Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
17.12.19 13:39

Ahoj holky. Jdu se vás zeptat je možné mít od ovu do ms tak dlouho???
Minulý cyklus jsme dostala ms 36 DC (8 dní zpoždění ) ovu jsem podle klidného hlenu měla asi 13 DC…
Teď bych měla být cca 16dpo ale ovu hlen jsme tento cyklus nezaznamenala ale měla jsme bolesti břicha… A dneska měla přijít ms coz jasně může ještě ale vůbec to ani nevypadá… je možné že mám tak dlouho od ovu do ms nebo jsme se spletla a byla ovu až daleko později? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.12.19 15:16

@Kajka9 Ahojky :) Já bych být tebou zkusila pro ověření i ovulační test, pro kontrolu - zda ovulace opravdu probíhá. Jinak proč by to nebylo možné.. Možná se ti cyklus teprve srovnává a máš to teď ještě takové nepravidelné. Já měla cyklus po vysazení HA 36DC, pak jsem se dlouho držela na 31-33 DC a ted jsem +- 28-30 dní. Asi to chce trochu času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
17.12.19 15:19

@majdulacek hele já neměla HA rok pravidelnou ms a teď 3 cykly tohle jestli já jsme si dělala test a myslela jsme si že jsme 15 dpo a já jsme třeba 6 dpo tak mě svihne…asi ano asi to zkusím.. ovu vím že probíhá mám bolesti a vždy mi za několik dní začnou pms a nafouknu se jen jsme si myslela že ta ovu začíná když jsou bolesti a ono asi ne..vzdy se řídím plošným jménem coz tento cyklus jsme ani nespozorovala takže kdo ví když předá byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.12.19 15:26

@Kajka9 Řeknu ti vlastní zkušenost :mrgreen: Byla jsem přesvědčena, že podle podbřišku, hlenu atd. mám ovulaci okolo 15DC a nakonec mi ji doktor potvrdil až okolo 22DC :D Takže asi tak. A to mě nic nebolelo, nic mi nebylo.
Teď se mi to samo posunulo do nějaké „rozumnější“ varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
17.12.19 15:43

@majdulacek děkuji :hug: No zkusím ty testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.12.19 20:31

Tak mrcha už odešla :pankac: může začít 4.cyklus snažení :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
17.12.19 20:39

@Anonymm92 my taky pojedeme 4 cyklus jen š rozdílem že mrcha se louda..drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.12.19 20:55

@Kajka9 děkuji :) též držím palce :) to mame teda nastejno ten 4.cyklus… Kolik ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
17.12.19 21:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.12.19 22:11

@Kajka9 mne 27 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
18.12.19 11:18

Ahojte holky, taky jsem se sem přesunula z prosince :-). Teď to bude 3. cyklus, co se snažíme, tak uvidíme. První cyklus jsem si všechno dost hlídala, druhý míň a teď už to skoro neřeším. Jen si pohlídám ovulaci a uvidí se :-). Jen mě možná malinko překvapilo, že u sebe vůbec nepozoruju plodný hlen, dříve jsem ho registrovala.. Teď vůbec. Ovulaci si hlídám pomocí ovulačních testů. Tak doufám, že s tou „absencí“ hlenu je to v pohodě.
Jinak je mi 24, doma mám 4leteho chlapečka :-).
Držím všem palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.19 12:27

Ahojky, přidávám se k vám. Bohužel jsem teď v neděli potratila :,(. Čekám na druhé výsledky z krve zda hladina hcg klesá, aby nebyla potřeba tomu nějak pomáhat a doufám, že se pak budeme moci hned snažit, prý když to odejde samo, tak mám počkat ještě na jednu MS a pak můžeme znovu, tak doufám že se v lednu budeme moci pokoušet. Všem přeji hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
11659
18.12.19 12:38
@Anonymní píše:
Ahojky, přidávám se k vám. Bohužel jsem teď v neděli potratila :,(. Čekám na druhé výsledky z krve zda hladina hcg klesá, aby nebyla potřeba tomu nějak pomáhat a doufám, že se pak budeme moci hned snažit, prý když to odejde samo, tak mám počkat ještě na jednu MS a pak můžeme znovu, tak doufám že se v lednu budeme moci pokoušet. Všem přeji hodně štěstí.

To mě moc mrzí a přeji ať se brzo zadaří :hug:
@terka1995 vítám tě tu tak to make skoro stejně my teď budeme 4 cyklus se snažit ale ms pořád nedorazila…
A také mám doma dítko ale teď 2 a půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.12.19 13:41

Ahoj holky,
já včera z poslední sil zvládla nákup v Kauflandu a dneska ještě musím skáknout k řezníkovi pro maso :) Zítra má ten můj ukončenou (stavební sezóny), tak budu chystat maso na gril, nějaké jednohubky. Rovnou využiji toho, že nebude doma, tak něco poklidím.
Jinak nic nového :D nic moc se mi nechce dělat, nejradši bych zalezla do postele a prospala celý den. Nevím, co to semnou je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.19 13:53

@Kajka9 děkuji, snad se po další MS budeme moci snažit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat