Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
30.12.19 22:18

@Nutella7 Tak fajn, už teď jsem na zprávu zvědavá. :) No taky si právě říkám, navíc teď v lednu jedeme do Rakouska na hory, tak si říkám, že změna vzduchu a jiný myšlenky taky pomůžou :srdce: a pak v únoru se uvidí. Budu doufat v dobré zprávy a uvidí se, co potom dál nooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
30.12.19 22:20
@Janca9191 píše:
@anomally no mluvila jsem s Dr jen po telefonu a rikala, že by to nemělo mít na otěhotnění nějaký větší vliv a že by se to mělo za půl roku překontrolovat :zed:, na internetu jsem toho noc nenašla, tak mě zajímalo, jestli to takhle někomu taky vyšlo :?

Tak jak to není žádný velký problém k otěhotnění, tak je to super :-) Kdyby to mělo značit nějakou komplikaci,tak ti to určitě řekne a nějak řeší a nenechává jen tak,když ví,že se snažíte ;) Jak dlouho už se pokoušíte?

@Anonymm92 píše:
@Vikkull v nekterem mesici to holky psali. Ze do ovulace grep na lepsi ovu hlen a po ovu ananas ze ma v sobe nejakou latku na udrzeni mimi :nevim: :lol:

To slyším taky poprvé :mrgreen:

@Zoe09 píše:
@Nutella7 No tak to jsem teda sama zvědavá, jak to dopadne, třeba to bude nakonec ještě milé překvapení :palec: My se snažíme s manželem už něco málo přes rok a stále nic, navíc mám na pravém vaječníku zjištěnou cystu necelý 3cm a nejspíš se jedná o endometriózu :zed: začátkem února mám jít na prohlídku, jak to vypadá a popravdě se mi vůbec na nějakou laparoskopii, co jsem se tu dočetla, nechce :roll:… nemáte s tím někdo prosím zkušenosti, že se vám podařilo i tak přirozeně otěhotnět s endometriózou - cystou na vaječníku???

Zkušenost nemám, ale cysty praskají a mizí někdy i samy, ne? Popř tou laparoskopii se to odebere a ta není nic náročného, co jsem slyšela. Já byla na hysteroskopii, to je skoro totéž, jen u hystero se jde normálně přes pipinu, kdežto laparoskopie se dělá pomocí vpichu do břicha…co jsem tak postřehla. Ale. určitě se toho bát nemusíš ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
30.12.19 22:26
**"@anomally @Vikkull
http://m.mrnous4.webnode.cz/…-otehotneni/ tady je odkaz najdite si tam ten ananas i o tom grepu tam je… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
30.12.19 22:40

@Zoe09 změna prostředí pomůže hodně, to mi věř ;) krásně si to užijte a hlavně měj ohledně snažení vypnuto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.12.19 23:04

@anomally No něco málo jsem o tom právě četla. Tyhle cysty endometriálního typu prý bývají pevné, zakořeněné a málokdy praskají :( ale uvidím prostě až co mi zjistí v tom únoru na kontrole, jestli se zmenšuje, zvětšuje nebo se třeba vstřebala a to kéž by :)
@Nutella7 Děkuji, už se tam moc těšíme. :) No taky si říkám, ale ovulace by mi teda měla přijít zrovna 2 týdny před horama :D, kdy budeme ještě doma a tam pak nějak v půlce nebo před odjezdem domů, by měla dorazit menzes, tak jsem na to fakt zvědavá. Zas si říkám, že právě po ovulaci, kdy je potřeba největší klid, aby se to mohlo jakkoliv bez stresu uhnízdit, budu zrovna už na horách a vypnu, třeba to ta příroda nějak zařídí :srdce: Uvidíme, každopádně dám potom taky hned vědět, jak na tom jsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
30.12.19 23:28

@Zoe09 třeba se ta cysta vytratí sama bez zásahu lékaře :hug: a jinak to je moc dobře, že ti ty hory vychází na druhou půlku cyklu, to je prostě ideální :srdce: bude tam sníh, krásná příroda a hlavně utečeš před každodenními povinnostmi, takže myšlenky budou úplně jinde :hug: moc ti to přeju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
31.12.19 08:14

@anomally Ahoj :mavam: Jak to máš s tou štítnou žlázou? Bavila ses o tom s endokrinologem? Já jdu v lednu na kontrolu a asi se začnu trochu pídit, jestli nám to trochu nepřekáží :lol: mám dávku 75, což je podle toho, co berou ostatní kolem mě, úplná fraška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
31.12.19 08:58

@leylen ahoj, taky mám štítnou žlázu, teda teď už ne :lol: byla jsem 3/2019 na operaci :lol: hned jak zjistím, že jsem těhotná, musím na krev a na kontrolu :) a budou si mě víc hlídat :)

• Citovat
  • Upravit
1506
31.12.19 09:19

@Jíťa95 jojo, to jediné mi řekli taky :) víc jsem se tam ani neptala, protože nic v plánu nebylo :) ale dost mi ty hormony lítaly kvůli stresu, tak jestli mi to neudělalo paseku i jinde (co to plácám, stres dělá všechno, sama jsem si odpověděla :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
31.12.19 10:45

@leylen Ahoj :mavam: Mi na ni přišli náhodou při jedněch odběch krve a od té doby chodím na endokrynologii. Měla jsem vysoký hormon, nějak kolem 4,7 tuším a Dr. říkala, že k otěhotnění je ideální ho mít mezi 2-2,5, tak mi nasadila Euthyrox. Začínala jsem na 50mg a postupně mi navyšovala, podle výsledků krve na kontrolách, teď beru na střídačku 75mg a 100mg a hladiny mám ok. Takže tobě třeba stačí jen 75mg, to záleží na tom, jak na to tvá žláza reaguje a jakou máš hodnotu toho hormonu :-) Jak dlouho se snažíte? A endokrinolog tvůj o tom ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
31.12.19 11:08

@anomally Mě na ni přišli asi před 6 lety náhodou kvůli ledvinám a z 25 jsem postupně přešla na 50 a teď 75 (půl roku). Vzhledem k zhoršení chodím na častější kontroly, aby mi to korigovali a našli správnou dávku. Myslím, že jsem se mu zmiňovala jenom o „případném těhotenství“, ne že už je to v plánu :) to mu tam hodím teď, aby si dal trochu záležet, než mi zase řekne, že to mám ze stresu celé „v hajzlu“ (jeho citace, když jsem za ním šla v průběhu učení na státnice, spala jsem 12hod/den) :D Takže defakto léčené to mám, jen jsme začali bojovat s dávkováním.
Snažení přes půl roku, jen mě tohle jako má jediná zdravotní komplikace zajímá, ne že bych z toho dělala nějaké panické závěry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
31.12.19 11:40

@leylen jo stres dělá hodně… Hele já teď beru od Po-Čt 225 a od pá-ne 150… Trvalo půl roku od operace než si to sedlo :zed: a doktoři nám konečně dali zelenou :) tak snad se nám už zdaří :hug:

• Citovat
  • Upravit
1506
31.12.19 11:53

@Jíťa95 teda, tak to je slušné, takhle na dny :nevim: to už je vymakačenko, to klapne jedna báseň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
31.12.19 12:43

Ahoj holky :) tak já nevím :nevim: :D včera večer mě zase bolel pravý vaječník a dnes taky. Žádná šílená bolest, jen při nějakém pohybu, nebo při zakašlání :D Pozitivní ovu test jsem měla 28.12. a 29.12. (16 a 17 DC) a 30.12. už byl test negativní. Snažení nějaký bylo, včera teda ne, ale předtím ano :D takže jsem zvědavá, co z toho bude :D ani teda nevím, kdy byla (nebo teprve ještě bude :D ) ovulace :nevim: :D nicméně se snad něco děje a třeba se i tak zadařilo :) Holky, přeji pěkný silvestr (jestli budete nějak slavit :) ) a v novém roce vše nej, hlavně zdraví a třeba taky ty // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
31.12.19 12:49

@Slunečnice0303 držím palce a taky přeji krásný Silvestr :srdce: já radši pít nebudu :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex