Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
3.1.20 10:02

@svapi :mavam: taky první :oops: snad se po skoro roce dočkáme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 10:14

@Slunečnice0303
Ahoj, s cystou zkušenosti nemám :think: ale jestli byla ovu před silvestrem tak jí už dnes vidět nemohla ne? :think: Každopádně jsem googlila a prý když máš cystu, tak by na testu byl maximálně duch…cysta znamená, že ten folikul nepraskne…a když nepraskne, tak nemůže produkovat hormon LH a tudíž nemůže být pozitivní OVU test :palec: tak jestli se třeba neuvolnilo víc folikulů a z toho jeden nepraskl :think: to už nevím, jestli je toto možné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311

@Jíťa95 já se snažím každý sex uzit, ale je prostě pravda, že jak je člověk upnuty na možnost poceti, tak mu ty myšlenky litaji, že:D proto jsem si to včera užila a vynechala jsem i svíčku, kterou poctivě dělám po každém sexu:D (nikdy nevis :P).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95

@Slunečnice0303 taky mám mít MS 14.1. :nevim: pokud zase nedojde dřív :zed:
Neboj určitě to bude dobrý, hlavně aby ta cysta odešla

• Citovat
  • Upravit
Jíťa95
3.1.20 10:15

@anonymka0307 já taky, akorát teď ten poslední byl zas takový divný :zed: mám to vždycky před ms, že je to takové divné :( ale do té zbývá 11 dnů… Tak jsem možná jen nebyla správně naladěná :lol:

• Citovat
  • Upravit
1311
3.1.20 10:16
@kiki33 píše:
@anonymka0307 já jsem tu u holek četla že otěhotněly se sexem i 5 dní před ovu, a to fakt zajišťovaly-ovu testy, bazalka, takže vážně nic není ztraceno a doufám s tebou :hug:

Děkuji za podporu:*. Já nezjistuji teď, protože se bojím, že by mi to vyslo v půlce příštího týdne a manžel se mi vrací až příští víkend. Tak by mi to bylo akorát líto. Takhle si užívám ten pocit, že co když…:) a třeba už ovu byla. Kdo ví… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 10:17

@Saynka já tě úplně chápu… Já byla u dr sama a pak seděla asi hodinu v autě, místo abych jela do práce a brečela a přemýšlela jak to řeknu manželovi :(… Byli jsme z toho fakt špatní, ale manžel se vzchopil a byl podpora.. Já měla termín na konci května :nevim: taky se mi občas hlavou promítá jak by to teď bylo a jak bych vypadala atd kdyby to neskončilo.. Ale musíme jít dál a věřit, i když je to těžké… Já popravdě hrozně chci aby už to bylo, na druhou stranu si nedokážu představit jít na kontrolu v tom termínu co se mi to stalo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 10:21

@Melody26 děkuju moc :hug: věřím že leden bude nás všech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.1.20 10:25

@Slunečnice0303 nemám s tím zkušenost a dovedu si představit, že tě to trošku rozhodilo. Nicméně jsem četla tady na miminu ve více diskusích, že holky normálně otehotnely přes cystu :palec:. Rozhodně bych neztrácela naději :*. Jo a nekde jsem i četla (nepochopitelné, ale asi je vše mozne), že některé holcine doktor diagnostikoval cystu a ona ta cysta ji teď už lezi v postýlce.:). Ze až nějak později zjistili, že se vůbec o cystu nejednalo :). Ale to jsem teda cumela:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 10:27

@anonymka0307 já to mám stejně, u nás se taky nedá naplánovat početí tak jak by bylo třeba skrz manželovu práci… Akorát že já ovu poznám i kdybych nechtěla, bolí mě to jak blázen :nevim: tak v prosinci byl sex 3 dny před ovu a nic… Ale to přičítám tomu že třeba ještě tělo po revizi nebylo připravené… No kdo ví… A mimochodem teď v lednu pokud bude ovu tak jak čekám tak zas nebude doma :roll: takže zas žádná pojistka nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.1.20 10:34

@svapi My také první. ☺️️ Víte, jestli byste radši holčičku nebo chlapečka? Já jsem celý život snila o holčičce a teď, jak se snažíme, je mi to najednou úplně jedno. Prostě si přeji zdravé miminko. 😊

Holky, co už jste byly těhu a nevydařilo se… Kamarádce se stalo to samé a hodně jí pomohlo si říkat, že to chtěla příroda, že by třeba miminko nebylo zdravé atd. Těžko radit, když jsem tu situaci sama nezažila, ale třeba vám to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
3.1.20 10:39

@Melody26
No, možné to je, ale nevím :-) ovu test jsem měla pozitivní a pak ta bolest no, tak těžko říct…uvidíme při očekávané MS, jestli bude na TT něco vidět a jestli MS dojde a nebo nedojde. Snad nedojde :-)

@Jíťa95
Tak budeme testovat stejně :-) nebo budeš testovat později? :-) Jen právě nevím, aby mi neudělala ta cysta falešně pozitivní test, to je myslím taky možný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.20 10:40

Ahoky, tak se k vám také přidávám snažíme se už rok, bohužel jsem byla hormonálně rozhozená, stále krvácela. teď jsem po 3měsících užívání progesterolu.dnes měla dorazit menstruace a nic. těhotenský test negativní. přeji ať nám to všem vyjde :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.1.20 11:04

@svapi taky o první :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jíťa95
3.1.20 11:06

@Slunečnice0303 no já budu testovat nejdřív 12. :oops: problém je, že mi každá předchozí ms došla dřív :lol: takže když to dostanu podle appky, tak je to zázrak :lol: ale doufám, že už to nedostanu :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex