Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jíťa95 děkuji děkuji i jsem si dneska koupila test at ho pak kdyztak neplasim na poslední chvíli… Tak ještě chvíli a uvidíme jak to dopadne zdali bude další měsíc snazeni nebo to vyjde
@Baja97 já tam mám ještě jeden z posledního, ale už nebudu testovat dřív ![]()
@Sylko dnes jsem 11 DC. Minule jsem mela ovu 20dc. Manžel je pryč od 2.do 14.1.:(
@anonymka0307 já dnes 12 DC, podle appky ovu zítra… Testy už kašlu, ale břicho už mě bolí pomalu 3 Dny ![]()
@Jíťa95 já jsem dnes 20dc podle apky byla ovu 13dc ale podle mě dnes… Každopádně máme pojištěné oba dva tak uvidime
Ahoj holky, tak dneska jsem 17 DC a teď dělám ovutesty 2× denně a zatím mi přijde, ze žádný test nebyl na 100% pozitivní
ale dnes, od odpo cítím bolest a tlak v právem vaječníku, takže ovu se asi blíží a bude dnes, nebo zítra
je pravda, ze min. cyklus mi žádný test poradně pozitivní nevyšel, ale bolest jsem nezaznamenala, tak je možný, ze jsem měla anovulační cyklus
uvidíme, co bude
co myslíte vy? Podle foto, jestli je tam něco vidět
Pěkný večer, holky ![]()
@Slunečnice0303 ahoj ten dole vypadá skoro ale pořád to ještě není ono pořád mi příjde testovací o maličko světlejší než kontrolní
![]()
@Slunečnice0303 Ahoj kocko, ja myslim, ze je to na dobre ceste a zitra bude na 100% pozitivní. Určitě se uz snažte
![]()
@Baja97
myslím na tebe