Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jíťa95 zítra zkouším poslední test a kašlu na to..zase to budu mít přes celé svátky ![]()
Holky já v pátek dostala ledvinovou koliku, našli mi kamínek a mam zánět mocaku. Takže super. Antibiotika doberu v pátek, tak uvidíme. Každopádně ovulace by měla být 1.1 tak uvidíme. Už jsem z toho vseho unavená jak se to vše posouvá.
@Saynka tak to em mrzí prý to strašně bolí…
Jinak holky píšou že po ATB některé právě otehotneli nebo po dobu brani…tak držím palce
@Kajka9 píše:
@Saynka tak to em mrzí prý to strašně bolí…
Jinak holky píšou že po ATB některé právě otehotneli nebo po dobu brani…tak držím palce
Bolí už jsem to zažila podruhé. V roce 2016 a teď. Kam se na to hrabe porod ![]()
No já mám právě strach se po dobrani antibiotik snažit. Aby to zase nedopadlo špatně
ale někde jsem právě slyšela nebo četla teď už nevím, že máš po Ant oslabenou imutinu a lehce se dá otěhotnět, se mi ale nechce ani věřit. Mám strach ![]()
Ahoj holky, já jsem dneska 10DC, od zítra chci začít dělat ovu testy a ovu (podle aplikace, což není žádná jistota) by měla být na Silvestra
jinak všem moc držím palce.
@Slunečnice0303 píše:
Ahoj holky, já jsem dneska 10DC, od zítra chci začít dělat ovu testy a ovu (podle aplikace, což není žádná jistota) by měla být na Silvestrajinak všem moc držím palce.
Máme podobne ja 9 DC a vychází ovu na 1.1. Ale minulý měsíc byla dříve.
@Slunečnice0303 ahoj. Moc držím palce ![]()
@Saynka to verim ale nemyslím si že by to mělo dopadnout špatně protože otehotnis po atb je to blbe tak o tom psát ale myslím si že prostě když je něco špatně tak to nedopadne že třeba by mělo miminko vadu nebo něco prostě
Ahoj holky, já dnes 8 DC. Ale mám dlouhé nepravidelně cykly. 33,44,55 dní. Jak kdy😀 😎 uvidíme teď dva cykly zasebou byly 33 dní. A ovulace 19 den.. Tak snad se to trošku ustali, už taky nejsem nejmladší..
![]()
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 ahoj také mám teď dlouhé cykly…34,36 teď 34DC á zatím bez ms
@Kajka9 tak to se ještě dá, třeba v září to bylo. Úplně bez MS. A pak. Zas dobrý, tělo. Si dělá co chce. Tak přeji, ať brzo přijde a můžete se začít snažit.. ![]()
@Kajka9 píše:
@Slunečnice0303 ahoj. Moc držím palce
@Saynka to verim ale nemyslím si že by to mělo dopadnout špatně protože otehotnis po atb je to blbe tak o tom psát ale myslím si že prostě když je něco špatně tak to nedopadne že třeba by mělo miminko vadu nebo něco prostě
Nerozumíme, jako že si myslíš že není dobrý po ant otěhotnět?
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 hele já měla cykly í 100 dní takže tak no ale rok 28-30..a teď zas toto..ja si užila x let nepravidelnou ms
Ahoj, teda, leden ještě není a už 12 stran diskuze
Já se teda taky přidávám, teda tak napůl, vysadila jsem antikoncepci před 5ti dny a už nebudu pokračovat a necháme to jak to dopadne, ale s prvním snažení trvalo 1,5 roku a museli jsme upravovat cyklus hormonama, aby se vůbec zadařilo. Tak jsem si řekla, že teď to prostě necháme na přírodě, jestli to vyjde hned v lednu nebo za 3 roky uvidíme ![]()
@Venceslavka ahoj. Držím palce třeba budeš překvapená a půjde to hned
![]()
@Venceslavka já taky nakonec otěhotněla pomocí clostibegytu, hned první cyklus s ním. Jinak to byla marná snaha a nebo potrat. Tak teď zkusíme bez ničeho a uvidíme ![]()