Bohužel jsem teď v neděli potratila :,(. Čekám na druhé výsledky z krve zda hladina hcg klesá, aby nebyla potřeba tomu nějak pomáhat a doufám, že se pak budeme moci hned snažit, prý když to odejde samo, tak mám počkat ještě na jednu MS a pak můžeme znovu, tak doufám že se v lednu budeme moci pokoušet. Všem přeji hodně štěstí.

Ahoj, to mě mrzí :hug: Po samovolném potratu se můžete snažit hned další cyklus :palec: Já jsem před měsícem byla na potratu kvůli ZT, tak čekám na obnovení cyklu - teď už nejspíš mám MS tak taky doufám že na to v lednu budeme moct zase vlítnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.12.19 07:56
@Jaaanča píše:
Ahoj, to mě mrzí :hug: Po samovolném potratu se můžete snažit hned další cyklus :palec: Já jsem před měsícem byla na potratu kvůli ZT, tak čekám na obnovení cyklu - teď už nejspíš mám MS tak taky doufám že na to v lednu budeme moct zase vlítnout :D

Také bych nečekala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.12.19 08:43

Dobré ranko holky :)
jaký máte den? Tady přes noc hezky přimrzlo, tak jsem ráno pěkně škrábala a rozmrazovala. :mrgreen: Včera večer jsem naložila maso na grilování, trochu něco málo poklidila, dobalila zbytek dárků a dnes musím nachystat ty jednohubky pro chlapa, ať nejede s prázdnou :palec:
Dneska mám bohaté plány :mrgreen: otázkou je, co stihnu. Prvně ty jednohubky, to je alfa omega :mrgreen: pak nákup v Lidlu pro maminu, převléct postele, utřít prach a povytírat.
Jinak dnes jsem 8DC, tak máme ještě čas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.12.19 09:23

@majdulacek tak ro máš teda velké plány dneska..no já ještě musím dobalit dárky chci uklízet..pujdeme ben…tak snažení přes svatkyntak držím palce :hug:..ja dnes 31dc a ms ještě se neurazila přijít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí