Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
26.12.19 11:44

@Saynka Mohla bych se zeptat, jaký typ endometriózy máš? Mě byla totiž zjištěná malá cysta na levém vaječníku velikosti 2,7cm a říkal, že to právě vypadá na endometriózu, ale že se zatím bude jen sledovat a na laproskopii je prý ještě brzy :nevim: máme se snažit otěhotnět, ale kapku mě trápí, že to právě díky ní nemusí jít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
26.12.19 11:52
@Zoe09 píše:
@Saynka Mohla bych se zeptat, jaký typ endometriózy máš? Mě byla totiž zjištěná malá cysta na levém vaječníku velikosti 2,7cm a říkal, že to právě vypadá na endometriózu, ale že se zatím bude jen sledovat a na laproskopii je prý ještě brzy :nevim: máme se snažit otěhotnět, ale kapku mě trápí, že to právě díky ní nemusí jít :think:

Endometrioza vaječníků právě :( me to šlo az na tlusté střevo. Po laparce jsem otěhotněla hned další cyklus a byly to dvojčata, ale dopadlo to. Byla jsem v te době i ve stresu a hrozně jsme se báli že to nezvládneme. A asi bychom to nedali ani finančně. Tes je už jina situace a zvládli bychom i více dětí. Půl roku na to se mi vrátila a byla jsem uvedena do umělého přechodu. Prášky dost pomohly. Ted na vaječníku není, ale byla mi zjištěna opět na tlustém střevě. Tak se máme začít snažit hned. A ted bylo zamkle tak jsme čekali dve ms a ted uz zase hlídám ovu. Chodím přímo do poradny kde se zabývají Endometriozou a bylo mi doporučeno hlídat si ovulaci a vždy jsme se trefili a hned jsem byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
26.12.19 11:53
@Zoe09 píše:
@Saynka Mohla bych se zeptat, jaký typ endometriózy máš? Mě byla totiž zjištěná malá cysta na levém vaječníku velikosti 2,7cm a říkal, že to právě vypadá na endometriózu, ale že se zatím bude jen sledovat a na laproskopii je prý ještě brzy :nevim: máme se snažit otěhotnět, ale kapku mě trápí, že to právě díky ní nemusí jít :think:

Preklik dvojčata nedopadly v 11tt zamkly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
26.12.19 13:10

@Zoe09
Jojo, my jsme teprve na začátku, takže jsem v pohodě :) zkouším ovu testy, už min. cyklus jsem zkoušela, ale žádný nebyl poradně pozitivní. Teď testuju druhy cyklus (od 11DC), dneska 14 DC a zatím to na ovu nevypadá. Mám dlouhé cykly, tak 33 dni, takže ovu bude asi okolo Silvestra :) teplotu neměřím, to kdyžtak později, kdyby to neslo :) A děkuji, tobě taky držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.12.19 14:12

@Slunečnice0303 Ahojky, mela jsem cyklus jako ty a ovulace prichazela az okolo 20-21DC. Postupně se mi zkrátil cyklus a ted je otazkou, kdy prijde ovulace. :mrgreen: taky se chystám odpoledne testovat, tak uvidime. Jsem 15DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
26.12.19 15:55

@majdulacek
Ahoj, díky za info :) asi to tak nějak bude :) Tento cyklus jsem si řekla, ze budu testovat od “začátku” až do “konce” :D abych věděla, kdy to a jak to :D Teď ses teda o jeden den napřed, tak držím palce, aby ovu přišla co nejdřív a aby se zadařilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
26.12.19 17:11

Ahojte dnes jsem 17DC menstruace by měla přijít asi 5.1. A zároveň je to první měsíc kdy jsem se rozhodla že žádný testování… Tak jsem zvědavá jak to vydržím cyklus mám nepravidelný a snažíme se asi 4 měsíc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.12.19 17:34

@Slunečnice0303 Nu a vy se snažíte kolikátý měsíc? První mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.12.19 17:59

@Saynka Ty jo, no to se nedivím no. S tou ovulací na tom asi něco bude…můj doktor mi právě říkal, že by tu endometriózu zjistil až laparoskopicky, takže si není jistý, ale že to na ní vypadá a taky mi právě říkal, ať to zkoušíme hlavně v době ovulace. Teď si ji chci testama zjistit a uvidíme, doufám že to půjde i přes ní a přirozeně. :srdce: No a sestřička mi říkala, že je to dost i o psychice, to samozřejmě vím, ale hůř se to pak provádí :zed: Navíc asi bych se toho zásahu bála, bojím se, aby to pak potom nebylo ještě horší. Je víc ženských, co se jim to podařilo i s endometriózou, tak ti teda nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
26.12.19 18:02

Ahojky holky, tak se k vám přesouvám z prosince. Ve zkratce se snažíme 10. cyklus… Mám delší cykly 29-31 dní a ovu mám 16-18DC… Dnes jsem 6DC… Snažíme se fakt poctivě a zatím nic :zed:. Tenhle měsíc zkusíme netlačit na pilu a prostě si ten sex jen tak užívat :D… Všem držím palečky k brzkém // :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.12.19 18:05

@Slunečnice0303 Jo tak to ji budeš mít asi dýl no. :) Já mám cykly 37-38 a ovulace bývá až někdy 23. den. Je ale pravda, že jednou mi vyšla snad až někdy 26.den a to mám luteální fázi dlouhou. No bazální teplotu taky neměřim a zatím se do toho ani pouštět nehodlám, ikdyz už se snažíme dlouho. Tak snad postačí testy a vyjde to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
26.12.19 18:16

@majdulacek
My teprve 2. měsíc :) ale chtěla jsem vědět, kdy mám ovu :) a ano, první :)

@Zoe09
Jojo, počítám s tím, ze bude později. Ale chtěla jsem tento cyklus testovat cely, nebo teda od toho 11 DC, abych věděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.12.19 18:29

@Slunečnice0303 tak jsem testovala ovu-test a negativni :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
26.12.19 19:32

@majdulacek
Já mám taky zatím negativní, vsak máme ještě obě čas :) testuj každý den a uvidíš, jak bude zesilovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.12.19 23:03
@Baja97 píše:
Ahojte dnes jsem 17DC menstruace by měla přijít asi 5.1. A zároveň je to první měsíc kdy jsem se rozhodla že žádný testování… Tak jsem zvědavá jak to vydržím cyklus mám nepravidelný a snažíme se asi 4 měsíc. :nevim:

Držím palce, já jsem dnes 18dc, pravděpodobně, podle bolesti břicha u mě ovulace už proběhla. A taky jsem si řekla, že tentokrát bez testování a stresu. Poslední ms byla taková divná, spíš nebyla než byla(spíš jen špinění), ale test nic neukazoval. Naposledy jsem test dělala 4. den špinění, po 8-mi dnech se špinění ukončilo. Tak teď čekám, co bude nebo nebude. Dělám si z toho srandu, že třeba jsem už těhotná, ale mám strach si udělat test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí