Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
14.12.19 22:49

@Anonymm92 Vidíš to, připomněla jsi mi vanilkové rohlíčky, co mám ve špajzu :mrgreen: asi si dám do misečky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
14.12.19 22:53

@majdulacek jen si dej :pankac: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.12.19 13:46

Ahojky, muzu se přidat? Už jedno dítě mam, 1,5 ročního kluka, ale přišlo na mě předčasně jaro a strašně se mi chce tehotnet už tři měsíce a muž dal zelenou, takže po MS už si prestaneme dávat pozor. MS jsem měla dostat v pátek, zatím nic, dneska jsme si dělala test, negativní. Ale od porodu jsem zvykla, ze moje železná pravidelnost je ta tam a navíc mi v září “vypadlo” telisko, tak tím se to rozdrbalo ještě víc :) takže teď už čekám, kdy to přijde a období svátku bude ve znamení nedávat si pozor, což bude osvěžující :)

Všem držím palce! Snad to brzy vyjde všem… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
15.12.19 14:57

Ahoj holky, tak mně dnes přišla MS, takže jsem 1DC…mám nakoupené OVU testy tak hned po skončení MS začnu testovat…jelikož jsem po revizi tak mám rozhozené cykly takže ani nevím kdy má ovulace být…první MS po revizi přišla po 35 dnech a tahle druhá po 33 dnech…tak snad se to časem srovná na původních 28 dnů..teda…snad už MS příště nedorazí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.12.19 17:35

@Melody26 tak držím palce :) já stále na MS čekám, ale přijde… :) rozházené to mám teď taky pekne. Já ovulaci sledovat nebudu, u prvního jsem to taky nedělala, hlavně mám cykly 24-27 dni, takže fofr a v manželství s malým dítětem se stejně sex neda moc naplánovat, zvlášť když je chlap furt v práci, budu rada když se trefime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
15.12.19 17:56

@Verurizeckova
Tak přeji hodně štěstí ať se zadaří :dance: tak to ti krátké cykly závidím…já vůbec nevím kdy ovu mám takže bude to jistit sex jednou za dva dny a uvidíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.12.19 18:07

@Melody26 je hezké ze se vám to daří, my to dáváme tak dvakrát týdne a to jen občas :roll: a po jak dlouhé době si otěhotněla predtim? Mrzí mě tvoje ztráta každopádně, ale teď to bude dobrý… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
15.12.19 19:45

@Verurizeckova
No nebude se to dařit celý cyklus ale snad tak do cca 20. dne cyklu a snad ta ovu bude :) mate nějak časově náročnou práci že se vám nedaří? Já vysadila v polovině července antikoncepci a hned v srpnu jsem byla těhotná, takže hned první měsíc, což byl zázrak…který se neudržel no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
15.12.19 19:49

Ahoj, ráda bych se také přidala. 2 děti už máme z umělého oplodnění, na které už nepůjdu, takže tomu spíš necháváme volný průběh. Každopádně vás ráda budu sledovat a uvidíme, třeba se také dočkáme. Když ne, jsem vlastně také spokojená. Tohle by byl jen bonus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
15.12.19 20:13

@Melody26 manžel je bookmaker v sázkovce, takže děla převážně večer a já jsem se synem doma a chodím spát dřív než přijde, takže je to těžké se potkat, ale syna jsme taky zvládli, tak druhé taky bude. Taky jsem otěhotněla hned, ale teď tomu moc nevěřím, mám furt nějaké zdravotní lapálie… zrovna teď se o mě pokouší nějaký virus… hele myslím ze to půjde zase dobre… a znám spoustu případu kdy na poprvé to nevyšlo a pak úplně v pohodě, takže věřím, ze to tak bude i u vás :kytka:

@Cácorka2 ahojky, bylo by to ale hezké co? Držím palce a vyjít to muže, moje segra děla zdravotní sestřičku na klinice asistovane reprodukce a takové případy jsou prý normální… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
15.12.19 20:43

@Verurizeckova
Koukám že vy to mate tedy dost komplikované, ale jak říkáš, když se vám to podařilo poprvé tak se podaří i podruhé :) A ještě k tomu když máš takhle super krátké cykly :) uvidíme kdy se u nás zadaří…trochu jsem doufala že se podaří hned první měsíc po revizi ale nic…tak snad teď :) to by měla přijít ovulace až po novém roce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.19 21:02

Ahoj holky, taky se k vám přidám.
Mám už doma skoro tříletou holčičku. Ta se nám povedla po dlouhém snažení.. 2,5 roku.
Tak teď, jsem zvědavá, kdy se žádati druhý zázrak. Snažíme se zhruba necelý měsíc. Tento měsíc jsem měla. ukazkovou ovulaci.ale neklaplo to. Dnes začínám 1DC.
Ale. mozna to.bylo tím. ze jsem nastoupila do. prace, takže stres, ještě jsem byla nemocná a dva dny jsem měla. i ducha na testu. Takže si myslím. ze stres atd. udelal svoje.
Každopádně jsem si nakoupila. chytre miminko vitamíny a začínám. brat kapky fynex a cvicim podle Mojžíšové. Jinak cyklus mám úplně hrozny. 32-56 dní. Jak kdy. Teď už poslední dva měsíce to bylo super. 31-32 cyklus. Ovulka byla 19 DC. Aspoň. ze to probíhá a já poznám, bez měření.
Tak držím. vsem palce..a snad si v lednu ukážeme pozitivní těhotenské testy :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
15.12.19 21:29

Berete tedy nějaké vitamíny? Já už jsem úplně mimo… Upřímně jsem šest let váhala, a teď jsem zaskočená :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.12.19 21:38

@Cácorka2 brala jsem jen kyselinu listovou. Pak jsem byla na chvilku těhotná, tak jsem si koupila vitaminy pro tehotne do 12teho tydne a ty beru do včil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
15.12.19 21:42

@Cácorka2
Já beru jen kyselinu listovou :) a pak piju caj Početí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...