Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janca9191
Tak teď přemýšlím kdy na to vlitnout když jsme měli sex včera
jsem zvědavá zítra na test jestli bude ještě silnější nebo ne
. Ano má 14letou dceru
a ovulacni testy ti vychází pozitivně nebo si ještě moc cyklů nezkoušela?
Třeba ten kontryhel bych doporučila pít
mně bude v září 30 takže už je taky na čase ![]()
@Melody26 no to je otázka viď
on každý s tou četností sexu během ovulace tvrdí něco jiného
já ty testy zkouším průběžně celý rok a nikdy jsem nechytila pozitivní, zkouším to tak ob cyklus. Ale jestli mám tu hladinu zvýšenou přesnou jen pár hodin tak se nedivím, že jsem to nikdy nechytila… Kontryhel zkouším vždycky do ovulace, ale nepřijde mi, že by to nějaká působilo, jen teda jsem hroznej lajdak v tomhle a jsem ráda, když vypiju jeden hrníček za den. Jak ho piješ ty?
@Janca9191
No je to dilema…někdo říká obden, někdo každý den během ovulace…ale nevím jestli ovulace nenastane až zítra třeba když je test dneska pozitivní.. nebo jestli bude ještě zítra víc pozitivní
to je strašná věda
tak to asi stačí hrníček za den ne?
Já piju půllitrové hrníčky, a také jeden denně ![]()
Ahoj holky
taky bych se k vám přidala, jestli můžu..
Snažíme se skoro 2 roky, mám za sebou jedem SP s následnou revizí v červnu a od té doby bojuji s podporou utrogestanu a z šesti měsíců jsem 4× jsem měla zpoždění, pozitivní test a nedopadlo to..
Dnes jsem 21 DC a 9 DPO, takže čekám a říkala jsem si, že bych nemusela čekat sama..
@Luciiik-85 Ahoj, teda to je hrozny mit 4× biochemko takhle hned za sebou
Ja ted v listopadu mela biochemko a bylo to pak pro me zklamani, kdyz jsem to dostala. A to se snazime poctive od rijna, takze ted 3. cyklus. 2 roky je fakt doba. Drzim palce, at to bezy vyjde
A neresila jsi ty biochemka s MUDr? je to hodne 4× za 6 mesicu…
Příspěvek upraven 01.01.20 v 18:08
@Luciiik-85 ahoj, vítám tě tady a držím palce
já jsem zeda dnes 15 DC a podle appky 2DPO ![]()
Zdravím děvčátka přesouvám se k vám z prosince…zítra má přijít ms a test dnes negativní…všem do nového roku přeji co nejdřív krásné //
Vím že se to tu řešilo určitě mnohokrát…co kdo berete na podporu otěhotnění já jsem pila čaj kontryhel do ovu a mám teď doma vitamíny od dr.maxe Pregnafolin
@Janca9191 koukám, že jsme na tom skoro stejně
mně je teda 31 a chlapovi 42 a z předchozího manželství má taky dneska už dospělou holku. Teď se konečně rozhoupal a že na to vlítnem
já nemám dítě žádné zatím. Tak nějak pozvolna už jsme na tom dělali v prosinci, ale ms mrcha přišla na Štědrý den
tak ať se nám všem daří
a ať ještě v lednu vidíme // ![]()
@LuE88
Tak to máme dost podobně
. Mne bude na jaře 30, chlapovi je 41
a má dceru z předchozího manželství
preji ti 2 čárky na tt ![]()
@Sylko jako zklamání je strašný.. zvlášť, když už máš i těch mých 3-8 dni zpoždění.. a všichni kolem jsou těhotní skoro hned… říkám si, že je daleko lepší, když to dostanu dřív, zklamání je daleko menší.. doktorka řekla, že vlastně těhotná pořádně nejsem, že si to tělo jenom mysli.. i z krve jsem měla pozitivní test, tak se mi to zdá jako blbost.. ale po březnu máme domluvené předání do CARu
@barus.mackova píše:
Vím že se to tu řešilo určitě mnohokrát…co kdo berete na podporu otěhotnění já jsem pila čaj kontryhel do ovu a mám teď doma vitamíny od dr.maxe Pregnafolin
Taky beru jen kyselinu listovou
@Melody26 píše:
@LuE88
Tak to máme dost podobně. Mne bude na jaře 30, chlapovi je 41
a má dceru z předchozího manželství
preji ti 2 čárky na tt
Ahoj holky, mne se zitra vubec nechce do prace
psychicky se s tim zrovna vyrovnavam ![]()
Jinak porad citim podbrisek, jako bych to mela dostat, ale do MS daleko
nevim! Jinak neskutečně žeru, nechápu to
![]()
Jinak jsem 5DPO ![]()