Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slunečnice0303
Ahoj, s cystou zkušenosti nemám
ale jestli byla ovu před silvestrem tak jí už dnes vidět nemohla ne?
Každopádně jsem googlila a prý když máš cystu, tak by na testu byl maximálně duch…cysta znamená, že ten folikul nepraskne…a když nepraskne, tak nemůže produkovat hormon LH a tudíž nemůže být pozitivní OVU test
tak jestli se třeba neuvolnilo víc folikulů a z toho jeden nepraskl
to už nevím, jestli je toto možné ![]()
@Jíťa95 já se snažím každý sex uzit, ale je prostě pravda, že jak je člověk upnuty na možnost poceti, tak mu ty myšlenky litaji, že:D proto jsem si to včera užila a vynechala jsem i svíčku, kterou poctivě dělám po každém sexu:D (nikdy nevis
).
@Slunečnice0303 taky mám mít MS 14.1.
pokud zase nedojde dřív ![]()
Neboj určitě to bude dobrý, hlavně aby ta cysta odešla
@anonymka0307 já taky, akorát teď ten poslední byl zas takový divný
mám to vždycky před ms, že je to takové divné
ale do té zbývá 11 dnů… Tak jsem možná jen nebyla správně naladěná ![]()
@kiki33 píše:
@anonymka0307 já jsem tu u holek četla že otěhotněly se sexem i 5 dní před ovu, a to fakt zajišťovaly-ovu testy, bazalka, takže vážně nic není ztraceno a doufám s tebou
Děkuji za podporu:*. Já nezjistuji teď, protože se bojím, že by mi to vyslo v půlce příštího týdne a manžel se mi vrací až příští víkend. Tak by mi to bylo akorát líto. Takhle si užívám ten pocit, že co když…:) a třeba už ovu byla. Kdo ví… ![]()
@Saynka já tě úplně chápu… Já byla u dr sama a pak seděla asi hodinu v autě, místo abych jela do práce a brečela a přemýšlela jak to řeknu manželovi
… Byli jsme z toho fakt špatní, ale manžel se vzchopil a byl podpora.. Já měla termín na konci května
taky se mi občas hlavou promítá jak by to teď bylo a jak bych vypadala atd kdyby to neskončilo.. Ale musíme jít dál a věřit, i když je to těžké… Já popravdě hrozně chci aby už to bylo, na druhou stranu si nedokážu představit jít na kontrolu v tom termínu co se mi to stalo… ![]()
@Slunečnice0303 nemám s tím zkušenost a dovedu si představit, že tě to trošku rozhodilo. Nicméně jsem četla tady na miminu ve více diskusích, že holky normálně otehotnely přes cystu
. Rozhodně bych neztrácela naději
. Jo a nekde jsem i četla (nepochopitelné, ale asi je vše mozne), že některé holcine doktor diagnostikoval cystu a ona ta cysta ji teď už lezi v postýlce.:). Ze až nějak později zjistili, že se vůbec o cystu nejednalo
. Ale to jsem teda cumela:D
@anonymka0307 já to mám stejně, u nás se taky nedá naplánovat početí tak jak by bylo třeba skrz manželovu práci… Akorát že já ovu poznám i kdybych nechtěla, bolí mě to jak blázen
tak v prosinci byl sex 3 dny před ovu a nic… Ale to přičítám tomu že třeba ještě tělo po revizi nebylo připravené… No kdo ví… A mimochodem teď v lednu pokud bude ovu tak jak čekám tak zas nebude doma
takže zas žádná pojistka nebude ![]()
@svapi My také první. ☺️️ Víte, jestli byste radši holčičku nebo chlapečka? Já jsem celý život snila o holčičce a teď, jak se snažíme, je mi to najednou úplně jedno. Prostě si přeji zdravé miminko. 😊
Holky, co už jste byly těhu a nevydařilo se… Kamarádce se stalo to samé a hodně jí pomohlo si říkat, že to chtěla příroda, že by třeba miminko nebylo zdravé atd. Těžko radit, když jsem tu situaci sama nezažila, ale třeba vám to pomůže.
@Melody26
No, možné to je, ale nevím
ovu test jsem měla pozitivní a pak ta bolest no, tak těžko říct…uvidíme při očekávané MS, jestli bude na TT něco vidět a jestli MS dojde a nebo nedojde. Snad nedojde ![]()
@Jíťa95
Tak budeme testovat stejně
nebo budeš testovat později?
Jen právě nevím, aby mi neudělala ta cysta falešně pozitivní test, to je myslím taky možný ![]()
Ahoky, tak se k vám také přidávám snažíme se už rok, bohužel jsem byla hormonálně rozhozená, stále krvácela. teď jsem po 3měsících užívání progesterolu.dnes měla dorazit menstruace a nic. těhotenský test negativní. přeji ať nám to všem vyjde
![]()
@Slunečnice0303 no já budu testovat nejdřív 12.
problém je, že mi každá předchozí ms došla dřív
takže když to dostanu podle appky, tak je to zázrak
ale doufám, že už to nedostanu ![]()