Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak jsem dnes vyjimečně v práci, tak je to pro mě jakýsi nezvyk ![]()
Jinak dnes jsem 8DPO, do MS mi zbývá 4-5 dní. Asi na to testování TT nakonec kašlu
Rozum říká, že by stejně zítra (9DPO) nebylo nic vidět a že ať si radši koupím čokoládu nebo jedlé kaštany ![]()
Ahoj holky, jsem ještě hodně znala a nezkušena, chtěla bych se zeptat ohledně okupačních testů a citlivostí. Dočetla jsem se, že některé ženy mají málo lh hormonů při ovulaci a některé ovulaci testy jim ovulaci neukazuji i když ji mají. Myslím že je to i můj případ. Znáte prosím nějaké ovulaci testy, které mají citlivost větší než 20 ui? 20 ui má dr. Max. Benu testy mají 25, což je horší citlivost. Existují citlivější testy než 20? Děkuji
Ahoj holky, tak jsem si řekla, že tenhle měsíc tu ovulaci prostě najdu
a dneska tam je
takže vůbec nevěřte aplikacím! Já mám cykly pravidelné 28 dní…maximálně + - jeden den rozdíl a appka mi hlásí ovu až ve středu…no a mrkejte na můj dnešní ovu test
dneska teda nic nebude, protože jsme celý den až do noci pryč, ale včera bylo a zítra přes to vlak nejede
zkouším i měřit bazální teplotu, tak jsem schválně zvědavá, jak se to tak projeví 🙏🏻 Takže ženský, doufám, že v lednu všechny uvidíme //
![]()
@Annyzs taky o 1 je mi 26 tak už by to asi chtělo přítel je starší
@příšerka26 u nás je taky přítel starší mě je 27.nikdy jsem na děti nespechala za pubertálních let sem je ani nechtěla.. Ale to byli spíš silne keci puberťáka. No a jak šel čas MS nebyvala a začala jsme to postupně řešit prvé hák tak stimulace a teď. Se uvidi
@Annyzs to jsme na tom stejně. já j taky nikdy nechtěla. a postupem času všichni kolem mě rodí kamarádky atd. celou dobu mi doktor říkal že nebudu mít problém a ejhle když chceme tak to nějak nejde
![]()
@příšerka26 přesne. Ale stále máme šanci 😁 mamka mě říká že to měla taky tak semnou testy negativní doktoři taky nic neviděli, až pak jak ji dělali vnitřní utz. Tak pak až něco malinke našli. Dříve to nebylo tak jak je to dnes. Tak mě říkala že to můžu mít taky tak, ale jsem nohama na zemi takže čekám 😂 🤔
@Pampeliska94 Ahojky, myslím že ne. Dobrou zkušenost mám s ovulačními testy Wondfo (kupuji v Benu, mají je většinou pod pultem). Myslím si, že je důležité měřit opravdu celý cyklus, protože já třeba měla cyklus 32-33 dní a pořád jsem čekala na ovulaci mezi 12.-14. dnem cyklu a nic! Nakonec jsem zjistila, že ovulaci jsem měla až podstatně později - 21.-22. den cyklu (v ty dny už jsem dávno ovulační testy nezkoušela, až jednou jsem se zapomněla a jak jsem byla překvapená, že je pozitivní).
@Melody26 máš pravdu, začnu tedy tím 10 DC a uvidím, dám vědět. Jen doufám že do té doby to do té lékárny dorazí ale to asi jo, to je za 5 dní… Věřím že ti to čekání uteče
za to já to mám za dlouho
![]()