Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Melody26 píše:
@Janule84
Spineni mohlo být zahnizďování…ale čekala bych že už budeš mít ducha má testu…takže ti stejně zbývá jen čekat jestli se duch neobjeví později…mohla být ovu o něco déle a duch se ukázat až třeba za par dni
No právě. Tak nějak ztrácím naději. Pak už se jen bojím toho, že těhotná nejsem a MS by se nedostavila. Vyvolávačky a dalších podobných medikací se bojím, po vysazení HA se mi cyklus srovnával 3 roky
.. A to jsem ji brala jen 6 měsíců
@Janule84
Naději bych ještě neztrácela
to opožděný může mít spoustu důvodů..a ty si dřív měla nějaké vyvolávačky nebo něco podobného že se toho tak bojis? To bych si vůbec nepřipouštěla ![]()
@Simmcaa
Ano přesně tak, vůbec jsem to nečekala
tak teď už jen čekat do termínu MS ![]()
Ahojky, já měla ovu 23.12. a od té doby mě pořád bolí vaječníky, je to normální?
![]()
@Zlata 12 Ahoj tak to jsme skoro na stejno kdy čekáš ovulku. GSministar je téměř stejný jak femibion akorát GSministar obsahuje inositol který prý je na otěhotnění dobrý. Já měsíc užívám PinkFertil.
@radana80
Podle aplikace mi vychází na 13ledna a to je 14 DC
Já sem si dneska objednala v lékárně ty kapky gynex tak uvidíme stojí teda 500 tak jestli to nepomůže tak už nevím ![]()
@Zlata 12 Gynex jsem nezkoušela ale většinou ho chválí. Ovulku já čekám asi 10-11.1. už aby tu byla a ms už zkončila.
@Melody26 ne, zatím nikdy. Nerada zasahuji jakkoliv do takovýchto věcí. Problémy se ŠŽ jsem začala mít po nasazení právě HA. Jakmile jsem vysadila, hormony se mi daly postupně dohromady. Nyní se mi z nějakého důvodu ŠŽ opět zhoršila a po nasazení léků na ŠŽ se mi zkrátil cyklus a nyní toto. Jsem tomu asi prostě nedůvěřivá. Kór když tady pak čtu, co všechno je schopen gynekolog předepsat a kombinovat a nakonec to třeba dělá úplně zbytečně a je třeba něco jiného ![]()
Takové Tělo musí dostávat fakt zabrat.
Příspěvek upraven 02.01.20 v 17:07
Ahojky, devcata. Je tu nejaka, které MS vychází kolem 17.1.?
Tento cyklus si nehlidam ovu, takze nebudu vubec vedet počet DPO (na sobě ji nepoznam. minuly cyklus mi ji odhalil ovu test 20DC). Dneska jsem 15DC, manžel mi zítra odjíždí na dva týdny na služebku
Dneska bude tuleni a zitra pekne rano
Vubec tomu nedavam tento cyklus nadeji… ale presto vše by bzlo fajn mit tu někoho, kdo je na tom s čekáním na MS obdobně
abychom se mohly vzájemně podporovat
A doufat, že ta rudá tetka nedojde ![]()
@anonymka0307 tak držím palce a třeba
ja nyní čekám ještě na MS, která měla dorazit 31.12. ![]()
@Jendule taky jsem měla cyklus, kdy jsem měla od ovulace bolesti a celkově PMS. Nakonec MS přišla jak měla. Nevím, jestli bolesti po ovu něco znamenají, já se bála aby to nebyla cysta
kdyby to bylo třeba týden po ovu, pak by to mohlo být zahnizďování, ne? ![]()
@anonymka0307
Ahoj, tak jsme na tom dost podobně
MS má dorazit 17.1. a včera jsem měla pozitivní ovu test, což bylo 18DC…poslední cyklus bys dlouhý 33 dní…budu držet palce ať MS nedorazí ![]()
@anomally
Právě že ne, bt se má držet vysoko a já mám křivku od poloviny cyklu hluboko dole než byla MS
Takže doufám, že měřím blbě a je mi ráno jenom zima.
Klidně bych se nechala objednat na ten jeden den, ale jestli mám volat od 11 do 15 v jeden jediný den, tak to samozřejmě většinou prošvihnu nebo se to nehodí