Snažení leden 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
3.1.20 20:12
@kiki33 píše:
Já zas mám dílema zda koupit ty ovu testy sakra :nevim: nejde vůbec o peníze ale o to zklamání když mi to vyjde tak že manžel nebude doma :pocitac:

To bylo pro @Melody26 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 20:13

@kiki33
A on už je teď pryč a vrací se za 2 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 20:14
@Vikkull píše:
@kiki33 je mi 28.

Jee tak to se máš :dance: mě bude 34 :roll: už není času nazbyt a to bychom chtěli s manželem dvě děti :think: jedno zlatíčko už mám ale z předešlého vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 20:16
@Melody26 píše:
@kiki33
A on už je teď pryč a vrací se za 2 týdny?

On je 5 dní pryč a 5 doma :roll: a teď v prosinci 3 dny před ovu odjel… No a teď co jsem koukala zatím zhruba do appky to vypadá podobně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.1.20 20:17

@kiki33 já budu vděčná i za to jedno…i jedno pro mě bude zázrak. I když manžel by chtěl dvě- holku a kluka. Mě stačí jedno, holka nebo kluk, je to jedno, hlavně aby bylo zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 20:24
@Vikkull píše:
@kiki33 já budu vděčná i za to jedno…i jedno pro mě bude zázrak. I když manžel by chtěl dvě- holku a kluka. Mě stačí jedno, holka nebo kluk, je to jedno, hlavně aby bylo zdravé

To já samozřejmě také :srdce: takové byly počáteční plány… Hlavně manžel touzi po velké rodině :hug: ale teď jak jsme měli to zamlkle tak taky říká že i jedno bude zázrak :srdce: a taky nám je jedno zda bude druhý kluk nebo holka, hlavne at prosím už je s námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
3.1.20 20:25

Tak vás vítám nové příchozí :hug:
Jinak vypadá to že každým dnem bude ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.1.20 20:28

@kiki33 přesně tak. Já jsem v tomhle hrozná, když něco chci, tak nejpozději hned. A naivně jsem si myslela, že i otehotnim hned…no a ono prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 20:28
@Kajka9 píše:
Tak vás vítám nové příchozí :hug:
Jinak vypadá to že každým dnem bude ovu

Ahoj Kaji tak se zase potkavame :hug: jakpak jsi na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 20:29

@Kajka9 jo už čtu :roll: ovulka :dance: tak super! Já teprve 3DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 20:31
@Vikkull píše:
@kiki33 přesně tak. Já jsem v tomhle hrozná, když něco chci, tak nejpozději hned. A naivně jsem si myslela, že i otehotnim hned…no a ono prd :zed:

No mě se syn tenkrát podařil napoprve tak jsem si myslela že to bude teď to samé, ale bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 20:54

@kiki33
No já jak se znám tak já bych si testy určitě nakoupila :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 20:59
@Melody26 píše:
@kiki33
No já jak se znám tak já bych si testy určitě nakoupila :palec:

Takže nestačí že kupuju hromadu těhotenských jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: faaaaajn tak já jdu do toho :dance: a běda jak mi vyjde ovu když bude manžel pryč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
3.1.20 21:33

@kiki33
No hele já nakoupila v dr maxovi v akci ovu i těhotenské testy :). Měli akci 2+1…tak teď mám doma plný šuplík testů ale nemusím to teď na x měsíců řešit :) určitě ti vyjde ovu když bude manžel doma, jinou variantu si nepripoustej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.1.20 21:39
@Melody26 píše:
@kiki33
No hele já nakoupila v dr maxovi v akci ovu i těhotenské testy :). Měli akci 2+1…tak teď mám doma plný šuplík testů ale nemusím to teď na x měsíců řešit :) určitě ti vyjde ovu když bude manžel doma, jinou variantu si nepripoustej :dance:

Já právě nevím zda tam jít :mrgreen: max je u nás v obchoďáku a je tam furt děsněj nával a milion známých okolo :roll: kazdej čumí a to já nesnáším když o mě něco někdo ví a pak blbě vypráví drby :poblion: takže přemýšlím že opět využiju net, i když mám Maxe za rohem :roll:
A kéž by se vyplnilo co říkáš :* zrovna si tu piju kontryhel cajik tak třeba se tělo naladí na čas kdy fakt bude manzel doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí