Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Banny21 tak ono je otázka jestli ovu vůbec byla může se stát že někdy nepřijde… (prý) a teď bych kecala jestli s každou ovu je 5ti procentní šance?
proto nechápu ty co testuji ty testy jsou zbytečné drahy a stejně jim to neřeknou na 100% ani 99% ale tak na 50 %
@Banny21 ja po minule zkušenosti vim ze driv jak tyden po vynechání testovat nebudu… Nechci byt opět zklamaná…
Holky tak to jsme skoro všechny kousek od sebe
já bych to se nehrotila… Ale to moje zdraví
já koupila ovu testy jen 2× zatím, v září abych zjistila zda se tělo po vysazení antikoncepce vzpamatovalo a minulý cyklus ![]()
Holky já měla dneska tak krásný sen
přesně 14.2. budeme mít výročí 7 let no a v tom snu jsem mu samozřejmě dala ten nejlepší dárek //
kéž by to tento cyklus vyšlo a mohlo to tak opravdu být
protože jinak fakt nevím jaký jiný dárek bych vymýšlela ![]()
Ahoj holky,
tak jaké máte na dnešek plány? Já skákla do obchodu pro pečivo a na oběd máme stejné co včera - svíčkovou. Na zítra si můj poručil „atom“ kaši - hrachovou kaši ![]()
Jinak spíš tak odpočíváme, poleháváme. Ale asi odpoledne sjedeme k mamce ji pozdravit a taky chce pokoupit nějaké ovoce a zeleninu (nemůže tahat těžké věci).
Jinak včera večer jsme se posnažili, během sexu mě strašně pobolíval spodek
Pojistila jsem to potom polštářem pod zadek a nakonec jsem tak vytuhla
takže spermíci neměli problém s gravitací
Jak můj ráno pronesl „nebylo úniku“ ![]()
@Baja97 to je dost možný že mi ovu třeba ani nedorazila.. jo i s ovu je hrozně malá šance že se to povede… Co neděláme ![]()
@LuE88 jako dárek k výročí by to bylo fakt super
my máme výročí 30.1. Ale pochybuju že se nám to povedlo mám pocit že čím víc si to plánuju tim víc to nejde jako naschvál ![]()
@majdulacek Tak to držím palečky
smad se vám zadaří. Mě když při tom boli břicho tak vím, že u sem po ovu ![]()
@Banny21 Já teda nevím, jestli uz jsem po ovulaci nebo ne
Včera byl ovu-test pozitivní l, dnes uz je negativní
@Baja97 jenomze se říká, ze ovulace přichází do 24-48 hodin po pozitivním ovu-testu? Takze teoreticky, teprve před ne? ![]()
@majdulacek no jako test z 16dc takže 17dc možná ovu ale mohla přijít klidne 16dc to tělo je nevyspitatelne minulý měsíc jsem. Měla ovu snad 8 dní před MS a měla jsem 1 den zpozdeni (mám nepravidelný cyklus)
Zkusila bych to dnes a uvidíte ![]()
@majdulacek Ahoj, podle mě byla ovulace 16DC večer a nebo teprve nastane 17DC…jak píšeš, ovulace má od pozitivního testu proběhnout 24-48 hodin
Když testuješ před ovulací, test by měl být pochopitelně pozitivní, když už potom testuješ přímo v době ovulace nebo i pár hodin po ovulaci, kdy je pořád šance, že to spermie stihnou, sám doktor mi říkal, že hormon v ženským těle najednou razantně klesne a proto test může ukazovat najednou negativní, ale ovulace ještě probíhá.
Tak uvidíš, držím palce
Každý tělo je jiný ![]()
@majdulacek za mě taky pozitivní 16 dc takže nejlíp mít snaženíčko v ten den oni si tam ty mršky na vajíčko počkaj ![]()