Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
1.1.20 13:39
@momo203 píše:
Ahoj holky :kytka:, tak se k vám přidávám :kytka:
Minulý měsíc se mi podařilo otěhotnět, ale bohužel v 6tt SP. :? Naštěstí to vypadá, že vše odešlo samo. Už skoro nekrvacim, v pátek jdu na kontrolu :palec:. Tak se chci zeptat kdy se začít snažit? Myslíte, že mám počkat na MS nebo můžu hned? :think:

Já bych určitě počkala po té první MS :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.1.20 13:44

@Melody26 posílám :) je to rozdíl asi 5 hodin… Tká pak taky pošli jak to s tebou vypadá :mrgreen: já byla minulý měsíc na folikulometrii, a vyšlo to právě tak blbě že jsem tam mohla jen 10 dc a to mi rikala, že všechno vypadá dobře, měla jsem dva folikuly 13 mm a že všechno vypadá normálně, takže záhada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.1.20 13:58

@Janca9191
No to je slušný rozdíl v té čárce 8o tak na tebe ty testy asi nefungují nebo si nevychytala ten správný čas…ale prý spousta holek otěhotněla a neměla ukázkové ovulacni testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.1.20 14:06

@Melody26 no byla bych radši aby nefungovaly a ovulaci jsem měla :zed: :lol: zkusím schválně ještě zítra, co se stane, ale dělat si testy dvakrát denně nebudu, to bych si nevydělávala na nic jiného… Kéž by to už vyšlo, ještě ten spermiogram v lednu a pak už snad budeme vědět co a jak. A bereš nějaké vitamíny? Já jsem teď dva měsíce zkoušela infolic ale necítím rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.1.20 14:21

@Janca9191
No to se nedivím, dvakrát denně dělat testy je už na palici…jak dlouho se snažíte že jdete na spermiogram? Já piju jen kontryhelový caj a beru kyselinu listovou, jinak ne :) zase to nechci nějak přehánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.1.20 14:25

@Melody26 teď jedenáctý měsíc, ale už jsme to chtěli trochu popohnat, manzelovi je už 40 a chtěli bychom stihnout tři 🙈 zatím by nám tedy stačilo alespoň jedno :srdce: a jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.1.20 14:30

@Janca9191
My jsme se začali snažit v srpnu, to jsem otěhotněla hned, ale bylo to zamlklé tehotenstvi..v říjnu jsem byla na revizi..teď se snažíme druhy cyklus…pritelovi je 41 tak bychom to taky chtěli co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
1.1.20 14:37

Holky stastny Novy rok a at se nam vsem zadari :hug:

Ja cekam, kdy prijde MS a jestli bude cyklus zas 45 dni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.1.20 14:47

@Melody26 jee to mě mrzí, že vám to nevyšlo :( ale tak aspoň víte, že to jde :) určitě to půjde brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.1.20 14:48

@Janca9191
Děkuji moc :srdce: přesně tak, vím že to tělo funguje…koukej…teď jsem si udělala ovulacni test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.1.20 14:49

@Janca9191
Přítel má dítě z prvního manželství takže jsem věděla že u nej problém není…a kolik je tobě jestli se můžu zeptat? Jinak tady to foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
1.1.20 14:53
@Janule84 píše:
@anomally ahoj, ja jsem stejný případ! Snížená činnost ŠŽ. Snažit se prý ani ještě nemusíme, že to možná nepůjde :think: Dva roky to necháváme náhodě a nechráníme se. A je fakt, že zatím nic. Ani nevím jestli mám ovu protože graf bt mám fakt divný :nevim: ráno mám od poloviny cyklu teplotu nižší a nižší a měnila jsem i teploměr

Ja si teplotu merila loni, ale asi jen tyden, ja jsem nato lenoch :-D takze nevim…ted jsem delala poprve ovu testy, takze jsem takovy zacatecnik no :-D ovulaci jsem ani nemela, az Clostyrbegyt ni probral vajecniky,ale.to bylo v listopadu, takze nevim, jestli i ted uz zas funguji normalne a ovu byla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
1.1.20 14:57

@Janule84 gynekologa bych si určitě našla, pokud se snažíte a nejde to :think: v nenocnici ti udelaji max prohlidku, ale asi se ti nebudou věnovat tak jako u gynekologa, ze by vas nekam posilali.na vysetreni a tak :think: si teda myslim, jen muj nazor, netusim, jak toto chodi :nevim: ani nevim, ze muzu jit do nemocnice jen tak na prohlidku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
1.1.20 15:40

Já dnes asi 10dpo a test negativní nevím tolik tomu tento měsíc věřím… MS má dojít 5.1 tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.1.20 15:59

@Melody26 no teda, tak ten test je super :srdce: tak paráda :srdce: jeee fakt má dítě? Ten můj má taky sedmiletyho prcka, takže si myslím, že problém bude spisbu mě :? Jinak mě je 28 a tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí