Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Jdu se vás zeptat je možné mít od ovu do ms tak dlouho???
Minulý cyklus jsme dostala ms 36 DC (8 dní zpoždění ) ovu jsem podle klidného hlenu měla asi 13 DC…
Teď bych měla být cca 16dpo ale ovu hlen jsme tento cyklus nezaznamenala ale měla jsme bolesti břicha… A dneska měla přijít ms coz jasně může ještě ale vůbec to ani nevypadá… je možné že mám tak dlouho od ovu do ms nebo jsme se spletla a byla ovu až daleko později? ![]()
@Kajka9 Ahojky
Já bych být tebou zkusila pro ověření i ovulační test, pro kontrolu - zda ovulace opravdu probíhá. Jinak proč by to nebylo možné.. Možná se ti cyklus teprve srovnává a máš to teď ještě takové nepravidelné. Já měla cyklus po vysazení HA 36DC, pak jsem se dlouho držela na 31-33 DC a ted jsem +- 28-30 dní. Asi to chce trochu času ![]()
@majdulacek hele já neměla HA rok pravidelnou ms a teď 3 cykly tohle jestli já jsme si dělala test a myslela jsme si že jsme 15 dpo a já jsme třeba 6 dpo tak mě svihne…asi ano asi to zkusím.. ovu vím že probíhá mám bolesti a vždy mi za několik dní začnou pms a nafouknu se jen jsme si myslela že ta ovu začíná když jsou bolesti a ono asi ne..vzdy se řídím plošným jménem coz tento cyklus jsme ani nespozorovala takže kdo ví když předá byla
@Kajka9 Řeknu ti vlastní zkušenost
Byla jsem přesvědčena, že podle podbřišku, hlenu atd. mám ovulaci okolo 15DC a nakonec mi ji doktor potvrdil až okolo 22DC
Takže asi tak. A to mě nic nebolelo, nic mi nebylo.
Teď se mi to samo posunulo do nějaké „rozumnější“ varianty.
@Anonymm92 my taky pojedeme 4 cyklus jen š rozdílem že mrcha se louda..drzim palce ![]()
@Kajka9 děkuji
též držím palce
to mame teda nastejno ten 4.cyklus… Kolik ti je? ![]()
Ahojte holky, taky jsem se sem přesunula z prosince
. Teď to bude 3. cyklus, co se snažíme, tak uvidíme. První cyklus jsem si všechno dost hlídala, druhý míň a teď už to skoro neřeším. Jen si pohlídám ovulaci a uvidí se
. Jen mě možná malinko překvapilo, že u sebe vůbec nepozoruju plodný hlen, dříve jsem ho registrovala.. Teď vůbec. Ovulaci si hlídám pomocí ovulačních testů. Tak doufám, že s tou „absencí“ hlenu je to v pohodě.
Jinak je mi 24, doma mám 4leteho chlapečka
.
Držím všem palce! ![]()
Ahojky, přidávám se k vám. Bohužel jsem teď v neděli potratila
. Čekám na druhé výsledky z krve zda hladina hcg klesá, aby nebyla potřeba tomu nějak pomáhat a doufám, že se pak budeme moci hned snažit, prý když to odejde samo, tak mám počkat ještě na jednu MS a pak můžeme znovu, tak doufám že se v lednu budeme moci pokoušet. Všem přeji hodně štěstí.
@Anonymní píše:
Ahojky, přidávám se k vám. Bohužel jsem teď v neděli potratila. Čekám na druhé výsledky z krve zda hladina hcg klesá, aby nebyla potřeba tomu nějak pomáhat a doufám, že se pak budeme moci hned snažit, prý když to odejde samo, tak mám počkat ještě na jednu MS a pak můžeme znovu, tak doufám že se v lednu budeme moci pokoušet. Všem přeji hodně štěstí.
To mě moc mrzí a přeji ať se brzo zadaří ![]()
@terka1995 vítám tě tu tak to make skoro stejně my teď budeme 4 cyklus se snažit ale ms pořád nedorazila…
A také mám doma dítko ale teď 2 a půl roku
Ahoj holky,
já včera z poslední sil zvládla nákup v Kauflandu a dneska ještě musím skáknout k řezníkovi pro maso
Zítra má ten můj ukončenou (stavební sezóny), tak budu chystat maso na gril, nějaké jednohubky. Rovnou využiji toho, že nebude doma, tak něco poklidím.
Jinak nic nového
nic moc se mi nechce dělat, nejradši bych zalezla do postele a prospala celý den. Nevím, co to semnou je.