Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@momo203 píše:
Ahoj holky, tak se k vám přidávám
Minulý měsíc se mi podařilo otěhotnět, ale bohužel v 6tt SP.Naštěstí to vypadá, že vše odešlo samo. Už skoro nekrvacim, v pátek jdu na kontrolu
. Tak se chci zeptat kdy se začít snažit? Myslíte, že mám počkat na MS nebo můžu hned?
Já bych určitě počkala po té první MS ![]()
@Melody26 posílám
je to rozdíl asi 5 hodin… Tká pak taky pošli jak to s tebou vypadá
já byla minulý měsíc na folikulometrii, a vyšlo to právě tak blbě že jsem tam mohla jen 10 dc a to mi rikala, že všechno vypadá dobře, měla jsem dva folikuly 13 mm a že všechno vypadá normálně, takže záhada ![]()
@Janca9191
No to je slušný rozdíl v té čárce
tak na tebe ty testy asi nefungují nebo si nevychytala ten správný čas…ale prý spousta holek otěhotněla a neměla ukázkové ovulacni testy…
@Melody26 no byla bych radši aby nefungovaly a ovulaci jsem měla
zkusím schválně ještě zítra, co se stane, ale dělat si testy dvakrát denně nebudu, to bych si nevydělávala na nic jiného… Kéž by to už vyšlo, ještě ten spermiogram v lednu a pak už snad budeme vědět co a jak. A bereš nějaké vitamíny? Já jsem teď dva měsíce zkoušela infolic ale necítím rozdíl…
@Janca9191
No to se nedivím, dvakrát denně dělat testy je už na palici…jak dlouho se snažíte že jdete na spermiogram? Já piju jen kontryhelový caj a beru kyselinu listovou, jinak ne
zase to nechci nějak přehánět…
@Melody26 teď jedenáctý měsíc, ale už jsme to chtěli trochu popohnat, manzelovi je už 40 a chtěli bychom stihnout tři 🙈 zatím by nám tedy stačilo alespoň jedno
a jak dlouho se snažíte vy?
@Janca9191
My jsme se začali snažit v srpnu, to jsem otěhotněla hned, ale bylo to zamlklé tehotenstvi..v říjnu jsem byla na revizi..teď se snažíme druhy cyklus…pritelovi je 41 tak bychom to taky chtěli co nejdřív ![]()
Holky stastny Novy rok a at se nam vsem zadari ![]()
Ja cekam, kdy prijde MS a jestli bude cyklus zas 45 dni ![]()
@Melody26 jee to mě mrzí, že vám to nevyšlo
ale tak aspoň víte, že to jde
určitě to půjde brzy ![]()
@Janca9191
Děkuji moc
přesně tak, vím že to tělo funguje…koukej…teď jsem si udělala ovulacni test ![]()
@Janca9191
Přítel má dítě z prvního manželství takže jsem věděla že u nej problém není…a kolik je tobě jestli se můžu zeptat? Jinak tady to foto…
@Janule84 píše:
@anomally ahoj, ja jsem stejný případ! Snížená činnost ŠŽ. Snažit se prý ani ještě nemusíme, že to možná nepůjdeDva roky to necháváme náhodě a nechráníme se. A je fakt, že zatím nic. Ani nevím jestli mám ovu protože graf bt mám fakt divný
ráno mám od poloviny cyklu teplotu nižší a nižší a měnila jsem i teploměr
Ja si teplotu merila loni, ale asi jen tyden, ja jsem nato lenoch
takze nevim…ted jsem delala poprve ovu testy, takze jsem takovy zacatecnik no
ovulaci jsem ani nemela, az Clostyrbegyt ni probral vajecniky,ale.to bylo v listopadu, takze nevim, jestli i ted uz zas funguji normalne a ovu byla ![]()
@Janule84 gynekologa bych si určitě našla, pokud se snažíte a nejde to
v nenocnici ti udelaji max prohlidku, ale asi se ti nebudou věnovat tak jako u gynekologa, ze by vas nekam posilali.na vysetreni a tak
si teda myslim, jen muj nazor, netusim, jak toto chodi
ani nevim, ze muzu jit do nemocnice jen tak na prohlidku ![]()
Já dnes asi 10dpo a test negativní nevím tolik tomu tento měsíc věřím… MS má dojít 5.1 tak uvidime
@Melody26 no teda, tak ten test je super
tak paráda
jeee fakt má dítě? Ten můj má taky sedmiletyho prcka, takže si myslím, že problém bude spisbu mě
Jinak mě je 28 a tobě?