Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slunečnice0303 já mám cykly tak 25-27dni, takže ovu testy dělám už od 9dc a ovu je v rozmezí 11-13dc. Dělám ty testy spíš z toho důvodu, abych věděla, jestli ovulace vůbec probíhá. Jinak je mi to zatím k ničemu, snažíme se od léta a pořád nic
u tebe ta ovulace snad taky přijde do konce roku, nevím jak to máš, každopádně držím palečky ![]()
@Zoe09 a to ti gyndař nic neřekl k té cyste, že půjde třeba hůř otěhotnět nebo tak něco? Třeba se jen zbytečně trapis
ovulační testy jsou dobré, že si ověříš že ovulace probíhá, ale zbytek je už asi na přírodě
my od léta sexujeme kolem ovulace jako diví a zatím nic ![]()
@Nutella7
No já si dělala ovutesty min. cyklus a žádný mi poradně pozitivní nevyšel, tak to prave chci zkusit tento cyklus už takhle od “začátku” a uvidíme, snad se ovu dostaví
jinak my začali právě tím minulým cyklem, takže jsme zatím na začátku a uvidíme, kdy se zadaří. Jinak děkuji
já tobě taky držím palce a snad se budeme brzy radovat z // ![]()
@Nutella7
Není lepší pro zjištění, zda ovulaci vůbec máš, zajít na gyndu? Když to ještě úplně tak nehoří
Mě to z ultrazvuku normálně řekla na kontrole ![]()
@Slunečnice0303 co jsem za těch pár měsíců vypozorovala ohledně ovu testů je to, že musíš opravdu dodržet aspoň ty dvě hodiny nepit, aby moč byla hodně žlutá (nenaředěná). Držím palce, aby to brzy vyšlo
a tobě děkuju ![]()
@leylen na gyndu se mi kvůli tomu každý měsíc lítat nechce, to radši investuju do těch ovu testů
v říjnu jsem byla na gyndě, podle ovu testů jsem byla akorát těsně po ovulaci a gyndař mi to potvrdil, takže ovu testům věřím. Dokonce jsem za těch pár měsíců občas vypozorovala i ovulační bolest podbřišku
ale zatím se hold nedaří ![]()
@Nutella7 Jop, já myslela jít tam 1×, jenom právě kvůli tomu, jestli ovulaci vůbec máš
ne jestli se ti opakuje každý cyklus stejně, tím bych se asi zbytečne nestresovala a spoléhala spis na vypocitane konkrétní plodne dny každý měsíc, pokud máš hezký cyklus ![]()
mě se priznaky ovu s branim listovky každý měsíc zhoršují, teď jsem myslela že umřu ![]()
@leylen a bereš ještě něco kromě listovky? Mě vždy při ovu bolí podbrisek ale třeba jen hodinku a mám klid
nikdy jsem neměla nějaký ukrutný bolesti jako ty ![]()
@Nutella7
Mam teď 3 měsíce Yarilo, pochybuji, že 5 tabletek Veniry na vlasy něco udělá, tak nevím, jestli to má nějakou spojitost
ale je to první měsíc, co jsem takhle silně cítila píchani. Snad to bylo poprvé a naposledy. ![]()
@Nutella7 Doktor mi říkal, že je ta cysta opravdu malá a pokud se nebude zvětšovat nebo mě nebude bolet, že by měla sama zmizet, nejlepší je prý otěhotnět
Zatím prý do mě ale sahat nechce, že by to pak mohlo ještě víc to tělo narušit, takže máme zkoušet bez pomoci. No pokud se leden nezadaří, chci si k němu dojít a ať mi řekne, co dál.
Ale doufám, že se nám to s novým rokem povede a nebudu muset řešit nic ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat. Poslední MS jsem měla 3.-7.11. na gynde jsem byla 21.11. a doktor řekl, že mám před ovulaci. 24.11. jsme s manzelem meli styk. Nějak 27.11. jsem měla slabý narůžovělý výtok. MS furt nikde, 19.12. jsem byla opět na gyndě, kde mi doktor řekl, že mám zvýšenou sliznici a ze to mám tak s tehotenstvim 50% na 50%. Od toho 19.12. mám bolesti jak před ms, občas hodne pichne v podbrisku, bily hrudkovity výtok, bolest prsou, naladovost. Dnes mám 21 dnů zpoždění ( spis myslim, ze je to tak 16-18dni) a dělala jsem si vecer test, ale negativní. Cykly jsem měla tak 30 - 34 dni. Poslední tři mesice 34,29,43. Vím, ze mi nereknete, jestli jsem tehotna nebo ne
ale spis by mě zajimalo, jestli jste měla některá něco podobneho a jak vám to dopadlo? Na gyndu se dostanu až 3.1. nezbývá než čekat, zkousime už 2 roky, dostali jsme v listopadu zadanku na IVF, takže jsem si rekla, tak co, zkusíme IVF a nějak jsem to vypustila a hle, třeba se zadarilo. ![]()
Jinak přeji krásné svatky a všem snazilkam hodně stesti v roce 2020! ![]()
Ariana
Holky moje přeji Všem krásný Vánoce a ať je pro nás ta 20citka šťastná a najdeme naše vysněné //
![]()
@Arianka24 Ahoj zkusenosti s timto nemam, nicmene pokud mas tak dlouho zpozdeni a test negativni, tak to tehu nejspis nebude…to uz bys musela mit megadalnice ![]()