Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
19.12.19 15:39

@Slunečnice0303 zkoušej zkoušej taky budu zkoušet.. ale kdy to fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.12.19 17:12

Jsem zvědavá, zda také podlehnu. Ta dvě IVF byla hodně náročná, teď jsem odhodlaná to neřešit. Ale kdo ví… Hormony jsou hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:17

Čautě kočky, založila jsem skupinku snažení prosinec, ale nakonec jsme museli ještě počkat. Dneska mi skončila ms a plodné dny začínají od 27.12. A ovu 1.1.
Takže taky se přidávám a uz se moc těším. Už jsou nakoupené ovu i těhu testy a budu se těšit.
Jinak také říjen ZT :roll:
Tak přeji všem, ať se nám v novém roce povede rok 2020 je nádherné číslo a já věřím, že bude i šťastné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:19
@TeryK7 píše:
Hezký den přeji :)
Tak se nám blíží konec roku a já zakládám diskuzi pro všechny, komu se to letos bohužel nepovedlo a čeká nás snažení v dalším, novém roce a samozřejmě i pro ty, kteří se snažit teprve začínají. Všem přeji hodně štěstí, aby se v roce 2020 zadařilo co nejdříve a abychom všechny příští rok nosili pod srdcem to vytoužené miminko :andel:
Já sem přecházím ze snažilek z prosince :) Bohužel jsem si prošla v říjnu ZT a dohodli jsme se s přítelem, že počkáme ještě jeden cyklus :) Takže Silvestru zdar a snad se zadaří :D

Jj jsem tě tam viděla ve skupince a četla ji. Držím palce, ať se nám povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:19
@Melody26 píše:
Ahoj, přidávám se :) máme to úplně stejně, v říjnu jsem měla také zamlklé tehotenstvi a po revizi se mi rozhodil cyklus tak ani nevím kdy mám ovulaci : 8o merit a testovat OVU se mi nechce takže to vidím spíš na pravidelnější sex :dance:

Tak 2020 je nás kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:21
@Cácorka2 píše:
Berete tedy nějaké vitamíny? Já už jsem úplně mimo… Upřímně jsem šest let váhala, a teď jsem zaskočená :oops:

Mě doporučil gynekolog femibion 1 bere se to již před plánováním tehu a v době tehu pak se navazuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:22
@Kajka9 píše:
Ahoj holky. Tak se k vám přesouvám..
Dneska test negativní tak doufám že brzo ms dorazí.
Jinak teď budeme začínat 4 cyklus snažení š tím že první ms přišla o 4 dny později druhá o 8 dní později…
Jedno dítě už máme to jsem otehotnela hned…
Jinak už beru vitaminy snad 6-7 měsíců první jsme brala gs mimistar forte a teď jsem začala poslední měsíc brát kyselinu listovou naštěpenou a od 1DC začnu brát kapky jeřáb ptaci ten jsme vysadila měla jsme je jen 2× pak jsme spinila tak jsme myslela že to bylo ž toho ale sis en tak je teď znova nasadim a začnu už hned od ms

Ja na tebe moc myslela. Tak jsme na řadě my :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.12.19 17:23

@Saynka držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:24
@Lavendeeer píše:
Ahoj holky. Pridavam se, na začátku prosince jsem prodělala revizi v 10tt, přestalo tlouct srdicko :(. Ale zivot jde dál tak snad to klapne priste. Mám teprve dva týdny od revize a tajné doufám že do půlky ledna mrcha prijde, mám dovoleno začít se snažit po první menses :), holky co jste po revizi, krvacely jste dlouho? Já jen v den revize, pak 4 dny nic a paty den jsem začala spinit od té doby se mi to střídá s krvácením a včera že mě vyšly dvě mega srazeniny :pocitac: Dneska opět nic :zed:

Ja mela dvě revize za sebou a odstupem 3 dny udělali mi ji špatně a rozjel se zánět a spinila 3 dny a ms porevizní přišla za 33 dnů, ale mám pěkně rozházeny cyklus. Takže já budu dělat ovu testy, nerada bych ji propasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:25

Tak třeba budeme mít krásný dárky k Valentýnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
19.12.19 17:25
@Kajka9 píše:

Už jsem se nemohla dočkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.12.19 17:28

@Saynka to verim. Tak moc drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
19.12.19 18:33

@Saynka no já mívala cyklus jak hodinky co 28 dní. Teď mám strach co bude. Nejhorší je že na mě ovulační testy prostě nepůsobí nikdy nemám dvě stejné čárky, vždy jen trošku zesílí a pak už slabne. A to jsem to dělala 2× denne.. takže já asi na testy kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
19.12.19 18:57

• Citovat
  • Upravit
1072
19.12.19 19:22
@Lavendeeer píše:
@Saynka no já mívala cyklus jak hodinky co 28 dní. Teď mám strach co bude. Nejhorší je že na mě ovulační testy prostě nepůsobí nikdy nemám dvě stejné čárky, vždy jen trošku zesílí a pak už slabne. A to jsem to dělala 2× denne.. takže já asi na testy kašlu.

Ja při tom posledním neměla silnější tu kontrolní vždycky stejné tlusté a otehotnela jsem. I s první dcerou jsem si musela hlídat ovulaci jinak to nešlo. Jsem pak budu házet testy tak uvidíš. Sama jsem zvědavá ale minulý měsíc jsem si dělala ovu jestli ji vůbec mám to na sobě vždy poznám a byly krásně silné obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí