Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zlata 12 píše:
@Saynka tak aspoň ze v tom nejsem sama
Ja uz odpočítávam dny do ms, další ovu 27.1 nějak se to táhne ![]()
@Jíťa95 píše:
@anonymka0307 taky jsem si říkala, že by nás příští rok mohlo být víctak uvidíme
já věřím, že teď nám to vyjde, holky!😘
@Melody26 píše:
@anonymka0307 @Slunečnice0303
To jsem si také říkala…původně jsem měla mít termín v dubnu…teď si říkám, že když budu mít termín na podzim, tak to budou krásné Vánoce s malinkým miminkem
Původně v dubnu?
aaano, teď kdyby to vyšlo, tak máme podzimacky
a v létě si užijeme krásný tehotensky saticky, ve kterých budeme pyšně ukazovat naše břuška ![]()
@anonymka0307
No já mám za sebou zamlklé tehotenstvi teď na podzim
takže teď máme další snažení OO prvním neúspěchu
ale teď se těším na další, a jak říkáš, v létě to bude sice náročné v horkách ale vyšel by parádně odchod na mateřskou přes leto ![]()
@Melody26 aha, to mi je líto.
ale jak se na mnoha diskusích píše, někdy ZT predznamenava, že další těhotenství bude už úspěšné ![]()
Přesně, sice v těch hicech to musí být,,parada" ale pořád je to krásná představa ![]()
@Melody26 píše:
@anonymka0307
No já mám za sebou zamlklé tehotenstvi teď na podzimtakže teď máme další snažení OO prvním neúspěchu
ale teď se těším na další, a jak říkáš, v létě to bude sice náročné v horkách ale vyšel by parádně odchod na mateřskou přes leto
joo, nad tím jsem už taky přemýšlela 🙈 že by byl odchod na mateřskou pěkně na prazdniny 🌞 🏝️ 😅
@anonymka0307
Teď už to bude OK,, věřím tomu a moc se těším
a přes léto si pěkně užijeme ![]()
@Saynka tak tobě začne ovulace a já mám den před menstruaci
mám ji dostat 28 snad se to tenhel měsíc už pořadí ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Četla jsem jen zběžně, ale vidím že tu jsme na tom se spoustou podobne
i já jsem měla zamlkle těhotenství, revize na začátku listopadu v 11tt… Právě jsem 2 DC a hurá na to, tentokrát se snad vyvede
takže držím palce nám všem ![]()
@kiki33
Držím ti moc palce a věřím že všichni budeme mít krásné podzimňátka ![]()